تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 13 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام حسن مجتبی (ع):كسى كه در دلش هوايى جز خشنودى خدا خطور نكند، من ضمانت مى كنم كه خداوند دعايش را ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820502902




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- تغییرات در راس قوه قضاییه ترکیه


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: تغییرات در راس قوه قضاییه ترکیه آنکارا – ایرنا – "زهدی آرسلان" روز سه شنبه با آرای 11 قاضی دادگاه قانون اساسی جدید ترکیه جانشین "هاشم قلیچ" رییس پیشین این نهاد قضایی شد.


به گزارش ایرنا، قلیچ رییس پیشین دادگاه قانون اساسی این کشور که به تازگی به ویژه در ارتباط با اختلاف دولت با "جماعت نور"، هدف انتقادات سران دولت قرار گرفته بود، با تقاضای بازنشستگی زود هنگام، از مقام خود کناره گیری کرد.
همزمان "اسماعیل رشدی جریت" نیز به ریاست دیوان عالی قضایی ترکیه انتخاب شد.
در حالی که زمان قانونی بازنشستگی هاشم قلیچ 13 مارس (22 اسفند) 2015 میلادی است، اما کناره گیری امروز وی به گمانه زنی هایی در محافل خبری و سیاسی ترکیه منجر شد.
براساس آیین نامه داخلی دادگاه قانون اساسی ترکیه با انتخاب رییس جدید، رییس کنونی می تواند پیش از فرارسیدن موعد، از مقام خود کناره گیری کند.
برای احراز مقام ریاست دادگاه قانون اساسی ترکیه دو نامزد مطرح بود که زهدی آرسلان توانست با کسب آرای 11 قاضی این دادگاه، به این مقام دست یابد.
نامزد دیگر "سروح قلعه لی" بود که 6 رای بدست آورد.
با تعیین رییس جدید، هاشم قلیچ بلافاصله با برگزاری نشست خبری در آنکارا، کناره گیری خود را از مقامش اعلام کرد.
با اعلام کناره گیری هاشم قلیچ در آخرین روز مهلت برای آن دسته از مقام های دولتی که مایل به ثبت نام برای نامزدی در انتخابات خرداد ماه آتی مجلس این کشور هستند، گمانه زنی ها در باره احتمال ورود وی به صحنه سیاست قوت گرفت اما او گفت که طرح سیاسی ندارد.
آرسلان رییس جدید دادگاه قانون اساسی ترکیه، دانش آموخته رشته حقوق از انگلیس است و سال های طولانی ریاست دانشکده پلیس ترکیه را بعهده داشت. وی در 17 آوریل 2012 میلادی (28 فروردین) از سوی "عبدالله گل" رییس جمهوری وقت ترکیه به عنوان یکی از 12 قاضی دادگاه قانون اساسی ترکیه انتخاب شد.
آرسلان مدتی نیز در روزنامه "زمان" که از آن به عنوان یکی از اصلی ترین رسانه های نزدیک به جماعت گولن یاد می شود، مقاله نویسی کرده است.
مخالفت آرسلان با انحلال حزب حاکم "عدالت و توسعه" که در سال 2007 در دادگاه قانون اساسی مطرح شد، بازتاب گسترده ای در محافل سیاسی و خبری ترکیه داشت.
دادگاه قانون اساسی ترکیه در عین حال وظیفه دیوان عالی را نیز برعهده دارد که مقام های دولتی متهم به خیانت به کشور را محاکمه می کند.
خاورم**2011**1010



21/11/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن