محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832231635
ولایتی درگفتگوی اختصاصی با خبرآنلاین: تاکنون تیم مذاکره کننده در چارچوب تعیین شده نظام گام برداشته
واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:
ولایتی درگفتگوی اختصاصی با خبرآنلاین: تاکنون تیم مذاکره کننده در چارچوب تعیین شده نظام گام برداشته سیاست > دیپلماسی - دکتر علی اکبر ولایتی در گفتگوی اختصاصی با خبرآنلاین عملکرد دکتر ظریف را بسیار موفق ارزیابی کرده و حرکت تیم مذاکره کننده را در چارچوب تعیین شده نظام دانست.
سعید جعفری پویا :سخت مصاحبه می کند و از آن سختتر جواب میدهد. روایت درستی است که میگویند سخن کشیدن از دیپلماتها بسیار دشوار است. آنهم دیپلماتهایی کلاسیک از این جنس که در انتخاب تکتک واژههایشان دقت فراوانی به خرج میدهند. علی اکبر ولایتی سخنان رهبری در خصوص مذاکرات هستهای را به سود تیم مذاکره کننده میداند و در عین حال تاکید میکند عقبنشینی در این مسیر به معنای شکست مذاکرات است. برای گفتگو با مشاور امور بین الملل رهبری و رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک به دفتر ایشان رفتیم و پیرامون وضعیت مذاکرات هستهای و همچنین جزئیات سفر ایشان به روسیه به گفتگو نشستیم که مشروح آن پیش روی شماست. ارزیابی شما از سفر به روسیه و دیدارتان با آقای پوتین چیست. قدری در خصوص جزئیات آن سفر توضیح دهید.
این ابتکار از سوی آقای روحانی بود که نامهای برای آقای پوتین بنویسند و در خصوص برخی موضوعات که در روابط دوجانبه وجود دارد، تدابیری اتخاذ شود. بعضی کندیهایی که در موافقت نامههای طرفین دیده میشود مورد توجه قرار گیرد. آقای رئیس جمهور با برنامه ریزی و هماهنگیهایی که انجام دادند در نتیجه از بنده خواستند که این کار را انجام دهم. بنده هم به عنوان یک وظیفه ملی این سفر را انجام دادم و پیام آقای روحانی را به رئیس جمهور روسیه منتقل کردم.
برخورد روسیه با این نامه و سفر شما چگونه بود؟
برخورد آنها کاملا مثبت بود. نوع استقبال و میزان وقتی که اختصاص دادند گویای این مطلب بود. در حدود یک ساعت و نیم ملاقات من با آقای پوتین، یک ساعت آن عمومی بود و نیم ساعت باقی مانده با نظر آقای پوتین خصوصی بود و در آن جلسه فقط ایشان، من و یک مترجم روسی - فارسی حضور داشت.
چه مطالبی در آن جلسه میان شما و رئیس جمهور روسیه مطرح شد؟
در آن جلسه مطالب عمده ای که میان ما و روسیه وجود دارد و نوعا هم مثبت است مطرح شد و مذاکراتی برای تسریع در برخی از آنها صورت پذیرفت. مانند معاملاتی که ما با روسیه داریم و حجم روابطی که در کمیسیون مشترک پیش بینی شده و مثلا در خرداد ماه و طی توافقی که بین آقای زنگنه و همتای روسی شان صورت گرفت این همکاری ها به ۷۰ میلیارد دلار رسید. پیش بینی می شود در سال ۲۰۱۵ این رقم به ۲۰۰ میلیارد دلار افزایش یابد. پروژه ها و کالاهایی که ما می توانیم از روسیه بخریم، اقلامی که می توانیم به روسیه صادر کنیم که از آن جمله می توان به راکتورهای هسته ای اشاره کرد، دیگر مواردی بودند که در گفتگو با آقای پوتین مطرح شد. دو راکتور ۱۰۰۰ مگاواتی به مبلغ ۱۰ میلیارد دلار و قرارداد بین سامان انرژی اتمی ایران و طرف روسی بسته شده است.
۱۰میلیارد دلار هم هزینه شش نیروگاه حرارتی است که وزارت نیروی ما درخواست دارد و قرار است روسها آن را تامین کنند. ۲/۱ میلیارد دلار برای راه آهن هم از دیگر مواردی است که قرار است روسها در ایران سرمایه گذاری کنند. از سوی دیگر مبادلات روسیه و اروپا در حوزه محصولات کشاورزی و دامی که قریب به ۴۰ میلیارد دلار می شود تقریبا تعطیل شده است و مسکو علاقه مند است ایران به جای اروپا قرار گیرد. این رقم بالایی است. لازم به ذکر است که برخی از کارها شروع شده مانند صادرات آبزیان، ماهی ها و میگو و خاویار و محصولاتی از این دست. روسها نمونه های لبنی ما را از کارخانه های مختلف بررسی و برخی را هم تایید کردند و معاملات در مورد مواد لبنیاتی شروع شده. سفیر ما در مسکو اظهار می داشت اگر کسانی داوطلب هستند که میوه جات و سبزی جات را به روسیه صادر کنند به شرط اینکه با استانداردهای روس ها تطبیق داشته باشد طرف روسی آمادگی خرید دارد. به هر حال بین ما و روسیه به عنوان دو همسایه که از موضع برابر با هم کار می کنیم مبادلات کالایی و تجاری و ارتباطات تکنولوژیکی و صنعتی و همچنین همکاری های سیاسی و منطقه ای وجود دارد که توسعه آنها می تواند به نفع هر دو طرف باشد.
در خصوص همکاری های منطقه ای میان تهران و مسکو هم سخنی به میان آمد؟ با توجه به اینکه امروز منطقه خاورمیانه شاید بیش از هر زمان دیگری درگیر بحران و آشوب باشد.
بله. به عنوان مثال روسیه تمایل دارد که با ایران در منطقه همکاری داشته باشد. یک نمونه از این همراهی در خصوص تحولات یمن و همراهی با خط مشی ایران در مورد حوثی ها بود. روسها به این تشخیص رسیدند که حوثی ها در یمن بیشترین نفوذ را دارند. از آنسو هرچند اغلب حوثی ها در دسته زیدی ها دسته بندی می شوند ولی بسیاری از اهل تسنن یمن هم حوثی ها را به عنوان گروهی که هواخواه منافع یمن هستند و بر هویت ملی یمنی ها خالصانه تکیه دارند پذیرفته اند. روسیه عملا به تدریج موضعش نسبت به حوثی ها مثبت تر شده است. مهم ترین نشانه عملی هم این که در روزهای اخیر در شورای امنیت، انگلستان طرحی را برای محکومیت حوثی ها مطرح کرد که روسیه جلوی آن ایستاد و با تعدیل آن در نهایت طرح در شورای امنیت به یک اعلامیه مبنایی افول کرد و در آن هیچ سخنی از محکومیت حوثی ها زده نشد. یا اگر بخواهیم مثال دیگری بزنیم می توان به همکاری دو کشور در حمایت از دولت بشار اسد و حمایت از دولت عراق در مقابله با داعش اشاره کرد. ب ه هر حال ایران و روسیه در حوزه های منطقه ای و بین المللی ، مسائل عراق ، سوریه ، لبنان و ... با هم همکاری خوبی دارند و اینها همه زمینه های سیاسی و همکاری های منطقه ای میان روسیه و ایران را فراهم می کند. همچنین کرملین پذیرفته است ایران عضو پیمان شانگهای شود که این خود اتفاق مهمی در سیاست خارجی جمهوری اسلامی و همچنین در مراودات دوجانبه به شمار می رود.
موضوع موافقت با پیوستن ایران به پیمان شانگهای به صورت رسمی اعلام شد؟
بله. این موضوع در نامه آقای روحانی به پوتین اشاره شده بود و روسها هم آن را تایید کردند. بعد از ملاقات من با رئیس جمهور روسیه، خبرگزاری ریا نووستی که خبرگزاری رسمی روسیه است اعلام کرد روسیه و ایران با همکاری یکدیگر تلاش می کنند عضویت کامل ایران در شانگهای صورت پذیرد. یعنی به همین سرعت به خواست ایران و آقای روحانی پاسخ دادند. خود این سرعت پاسخ گویی در مسائل سیاسی توسط روسها نشان دهنده عزم آنها و قاطعیت آقای پوتین در برخورد با مسائل سیاسی، منطقه ای و بین المللی است. در نتیجه آنچه گفته شد فضاهای جدیدی میان تهران و مسکو ایجاد شده که نیازمند پیگیری و کار بیشتر است.
آقای دکتر هیچ نگرانی از سوی روسها برای به نتیجه رسیدن مذاکرات هستهای حس نکردید؟ چون در برخی از تحلیل ها گفته می شود روسها از حصول توافق میان ایران و ۵+۱ نگران هستند.
خیر. آنها خود در گفتگوها حضور دارند و خواهان این هستند که مذاکرات به شکل مناسب پیش رود.
فرمایشات رهبری در خصوص مذاکرات هسته ای را در آینده این گفتگوها تا چه اندازه موثر میدانید و به نظر شما در سخنرانی ایشان کفه ترازو به کدام سمت سنگینی میکرد؟
کاملا لازم بود بعد از مدت ها که سخنان مختلفی زده می شد یکبار دیگر مواضع و مبانی اصلی نظام توسط مقام معظم رهبری تبیین شود. ایشان فرمودند از مذاکرات و مذاکره کنندگان حمایت می کنند. ضمن اینکه تاکید کردند ما موافق این هستیم که توافق بین طرفین صورت گیرد اما همانطور که آمریکاییها هم گفتهاند، نه هر توافقی. ما هم معتقدیم توافق نکردن بهتر از هر توافقی است. چون برخی اظهار داشته بودند که هر توافقی بهتر از عدم توافق است که به نظر من حرف درستی نبود.
در خصوص دومرحله ای بودن و یا یک مرحله ای بودن توافق چطور؟ چون طرفین در آخرین دور مذاکرات وین با یکدیگر به توافق رسیدند که در دو مرحله و در قالب تفاهم سیاسی و توافق جزئی با موضوع برنامه هسته ای ایران را حل و فصل کنند.
موضع مقام معظم رهبری چنین نیست. ما در گذشته شاهد بودیم آمریکایی ها یا اسرائیلی ها که با آمریکایی ها هماهنگ هستند در قرارداد اسلو این کار را کردند. در سال ۱۹۹۳ و در قرارداد اسلو که از آن زمان تا کنون ۲۲ سال می گذرد قرار بر این بود توافق کلی صورت گیرد بعد جزئیاتش ظرف ۵ سال حل و فصل شود. از آن زمان تا به حال ۲۲ سال می گذرد ولی هنوز هیچیک از جزئیاتی که آنجا پیش بینی کرده بودند عملی و اجرایی نشده است.
قرار بود برخی از قسمت های غربی به جز اریحا واگذار شود، اما امروز کجا را واگذار کرده اند؟ در همه جا بهانه پیدا می کنند و قطعه قطعه خانه ها را خراب می کنند و به دورش دیوار می کشند. آقای محمود عباس در دو ماه اخیر طرحی را به شورای امنیت برد که تا سال ۲۰۱۷ مذاکرات اسلو یعنی بعد از ۲۴ سال این مذاکرات به پایان برسد. اما آمریکایی ها این طرح را هم وتو کردند. این به چه معناست؟ بنابراین دیدگاه مقام معظم رهبری این است که همه موارد باید در کنار یکدیگر پیش رود، خصوصا با توجه به تجارب تلخی که در این رابطه داریم. فلذا یکی از تاکتیک های آمریکایی ها طولانی کردن مذاکرات است. در نوبت قبلی در وین همه فکر می کردند که توافق حاصل شده، اما یک مرتبه آقای کری اعلام کرد که مذاکرات برای هفت ماه دیگر تمدید می شود. وقتی این موارد را می بینیم ناخودآگاه یاد اسلو می افتیم.
به نظر شما چرا مذاکرات در وین به نتیجه نرسید؟
آقای اشتاین مایر وزیر خارجه آلمان که همکار آقای کری است در ساعت ۱۳:۵۰ روز یکشنبه گفت بیایید توافقاتی که به آن رسیده اید را مکتوب کنید. اما ساعت ۱۴:۳۰ آقای کری آمد و به یکباره برای همه تعیین تکلیف کرد و اعلام داشت این مذاکرات تا هفت ماه دیگر تمدید شود. همه متعجب شدند و هنوز هم کسی نمی داند چرا این اتفاق افتاده است. ولی من برای شما می گویم، به دلیل اینکه بنای آمریکایی ها بر این نیست که آنطور که حق است عمل کنند و آنچه می گویند با آنچه عمل می کنند متفاوت است.
یعنی پیش از مذاکرات وین موضوع دو مرحله ای بودن توافق با مقامات ارشد نظام هماهنگ نشده بود؟ چون این امر در تمدید وین آمده است و هم آقای ظریف و هم آقای کری تاکید کردند که ظرف بازه دو الی سه ماهه به توافق سیاسی می رسند و سپس وارد جزئیات می شوند.
در این خصوص باید گفت که مباحث مختلفی از سوی طرفین مطرح شده و اگر این مسیله نیز از سوی طرف های ایران در مذاکرات مطرح شده باشد از مسیر های مورد نظر منتقل شده و نهایتا مورد توافق و تصمیم گیری نهایی قرار نگرفته است و بنابراین مواضع مقام معظم رهبری در این زمینه کاملا مشخص و ذقیق است.
حالا و با مجموع آنچه بیان شده، شما تا چه اندازه حصول به توافق را محتمل می دانید؟
ما هرجا که محکم ایستاده ایم، جواب گرفتیم. از ابتدای انقلاب تاکنون همیشه چنین کرده ایم و هیچگاه عقب نشسته ایم. کسانی که ضعف نشان دادند و مثلا یک قدم عقب آمده اند، این عقب نشینی هایشان ادامه داشته و در نهایت هم به دست آوردی نرسیده اند. امروز برای سازمان آزادی بخش فلسطین چه چیزی باقی مانده است؟ برای آقای محمود عباس چیزی باقی مانده است؟ برای عرفات چه دست آوردی حاصل شد؟ هیچ چیز.
همین سازمان آزادی بخش فلسطین نهادی بود که در نبرد کرامه در اردن در سال ۱۹۶۹ با ۵۰۰ نفر توانست دوازده هزار اسرائیلی که به آنها حمله کردند را شکست دهند. بعد از آن ملک حسین عملا به عنوان عامل غربی ها در منطقه کشتار سپتامبر سیاه را راه انداخت، عده زیادی از فلسطینی ها را کشت و تعداد زیادی را هم از اردن اخراج کرد. لذا پند گرفتن از تجربیات تاریخی می تواند در تصمیم گیری ها کمک کند.
شما عملکرد تیم مذاکره کننده هسته ای را چگونه ارزیابی می کنید؟
همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند آقای دکتر ظریف و همکارانشان تلاش بسیار خوبی کردند و سعی شان بر این بوده در چارچوب تعیین شده توسط نظام حرکت کنند و در این مسیر موفق هم بوده اندو تا زمانی که در این مسیر حرکت نمایند مورد تایید خواهند بود.
شما فرمایشات رهبری را در جهت تقویت تیم مذاکره کننده می دانید؟
روند اقدامات و مذاکرات در چارچوب ترسیم شده از سوی مقام معظم رهبری انجام شده است و تا زمانی که در این مسیر گام بردارند و حرکت نمایند مورد تایید معظم له خواهد بود و ایشان تاکنون در چندین نوبه روند مذاکره و مذاکره کنندگان را مورد تایید قرار دادند .
صحبت های جان کری پس از سخنرانی رهبری و تاکید بر این نکته که اگر تا اول مارس توافق سیاسی صورت نگیرد مذاکرات را ادامه نمی دهیم را چگونه تحلیل می کنید؟
جان کری فرد کم تدبیری است که ثبات سخن ندارد. او در ژنو مثبت برخورد کرد. از مذاکرات بیرون آمد، در مصاحبه مطبوعاتی علیه ایران سخن گفت. در نتیجه ایشان فردی دو شخصیتی است. یعنی او در پشت درهای بسته و در مذاکرات لبخند می زند و حرف های مثبت می زند، بیرون که می رود در مقابل خبرنگاران طور دیگری صحبت می کند. یعنی درون و برونش یکی نیست.
اما وزیر خارجه آمریکا تاکید کرده اگر تا اول مارس توافق سیاسی صورت نگیرد مذاکرات ادامه نخواهد یافت. در این راستا با توجه به فرمایشات رهبری و تاکید ایشان بر لزوم توافق یک مرحله ای و نه دو مرحله ای، می توانیم مذاکرات را شکست خورده و پایان یافته ارزیابی کنیم؟
مهم نیست جان کری چه می گوید. مگر ما محکوم حکم آمریکایی ها هستیم. ما به عنوان یک کشور مستقل و با اقتدار خودمان تصمیم گیری می کنیم و قرار نگذاشتیم هرچه آمریکایی ها می گویند را بپذیریم. رهبری انقلاب تاکید کردند توافق خوب باید در یک دور صورت گیرد. اینکه آنها در یک جایی یک کلمه ای زده و گفتند اگر چنین نشود چنین می شود حتما شاخص نیست. اصلا توافق نکنند. آنها دنبال این بودند به اشکال مختلف با ایران مذاکره کنند و به صورت های گوناگونی به ایران پیغام دادند که می خواهند مذاکره داشته باشند.
به عنوان آخرین سوال به نظر شما در ادوار پیشین گفتگوها هیچ وقت مذاکرات تا این اندازه پیش رفته بود؟
مذاکرات و موضوعات محتوایی روند مطلوب تری داشته است.
عکس: لیلا افشار 45308
کلید واژه ها: مذاکرات هسته ایران با 5 بعلاوه 1 - آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب - محمدجواد ظریف - علی اکبر ولایتی -
سه شنبه 21 بهمن 1393 - 14:49:53
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]
صفحات پیشنهادی
بيانيه حزب جوانان:اندیشه اصلاح طلبی در پی تقویت نظام است / تضعيف دولت و تيم مذاكره كننده از نظر مردم نابخشودني
بيانيه حزب جوانان اندیشه اصلاح طلبی در پی تقویت نظام است تضعيف دولت و تيم مذاكره كننده از نظر مردم نابخشودني خواهد بود روز نو حزب جوانان ایران اسلامی در بیانیه ای به مناسبت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی تاکید کرد ملتي كه با اعتماد به نظام سابقه اي روشن و قابل دفاع در کارنامه خواعظ طبسی: به تیم مذاکره کننده فرصت بدهید و قضاوت زودهنگام نکنید
واعظ طبسی به تیم مذاکره کننده فرصت بدهید و قضاوت زودهنگام نکنیدتاریخ انتشار پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ساعت ۱۴ ۳۰ نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی با بیان اینکه مذاکرات به نتیجه خواهد رسید گفت دراین راستا باید به تیم مذاکره کننده فرصت داد و از قضاوت زود هنگام پرهیز کرد به گزارولایتی: تیم مذاکره کننده هسته ای براساس راه حل ترسیم شده رهبری کار خود را به پیش می برد
ولایتی تیم مذاکره کننده هسته ای براساس راه حل ترسیم شده رهبری کار خود را به پیش می برد مشاور رهبر معظم انقلاب در امور بین الملل گفت تیم مذاکره کننده هسته ای ایران براساس راه حل ترسیم شده اخیر رهبر معظم انقلاب کار خود را در مذاکرات به پیش می برد روز نو مشاور رهبر معظم انقلابرئیس جمهور در حاشیه نشست سران قوا: تیم مذاکره کننده هستهای مورد تایید مسئولان نظام است
رئیس جمهور در حاشیه نشست سران قوا تیم مذاکره کننده هستهای مورد تایید مسئولان نظام است رئیس جمهوری با تاکید بر اینکه تیم مذاکره کننده پرونده هستهای مورد تایید مسئولان نظام است گفت به نظر میرسد غرب به این نتیجه رسیده است که باید حقوق مردم ایران را به رسمیت بشناسد اما همچنان- ولایتی:رهبر معظم انقلاب همچنان از تیم مذاکره کننده هسته ای حمایت می کنند
ولایتی رهبر معظم انقلاب همچنان از تیم مذاکره کننده هسته ای حمایت می کنند تهران - ایرنا - مشاور رهبر معظم انقلاب در امور بین الملل گفت رهبر معظم انقلاب ضمن تمجید از تیم مذاکره کننده هسته ای ایران همچنان از آنان حمایت می کنند و مذاکره کنندگان ما نیز تاکنون نهایت تلاش خود را انجامواعظ طبسی: به تیم مذاکره کننده فرصت بدهید و قضاوت زودهنگام نکنید/مذاکرات به نتیجه می رسد
واعظ طبسی به تیم مذاکره کننده فرصت بدهید و قضاوت زودهنگام نکنید مذاکرات به نتیجه می رسد سیاست > احزاب و شخصیتها - مهر نوشت نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی با بیان اینکه مذاکرات به نتیجه خواهد رسید گفت دراین راستا باید به تیم مذاکره کننده فرصت داد و از قضاوت- استاندار سمنان: تیم مذاکره کننده هسته ای نیازمند حمایت همه جانبه است
استاندار سمنان تیم مذاکره کننده هسته ای نیازمند حمایت همه جانبه است سمنان - ایرنا - استاندار سمنان تیم مذاکره کننده ایران را نیازمند دعای مردم دانست و با اشاره به حمایت مقام معظم رهبری از مذاکرات هسته ای گفت همه باید در راستای رهنمودهای رهبری حرکت کنیم به گزارش روز دوشنبه روابرایزنی تیم مذاکره کننده ایران با برخی همتایان در ۱+۵ این بار در مونیخ
رایزنی تیم مذاکره کننده ایران با برخی همتایان در ۱ ۵ این بار در مونیختیم مذاکره کننده ایرانی در حاشیه پنجاه و یکمین نشست کنفرانس امنیتی مونیخ در خصوص راهحل جامع هستهای با برخی اعضای ۱ ۵ به صورت دوجانبه به رایزنی میپردازد به گزارش خبرنگار گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس محمدجوامیری، عضو تیم مذاکرهکننده ایران بازنشسته شد
دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۵ ۱۹ محمد امیری عضو تیم مذاکرهکننده هستهای و مدیرکل امور پادمان سازمان انرژی اتمی بازنشسته شد به گزارش خبرنگار انرژی هستهای خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا محمد امیری کارشناس فنی و مدیرکل پادمان سازمان انرژی اتمی که در دولت روحانی نیز تیم مذاکرهکننمذاکرات ۱+۵ به نتیجه می رسد/باید به تیم مذاکره کننده فرصت داد - اخبار ایران و جهان |
آیت الله واعظ طبسی مذاکرات ۱ ۵ به نتیجه می رسد باید به تیم مذاکره کننده فرصت داد شناسهٔ خبر 2487915 پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹ ۳۱ استانها > خراسان رضوی مشهد- نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی با بیان اینکه مذاکرات به نتیجه خواهد رسید بیان کرد دراین راستا باید به تیم مذاکعضو سابق تیم مذاکره کننده هستهای: توصیه رهبری برای توافق کامل را در راستای موفقیت مذاکرات تعبیر میکنم
عضو سابق تیم مذاکره کننده هستهای توصیه رهبری برای توافق کامل را در راستای موفقیت مذاکرات تعبیر میکنم یک دیپلمات هستهای پیشین ایران با اشاره به تاکید رهبری بر توافق با 1 5 در جزییات و کلیات به طور یکجا گفت برداشت شخصی من است که معظم له خط قرمز نکشیدند بلکه توصیهای واقعبینسرمربی تیم وزنهبرداری ذوبآهن: امتیازات هفته پایانی برای قهرمانی تعیین کننده است
سرمربی تیم وزنهبرداری ذوبآهن امتیازات هفته پایانی برای قهرمانی تعیین کننده استسرمربی تیم وزنهبرداری ذوبآهن گفت رقابت نزدیک و تنگاتنگی بین 2 تیم وزنهبرداری ذوبآهن و ملی حفاری برای قهرمانی وجود دارد و امتیازات هفته پایانی تعیین کننده است علی جباری امروز در گفتوگو با خدبیرکل حزب موتلفه: اصولگرایان هیچ راه دومی جز ائتلاف، پیش پایشان نیست/ معتقد به پشتیبانی از هیات مذاکره کننده
دبیرکل حزب موتلفه اصولگرایان هیچ راه دومی جز ائتلاف پیش پایشان نیست معتقد به پشتیبانی از هیات مذاکره کننده هستیم دبیر کل حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه حرکت به سوی همگرایی ولایی با بصیرت انقلابی ممکن است گفت محوریت جامعتین در همگرایی اصولگرایان از ضروریات اجتناب ناپذیر است برئیس کمیته هستهای مجلس: طرح «الزام دولت به حفظ دستاوردهای هستهای» قدرت چانهزنی تیم مذاکرهکننده ر
رئیس کمیته هستهای مجلس طرح الزام دولت به حفظ دستاوردهای هستهای قدرت چانهزنی تیم مذاکرهکننده را بالا میبردرئیس کمیته هستهای مجلس شورای اسلامی گفت طرح الزام دولت به حفظ دستاوردهای هستهای قدرت چانهزنی تیم مذاکرهکننده را بالا میبرد ابراهیم کارخانهای امروز در گفت&zwnتیم مذاکره کننده هسته به مونیخ می رود |اخبار ایران و جهان
تیم مذاکره کننده هسته به مونیخ می رود محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان در رأس تیم مذاکره کننده هسته ای روز جمعه عازم مونیخ خواهد شد کد خبر ۴۷۱۴۲۵ تاریخ انتشار ۱۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲ ۵۲ - 31 January 2015 محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان در رأس تیم مذاکره کننده هستهایرادهای بنی اسرائیلی راکنار بگذاریم/عملکردمطلوب تیم مذاکره کننده - اخبار ایران و جهان |
آیت الله جعفری ایرادهای بنی اسرائیلی راکنار بگذاریم عملکردمطلوب تیم مذاکره کننده شناسهٔ خبر 2491241 یکشنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳ ۳۸ استانها > کرمان کرمان - نماینده ولی فقیه در استان کرمان با اشاره به اینکه باید ایرادهای بنی اسرائیلی را کنار بگذاریم گفت اگر اصل مذاکرات را پذیرفولایتی: دست باز ایران در مقابل آمریکا/ مذاکرهکنندگان ما در چارچوبی که مقام معظم رهبری ترسیم کردند، حرکت خواهن
ولایتی دست باز ایران در مقابل آمریکا مذاکرهکنندگان ما در چارچوبی که مقام معظم رهبری ترسیم کردند حرکت خواهند کرد مشاور بینالملل رهبر معظم انقلاب با اشاره به مسئله هستهای ایران گفت همانطور که مقام معظم رهبری فرمودهاند اگر غربیها بخواهند جلوی پیشرفتهای صلحآمیز هستهای ما-
سیاسی
پربازدیدترینها