تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 9 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نماز قلعه و دژ محکمی است که نمازگزار را از حملات شیطان نگاه می دارد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1813176010




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کشور در بحران کم آبي


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۳ بهمن ۱۳۹۳ (۱۱:۱۷ق.ظ)
کشور در بحران کم آبي دبير ستاد احياي درياچه اروميه گفت: کشور از لحاظ کم آبي وارد يک بحران جدي شده است.
به گزارش روابط عمومي سازمان جهادکشاورزي استان آذربايجان شرقي،عيسي کلانتري در همايش احياي اين درياچه در مراغه با اشاره به اينکه تغيير اقليم آب و هوايي و کم توجهي‌هاي گذشته مردم و مسئولان در ايجاد اين بحران مؤثر بوده است، افزود: هم اکنون بايد به دنبال تغيير الگوي کشت و کاهش مصرف آب در حوزه‌هاي مختلف کشاورزي، آشاميدني و صنعت باشيم تا از اين بحران عبور کنيم.
وي اظهار کرد: در بسياري از استان‌هاي کشور از جمله خراسان رضوي، اصفهان، کرمان و فارس، سرانه مصرف آب بيش از 100 درصد بوده که اين امر با توجه به شرايط کم آبي مي‌تواند بيشترين خسارت را به منابع آبي کشور در آينده اي نه چندان دور وارد کند.
دبير ستاد احياي درياچه اروميه ادامه داد: دولت توجه ويژه اي به حل مشکلات کم آبي به خصوص احياي درياچه اروميه دارد و اگر مردم و مسوولان در اين جهت دولت را حمايت کنند، مي‌توان تا سال 1402 شمسي به نتايج قابل قبولي در اين زمينه دست يافت.
کلانتري با اشاره به تاکيد رييس جمهوري براي احياي علمي و عملي درياچه اروميه يادآوري کرد: اگر مردم آذربايجان نيز همانند دولت براي احياي اين درياچه گام بردارند، نتيجه عمل بهتر و با سرعت بيشتري بدست مي‌آيد.
وي خاطرنشان کرد: با توجه به اينکه ستاد احياي درياچه اروميه در اين زمينه به عنوان نهاد نظارتي فعال بوده و وزارتخانه‌ها و سازمان‌ها نيز بازوي عملياتي آن هستند، تمام نهادهاي اجرايي موظف به انجام برنامه‌هاي پيش بيني شده اين ستاد بوده و در اين جهت دولت هيچ گونه محدوديت اعتباري ندارد.
دبير ستاد احياي درياچه اروميه با اشاره به اينکه خسارت خشک شدن اين درياچه گريبان گير تمام مردم ايران خواهد شد، گفت: با همکاري 23 دانشگاه کشور و 40 موسسه بين المللي هم اکنون طرح علمي شناسايي تمام موانع و راهکارهاي احياي اين درياچه انجام شده است.
کلانتري افزود: اين ستاد 24 هزار ميليارد ريال اعتبار از رديف‌هاي معمولي و اضطراري در بودجه سال 94 پيشنهاد کرده تا از سال آينده با سرعت عمل بيشتري براي احياي اين درياچه گام برداشته شود.
وي يادآوري کرد: هم اکنون 25 راهکار علمي از جمله صرفه جويي در مصرف آب، تغيير الگوي کشت، کاهش و کنترل استفاده از آب‌هاي زير زميني و سطحي، انتقال آب از رودخانه زاب و پسآب فاضلاب به درياچه و آموزش کشاورزان و باغداران در دستور کار اين ستاد قرار گرفته است.
کلانتري ادامه داد: تمام اين برنامه‌ها طي 10 سال آينده انجام مي‌شود و از سال آينده نيز از 40 درصد منابع آبي حوزه آبريز اين درياچه استفاده و بقيه به درياچه هدايت خواهد شد.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 6]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن