واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۱ بهمن ۱۳۹۳ (۸:۳۸ق.ظ)
طرح مبارزه با فساد در چين با جديت پيگيري مي شود/ اعدام يکي از با نفوذترين افراد در چين ديروز (دوشنبه/ بيستم بهمن)، حکم اعدام "ليو هان"، رئيس شرکت معدني هانلونگ، به جرم فساد اقتصادي، سازمان دهي شبکه مافيايي قتل و جنايات صادر و اجرا شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، "ليو هان" يکي از بانفوذترين افراد چين است و حکم اعدام او به همراه دو تن ديگر از همدستانش که يکي از آنان برادر وي بود، ديروز اجرا شد.
گفتني است؛ حکم اعدام هان از سوي دادگاه «شي يا نينگ» در استان «هوبي» در مرکز چين اجرا شد.
مهم اينکه؛ سازمان دهي و رهبري جنايات و قتل مافياگونه از موارد اتهام «ليو هان» و همدستانش عنوان شده است.
"ژو يونگکانگ" پيش از رياست پليس و سرويس هاي امنيتي چين (بين سال هاي 2002 تا 2012) دبير حزب کمونيست در استان سيچوان بود.
شايان ذکر است؛ دولت چين با هدف مبارزه با فساد دولتي در چين، ديده بان مبارزه با فساد را به منظور شدت بخشيدن به بازرسي از شرکت هاي دولتي، با تمرکز بر شرکت هاي استراتژيک، ايجاد کرده است.
در اين طرح به گفته منابع آگاه، بازرسان ضد اختلاس 53 گروه استراتژيک متعلق به دولت را مورد هدف قرار مي دهند.
گفتني است؛ در مرداد سال جاري، رئيس جمهوري چين متعهد شد که در برابر فساد در ارتش اين کشور بايستد و انعطافي از خود نشان ندهد.
شي جين پينگ، رئيس جمهوري چين، در شرايطي که در اين ماه، پروندهاي عليه ژو يونگکانگ، رئيس سابق سرويس امنيت داخلي اين کشور باز شده بود، اشاره کرد که سوء رفتارهاي نظاميان چين با واکنش دولت مواجه مي شود.
از چين گزارش شده است که بيش از ٥٠ تن از مقام هاي عالي رتبه اين کشور با اتهام فساد مواجه اند و رسانه هاي دولتي اعلام کرده اند، عمليات حکومت موسوم به "شکار روباه" به برگرداندن حدود 180 مقام متهم به فساد از خارج کمک کرده است.
شايان ذکر است که اعضاي کشورهاي سازمان اپيک در نشست خود در سال جاري، در مورد طرح هاي مشترک براي مبارزه با فساد توافق کردند.
مهم اينکه؛ چين اولين کشوري است که ميزبان يک شبکه تازه تشکيل شامل مقام هاي ضد فساد است.
در اين باره، روزنامه جوانان چين با انتشار نتايج يک نظرسنجي اعلام کرده است: 70 درصد از شهروندان چيني از طرح گسترده مبارزه با عوامل فساد مالي در دستگاه هاي دولتي استقبال مي کنند.
بر اساس نتايج اين نظرسنجي که در ميان 2 هزار و 167 نفر انجام شده، مردم چين معتقدند مقابله با فساد مقام هاي بلندپايه آن کشور موسوم به «ببرهاي بزرگ»، بازگرداندن مقام هاي فاسد فراري به داخل کشور و پاکسازي اداره ها از مسوولان موسوم به «مقام هاي لخت»، سه اقدام مهم دولت در اين زمينه در سال 2014 بوده است.
گفتني است؛ "مقام هاي لخت" به آن دسته از مسوولان چيني اطلاق مي شود که اعضاي خانواده هاي آنها (همسر و فرزندان) در خارج از کشور زندگي مي کنند و اين افراد از اين طريق، درآمدها و منافع نامشروع خود را به خارج از کشور انتقال مي دهند.
در خبري در مورد اجراي طرح مبارزه با فساد در چين، اخيراً (پنجشنبه/ نهم بهمن)، تلويزيون چين در گزارشي از برکناري 21 تن از مقامات نظامي عاليرتبه اين کشور خبر داد و اعلام کرد که برکناري اين افراد پس از بررسي مجدد پرونده مالي 82 فرد نظامي صورت گرفته است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]