واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون عمرانی استانداری مرکزی: نگاه توسعه گرا و کارشناسی در مدیریت شهری حاکم شود ساوه- ایرنا- معاون امور هماهنگی و عمرانی استانداری استان مرکزی گفت: نگاه توسعه گرا و کارشناسی در تصمیم سازی و مدیریت شهری نیاز زیربنایی استان است.
به گزارش ایرنا،«مهدی زندیه وکیلی» روز سه شنبه در آیین آغاز عملیات اجرایی نخستین تقاطع غیرهمسطح ساوه افزود: زیرساخت های مدیریت شهری به ویژه در حوزه حمل و نقل سرمایه عمرانی هر شهر است و باید با افق بلند آینده از مشکلات احتمالی برای آیندگان پیشگیری کرد.
وی اظهار کرد: ترسیم نقشه راهبری ترافیک و داشتن تفکر محیط پاک و مهار آلایندگی هوا از طریق اقدامات روان سازی ترافیک مساله ای مهم است که ایجاد تقاطع های غیرهمسطح یکی از ابزارهای تحقق آن می باشد.
وی گفت: مدیریت شهری مقوله ای چندجانبه نگر است که برای حصول نتایج مناسب باید همگرایی و تعامل بین دستگاه های متولی در این بخش افزایش یابد.
معاون عمرانی استانداری استان مرکزی بیان کرد: طرح های انجام شده در مدیریت شهری ساوه حاصل همت جمعی بوده و در اجرای این طرح ها به توسعه همه جانبه در بخش های مختلف عمرانی، فرهنگی و اجتماعی توجه شده است.
زندیه وکیلی ادامه داد: شهرداری و شورای شهر باید نگاه تحول گرا در مدیریت سنتی شهر داشته باشند و در راهبردهای عمرانی آینده ساوه، مشکلات و نیازها را همه جانبه و کارشناسی پیش ببرند.
وی اظهار کرد: برنامه های مدیریت شهری باید همراه با اهداف اقتصاد مقاومتی باشد و مدیران شهری در اجرای پروژه ها با کوتاه کردن مسیر اجرا و ارتقای کیفیت در مسیر اهداف مدیریت جهادی بکوشند.
شهردار ساوه نیز در این آیین گفت: تقویت نظارت بر روند پروژه های شهری و بیشترین بهره از اعتبارات در تکمیل طرح های نیمه تمام به عنوان سیاست اولویت دار مدیریت شهری ساوه هدفگذاری شده است.
«کامران جوادی» ادامه داد: سرمایه شهرداری اعتماد مردم است و این مهم با کار جهادی و کارشناسی در حوزه شهری حاصل می شود.
تقاطع غیر همسطح بلوار شهید بهشتی ساوه با اعتبار یکصد میلیارد ریال آغاز شده که هدف از اجرای آن ساماندهی ترافیک و روان سازی تردد در این محور شهری پرترافیک است.
عملیات اجرایی این پروژه ملی در سه مرحله هدفگذاری شده که شامل روگذر در تقاطع جهاد و شهید فهمیده، زیرگذر در بلوار شهید بهشتی از پل محله کردها تا ابتدای خیابان بسیج دو و تقاطع سه سطح شامل زیرگذر، همکف و اول در میدان آزادی است.
بهره برداری از مرحله نخست این طرح در روزشمار 450 روزه تعریف شده است.
ساوه دومین شهر صنعتی استان مرکزی است که جمعیت شهری آن در سرشماری عمومی نفوس و مسکن در سال ۱۳۹۰ برابر ۲۰۰ هزار و 481 نفر با 58 هزار و 255 خانوار اعلام شده است.
ساوه از شمال به شهرستان زرندیه و استان قزوین از جنوب به شهرستان تفرش و استان قم و از شرق به استان تهران و قم و از غرب و جنوب غربی به استان همدان و شهرستان کمیجان محدود می شود.ک/2
7337/7338/6013/
21/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]