واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: سرپرست سرکنسولگری ایران در پیشاور پاکستان انقلاب اسلامی ثمره رهبری آگاهانه و خون شهیدان است اسلام آباد - ایرنا - سرپرست سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در پیشاور پاکستان پیروزی انقلاب اسلامی را ثمره رهبری هوشمندانه امام خمینی (ره) ، استقلال طلبی و آزادی خواهی ملت ایران و خون شهیدان دانست.
"سعید زینتی" روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: اهمیت نقش بی بدیل رهبری امام خمینی ( ره ) و رهبر معظم انقلاب در پیروزی انقلاب اسلامی و هدایت آن طی 36 سال گذشته، انکار ناپذیر است. تمام گروه ها و اقوام و شخصیت های تاثیر گذار در این نظام ، علی رغم وجود اختلاف سلیقه با تمسک به هدایت رهبری برای پیشبرد اهداف مقدس نظام و مقابله با دشمن ، دست در دست یکدیگر داده و نهال نوپای انقلاب را به درختی تنومند و قوی تبدیل کرده مبدل ساخته اند.
زینتی اظهار داشت: طی این سالها علی رغم مشکلات و تحریم های گوناگون و جنگ تحمیلی ، ایران اسلامی به لطف بی کران خدا ، با پایداری عملی در حفظ استقلال و آزادگی، به پیشرفت های اقتصادی و سیاسی و فرهنگی و اجتماعی فراوانی دست پیدا کرده است و به عنوان یک کشور تاثیرگذار در تعاملات منطقه مطرح و مورد قبول واقع شد.
وی گفت: انقلاب اسلامی ایران متکی به فرهنگ ، قوم و یا حزب خاصی نبوده و همه اقوام و مذاهب مختلف با همدلی یکدیگر برای به ثمر رسیدن آن نقش موثری داشته اند.
وی با بیان اینکه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، تفکر دین مداری در جهان طنین انداز شده است و دین ستیزان ، اسلام هراسی را سرآغاز مقابله با آن قرار داده اند، گفت: برای جلو گیری از تبلیغات اسلام هراسی، بایستی شخصیت های سیاسی، علما و اساتید دانشگاهی و همه آگاهان براساس توانایی های خود ، چهره واقعی اسلام به عنوان دین رحمت ، اعتدال و مهربانی را در گفتمان و کردار و رفتار خود ، برای تمام مردم بویژه افکار عمومی کشورهای غربی تشریح و بازگو نمایند.
زینتی در بخشی دیگر از این گفت و گو، اعتدال وعقلانیت را اساس کار دولت جمهوری اسلامی ایران در اتخاذ سیاست های این دولت دانست و گفت: ایران درپی درک و تعامل موثر و سازنده با جهان خارج، ایجاد اعتماد متقابل با همسایگان و دیگر بازیگران منطقه یی و بین المللی است.
وی افزود: آرامش و ثبات در همه ی مناطق پیرامونی ما نه فقط یک آرزو و خواست است، بلکه ضرورتی همه جانبه برای جمهوری اسلامی ایران است و می توانیم با تعاملات بیشتر با سایر کشورها خصوصا کشورهای همسایه، برای رسیدن به این آرامش درکشورخود و سایر همسایگان ، همکاری و تلاش خوبی داشته باشیم .
سرپرست سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در پیشاور همچنین درخصوص ضرورت مبارزه با تروریسم گفت: ایران به همکاری منطقه ای برای مقابله با تروریسم و برقراری امنیت در منطقه همواره تاکید داشته و ضرورت این همکاری ها را اجتناب ناپذیر می داند .
وی در ادامه اظهار داشت: داشتن روابط و تعامل سازنده در رابطه با همسایگان و کشورهای منطقه بر اساس احترام متقابل و تامین منافع مشترک،از اولویت های نخست سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران محسوب می شود . مشترکات دینی و فرهنگی و کیلومترها مرز مشترک دوستی و برادری بین ایران و پاکستان و نقش دو کشور در پیشبرد اهداف منطقه ای و بین المللی در طول تاریخ موجب شکل گیری روابط دوستانه و برادرانه بین دو کشور گردیده است
زینتی در خصوص روابط دو کشور ایران و پاکستان نیز گفت: روابط خوبی با پاکستان داریم و از اولین کشورهایی هستیم که استقلال و انقلاب یکدیگر را به رسمیت شناخته و مردم دو کشور روابط نزدیک و برادرانه ای با یکدیگر برقرار کرده اند. همه ساله مقامات و شخصیت های مهم پاکستانی در مراسم روز ملی جمهوری اسلامی ایران در نمایندگی های جمهوری اسلامی ایران در پاکستان شرکت می کنند و این خود به نوعی نشان از علاقه مندی مقامات پاکستانی برای ارج نهادن به انقلاب اسلامی و طبیعتا روابط برادرانه دو کشور مسلمان و همسایه می باشد.
وی افزود: روابط سیاسی با کشور همسایه و برادر پاکستان همواره مورد توجه مسئولین سیاست خارجی ایران بوده است و بر گسترش همه جانبه آن در عرصه های سیاسی،امنیتی، اقتصادی و فرهنگی تاکید شده است .بنابراین، همکاری و همفکری میان ایران و پاکستان در حفظ ثبات و امنیت پایدار در منطقه برای ایجاد بسترهای مناسب سیاسی ، اقتصادی و اجتماعی و شکوفایی و رشد دو کشور و کشورهای پیرامونی ضروری است.
این مسوول جمهوری اسلامی ایران در پاکستان اظهار داشت: به رغم روابط خوب سیاسی، متاسفانه سطح و حجم روابط تجاری دوکشور همسایه با این همه ظرفیت های گوناگون قانع کننده نیست . البته اخیرا تلاش های زیادی انجام شده است که امیدواریم به صورت عملی به نتایج ترسیم شده برای آنها دست یابیم .
زینتی در ادامه اظهار داشت: با توجه به توسعه و پیشرفت سریع جمهوری اسلامی ایران طی سال های اخیر ، توافقنامه های مختلفی در جهت اجرای پروژه های فنی و مهندسی ، صادرات گاز و برق ، و همچنین ساخت سدهای نیرو گاهی و صادرات محصولات پتروشیمی و کشاورزی با کشورهای پیرامونی و حتی فرا منطقه ای منعقد گردیده است و این آمادگی نیز همواره برای گسترش تبادلات اقتصادی و بازرگانی با کشور دوست و برادر پاکستان وجود دارد. طبیعتا ما برای تامین نیازهای خود از مزیت های گوناگون موجود در پاکستان استفاده خواهیم کرد.
وی گفت: ما و مسئولین ایالت خیبر پختونخوا همکاری خوبی داریم و با تبادل هیات های مختلف طی سالهای اخیربین این ایالت و استان های جمهوری اسلامی ایران موجب شناخت بیشتر از ایالت خیبرپختونخوا شده و این آمادگی جهت ارائه خدمات فنی و مهندسی در پروژه های سد سازی و ساخت نیروگاه های برق از سوی شرکت های ایرانی به طرق مختلف اعلام شده است.
آساق*3**1723
21/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]