تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 27 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):هر كس فكرش به جايى نرسد و راه تدبير بر او بسته شود، كليدش مداراست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830473688




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

برنامه هاي جديد براي خروج خودروهاي فرسوده


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۳ بهمن ۱۳۹۳ (۹:۴۶ق.ظ)
برنامه هاي جديد براي خروج خودروهاي فرسوده نشست تصميم گيري درخصوص خروج خودروهاي فرسوده با حضور معاون اجرايي رئيس جمهور و رئيس سازمان حفاظت محيط زيست برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري موج، محمد شريعتمداري، معاون اجرايي رئيس جمهور در اين نشست که به ميزباني سازمان حفاظت محيط زيست برگزار شد، گفت: بهترين اقدام براي کنترل چهار پارامتر اصلي آلودگي هوا ارائه برنامه يکپارچه با اعلام دقيق مشوق‌ها، زمان بندي، ميزان اعتبارات لازم و معرفي منابع اعتبارات جهت آغاز عمليات اجرايي است.
شريعتمداري با تاکيد بر اين نکته که خروج 17 هزار و 700 دستگاه تاکسي فرسوده در تهران قطعاً نياز همکاري شهرداري تهران، ستاد مديريت حمل و نقل و سوخت و سازمان حفاظت محيط زيست دارد، تصريح کرد: البته ضرورت دارد زمينه‌هاي لازم براي مشارکت بخش خصوصي در کنار بخش دولتي در اين خصوص فراهم شود.
به گزارش روابط عمومي سازمان محيط زيست، معاون رئيس جمهور ادامه داد: صرف نظر از جنبه مالي که از اصلاح سوخت کشور عايد خواهد شد، جنبه‌هاي بهداشتي، محيط زيستي و سلامت مردم از چنان اهميتي برخوردار است که که هيچ کوتاهي در اين زمينه پذيرفته نشود.
وي افزود: سلامت مردم اولويت نخست دولت است و از اين رو از هر اقدامي که منجر به بهود کيفيت زندگي و سلامت مردم شود، استقبال مي‌کنيم.

معصومه ابتکار، معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان حفاظت محيط زيست نيز با تاکيد بر عزم جدي دولت در زمينه کاهش آلودگي هواي کشور به ويژه در کلان شهرها و دستاوردهاي خوبي که در اين زمينه کسب شد، تصريح کرد: اصلاح کيفيت سوخت و توزيع سوخت استاندارد، کاهش ميزان گوگرد گازوئيل عرضه شده از 7 هزار قسمت در ميليون به 150 قسمت در ميليون، حذف بنزين پتروشيمي از جمله اقدامات بسيار خوب دولت يازدهم در اين زمينه است اما اين اقدامات کافي نيست.
معاون رئيس جمهور با بيان اين که بخش عمده اي از آلودگي‌هاي فعلي هوا به ويژه در تهران به دليل عدم خروج خودروهاي فرسوده و موتورسيکلت‌هاست، گفت: اقدامات مؤثر در اين زمينه که منجر به بهبود کيفيت هوا شود بي شک اثرات اجتماعي مثبتي را نيز به همراه خواهد داشت.
رئيس سازمان حفاظت محيط زيست افزود: اصلاح الگوي ترافيکي از طريق توسعه ناوگان حمل و نقل عمومي و خروج خودروهاي فرسوده اثر بسيار مثبتي بر بهبود کيفيت هوا خواهد داشت.
وي خاطرنشان ساخت: خروج خودروهاي فرسوده و بهبود کيفيت هوا منجر به کاهش خسارات وارده به کشور در بخش‌هاي مختلف اجتماعي، اقتصادي، محيط زيستي و به ويژه سلامت مردم خواهد شد.

وحيد حسيني مديرعامل شرکت کنترل کيفيت هوا نيز با ارائه گزارش آماري از وضعيت خودروهاي فرسوده و موتورسيکلت‌هاي شهر تهران و تأثير آن بر آلودگي هوا، گفت: روزانه هشت تن ذرات معلق وارد هواي تهران مي‌شود که 43 درصد آن حاصل تردد کاميون‌ها در تهران و 33 درصد آن نتيجه تردد موتورسيکلت‌هاست.
وي افزود تنها با خروج اتوبوس‌ها و ميني بوس هاي فرسوده مي‌توان در حدود 18 درصد از ميزان انتشار روزانه ذرات معلق در تهران کاست.
حسيني ادامه داد: ميزان توليد و انتشار روزانه اکسيدهاي نيتروژن نيز 120 تن است که حدود 18 درصد آن مربوط به تاکسي‌هاي فرسوده است.
مديرعامل شرکت کنترل کيفيت هوا با بيان اين که توزيع مکاني انتشار آلاينده‌ها در پيک ترافيک صبحگاهي بيانگر تأثير بالاي موتورسيکلت‌ها در مرکز و کاميون‌ها در کمربندي شهر در آلودگي هوا است.
حسيني خاطرنشان ساخت: جايگزيني يک تاکسي فرسوده با تاکسي نو منجر به کاهش يک تن آلايندگي در سال خواهد شد.

پيمان سنندجي مديرعامل شرکت اتوبوسراني پايتخت نيز در اين جلسه با اعلام اين که دستگاه 2025 اتوبوس با عمر بيش از هشت سال در تهران روزانه 16 تا 17 ساعت فعاليت دارند و اين منجر به توليد حجم بالايي از آلايندگي در تهران مي‌شود، گفت: اين در حالي است که طي پنج سال گذشته هيچ دستگاه اتوبوس جديدي به ناوگان حمل و نقل تهران اضافه نشد.
سنندجي افزود: خوشبختانه امسال 200 دستگاه اتوبوس با استاندارد يورو 4 خريداري شده و به زودي به ناوگان حمل و نقل عمومي پايتخت اضافه خواهد شد.
مديرعامل شرکت اتوبوسراني پايتخت تاکيد کرد: به زودي در راستاي کاهش آلودگي هوا در پايتخت، نصب فيلتر دوده در اتوبوس‌هاي پايتخت آغاز خواهد شد.
بنابراين گزارش، ميثم مظفر مديرعامل سازمان مديريت و نظارت بر تاکسيراني شهر تهران نيز به ارائه گزارشي از عملکرد سازمان متبوع خويش و بيان نظرات و پيشنهادات خود در زمينه تعويض تاکسي‌هاي فرسوده پرداخت.
مظفر اعلام کرديم: در صورت ايجاد زيرساخت‌هاي لازم، آمادگي تبديل سالانه 7000 تاکسي فرسوده به نو را داريم.

در ادامه يوسف حجت با ارائه آماري از تعداد خودروهاي انژکتوري و هيبريدي موجود در تهران، گفت: 90 درصد آلودگي خودروهاي تهران از خودروهاي کاربراتوري توليد مي‌شود.
وي همچنين با تاکيد بر ضرورت واگذاري امور به بخش خصوصي، تصريح کرد: بخش دولتي تنها بايد وضع کننده مقررات و آيين نامه‌ها باشد.
حجت خاطرنشان ساخت: تبديل اتوبوس‌ها به اتوبوس‌هاي برقي و گازسوز مي‌تواند نقش موثري در کاهش آلودگي هواي تهران داشته باشد.
عليرضا فيض بخش رئيس ستاد مديريت حمل و نقل و سوخت نيز با شرح اقدامات صورت گرفته و برنامه ريزي‌هاي آينده براي خروج خودروهاي فرسوده، گفت: 98 درصد خودروهاي از رده خارج شده، کاربراتوري بوده‌اند.
وي با ارائه آمار تعداد خودروهاي فرسوده خارج شده از سال 85 تا 93، بيان کرد: بالاترين ميزان خودرو فرسوده خارج شده مربوط به سال 1389 با 256 هزار دستگاه خودرو فرسوده بود که در سال 1393 تا اين بازه زماني اين رقم به 258 هزار رسيده و تا انتهاي سال نيز افزايش خواهد داشت.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن