واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۳ بهمن ۱۳۹۳ (۱۲:۳۴ب.ظ)
استاندار کرمانشاه: به دنبال ايجاد شغل پايدار در حوزه صنايع دستي هستيم استاندار کرمانشاه گفت: هدف ما ايجاد شغل پايدار در حوزه صنايع دستي با استفاده از حمايت هاي دولتي است.
به گزارش خبرگزاري موج کرمانشاه؛ ابراهيم رضايي بابادي در ديدار با بهمن نامور مطلق معاون سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري کشور گفت: توسعه صنايع دستي و ارايه آموزش هاي تکميلي در اين حوزه از ضرورياتي است که بايد با جديت دنبال شود.
وي با اشاره به ضعف هايي که در اين حوزه وجود دارد، اظهار داشت: تحول در اين حوزه نيازمند يک برنامه ريزي منسجم و تلاش جهادي است.
رضايي بابادي با تاکيد بر اينکه مديريت استان آماده هرگونه همکاري و حمايت در اين حوزه است، تصريح کرد: از محل کمک هاي فني و اعتباري آماده کمک به صنعتگران اين حوزه هستيم.
استاندار کرمانشاه با اعلام اينکه سال آينده کمک هاي فني و اعتباري را افزايش خواهد داد، گفت: مديرت استان آمادگي رايزني براي جذب تسهيلات مورد نياز در اين حوزه و پرداخت بخشي از سود آن توسط کمک هاي فني و اعتباري را دارد.
رضايي بابادي در خاتمه توسعه صنايع دستي و ايجاد اشتغال در اين حوزه را مورد تاکيد قرار داد و گفت: با توجه به شرايط موجود ضرورت اصلاح نگاه و تحول در اين حوزه کاملا احساس مي شود.
در اين نشست معاون صنايع دستي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري کشور نيز ضمن تقدير از دغدغه استاندار کرمانشاه در حوزه صنايع دستي، اظهار داشت: بدنه صنايع دستي آنقدر ضعيف است که کسي حاضر به جذب تسهيلات بيش از 20 درصد نيست.
وي افزود: در سال 93 موفق شديم 100 ميليارد تومان منابع مالي در جهت حمايت از هنرمندان کشور جذب کنيم و بنا داريم که اين عدد را در سال 94 به 200 ميليارد تومان برسانيم.
بهمن نامور مطلق ادامه داد: از مجموع اين 100 ميليارد تومان حدود 50 ميليارد تومان را به حوزه توليد صنايع دستي اختصاص دادهايم که در اين رابطه تفاهم نامه اي را با صندوق مهر امام رضا (ع) منعقد کردهايم که بتواند تسهيلات بانکي مناسبي را در اختيار هنرمندان قرار دهند.
معاون صنايع دستي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري کشور خاطرنشان کرد: يکي از اصليترين مشکلات حوزه صنايع دستي کشور اين است که قيمت تمام شده توليدات سنتي بالاست که در اين زمينه هنرمندان ميتوانند با دريافت اين تسهيلات بانکي مناسب به نوعي قيمت تمام شده توليدات خود را کاهش دهند.
وي تاکيد کرد: وضعيت صنايع دستي در کرمانشاه مناسب است و اين استان ظرفيت هاي زيادي براي توسعه فعاليت هاي اين بخش را دارد.
بهمن نامور مطلق در ادامه از استاندار کرمانشاه خواست که با استفاده از توان مشاورين اقتصادي خود زمينه را براي توسعه اين بخش فراهم کنند.
معاون صنايع دستي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان کرمانشاه همچنين گفت: صنايع دستي به لحاظ تجربيات تاريخي و توليدي از وضعيت خوبي برخوردار است اما متأسفانه در زمينه تجربيات اقتصادي و بازاريابي با مشکل مواجه است.
وي با بيان ينکه بازار عراق يک فرصت بي نظير براي توسعه صنايع دستي استان کرمانشاه است، عنوان کرد: کرمانشاه به عنوان نماينده صنايع دستي کشور در اقليم کردستان عراق انتخاب شده است.
وي در خاتمه از مديريت صنايع دستي استان خواست تا برنامه طرح توسعه صنايع دستي استان را تهيه نمايند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 95]