واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: 22 بهمن و سه نکته مهم تهران- ایرنا- روزنامه «جمهوری اسلامی» در سرمقاله امروز -سه شنبه- خود با عنوان «22 بهمن و سه نکته مهم» نوشته است: فردا، انقلاب اسلامی ایران وارد سی و هفتمین سال عمر خود می شود. تردیدی وجود ندارد که مردم ایران در روز 22 بهمن امسال نیز همچون سال های گذشته در راه پیمائی سراسری شرکت خواهند کرد و یکبار دیگر به جهانیان گوشزد خواهند نمود که به انقلاب، آرمان های امام خمینی و نظام جمهوری اسلامی وفادار هستند و هر جا و هر وقت لازم باشد از این انقلاب و نظامی که خود آن را تاسیس کرده اند دفاع خواهند کرد.
درباره راهپیمائی 22بهمن، سه نکته مهم را باید در شرایط کنونی یادآور شویم.
نکته اول این است که مشکلات و عملکردهای نادرست مسئولین و مانع تراشی های دشمنان هرگز در تعلق خاطر مردم ایران نسبت به انقلاب و نظام جمهوری اسلامی کمترین خللی وارد نخواهد کرد. در 36 سال گذشته، دولت های مختلف عملکردهای مختلفی داشتند. مردم از بعضی از مسئولین رضایت نداشتند و در مواردی به خاطر فشارهای خارجی از قبیل تحریم ها دچار مشکلاتی شدند، ولی هیچیک از این عوامل نتوانستند اراده مردم را برای شرکت در راه پیمائی 22 بهمن و حمایت از انقلاب و نظام جمهوری اسلامی سست کنند. علت اینست که رابطه مردم ایران با انقلاب اسلامی، فراتر از مشکلات و عملکردها و مانع تراشی های داخلی و خارجی و یا حتی اختلافات و منازعات جناح ها و احزاب و اشخاص است. مردم نسبت به این امور، حساس هستند و به مسئولین اعتراض هم دارند و برای آینده انقلاب و نظام نگران هم می شوند ولی هرگز با انقلاب قهر نمی کنند و ایرادها را به نظام جمهوری اسلامی مرتبط نمی دانند. دور شدن از نظام جمهوری اسلامی، خواست دشمن است و تحریم های کنونی نیز با همین هدف برقرار شده اند ولی همانگونه که رهبر انقلاب در سخنرانی 19 بهمن خود گفتند مردم در روز 22 بهمن با حضور در راه پیمائی سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، به دشمنان به ویژه آمریکا خواهند فهماند که شناخت درستی از ایران و ملت آن ندارند. همین حضور همیشگی مردم در صحنه های انقلاب است که توطئه های دشمنان را خنثی می کند و نظام جمهوری اسلامی را بالنده و سرفراز به پیش می برد.
نکته دوم این است که انقلاب و نظام جمهوری اسلامی به همه مردم ایران تعلق دارند و هیچ فرد یا جمع و گروه و جناحی حق ندارد آن را مصادره نماید. برهمین اساس، حضور مردم در راه پیمائی 22 بهمن نیز به قشر یا گروه یا گرایش و جناح خاصی تعلق ندارد. اینکه چندی قبل یکی از حضرات تلاش کرد حضور مردم در راه پیمائی 22 بهمن را به معنای حمایت آنها از جناح خودش تفسیر کند و آن را به معنای مخالفت با جناح یا تفکر مقابل خود بداند، یک انحراف از مسیر صحیح انقلاب و نظام و ظلم به مردم ایران است. فقط بخشی از مردم ایران، تفکر این قبیل افراد را قبول دارند که البته آنها هم به انقلاب و نظام تعلق خاطر دارند ولی وجود آنها هرگز به معنای نفی حضور کسانی که تفکر و سلیقه و خط مشی آنها را قبول ندارند نیست. در طول سال های اخیر، کشور با حوادثی مواجه شد که در پدید آمدن آنها و طرفداری و مخالفت با آنها همه مردم یکسان فکر نمی کنند و نقطه نظرهای مختلفی دارند. انتخابات ریاست جمهوری 92 نیز همین واقعیت را نشان داد و اکثریت مردم به خط مشی افراطی «نه» گفتند و دولتی را بر سر کار آوردند که اعتدال را شعار خود قرار داده است. در 22 بهمن سال گذشته رئیس جمهوری در میدان آزادی تهران سخنرانی کرد که تفکر و گرایش کسانی را که خود را صاحبان انقلاب و نظام می دانند و می خواهند 22 بهمن را مصادره کنند قبول ندارد. حضور مردمی که به این رئیس جمهور رای داده اند و حضور خود رئیس جمهور در راه پیمائی 22 بهمن به معنای تعلق خاطر آنها به انقلاب و نظام جمهوری اسلامی است کما اینکه حضور کسانی که در انتخابات ریاست جمهوری ناکام شدند و هواداران آنها نیز به معنای تعلق خاطر آنها به انقلاب و نظام جمهوری اسلامی است. علاوه بر این، آن دسته از مردم که به هیچیک از این دو تفکر و جناح وابسته نیستند ولی در راه پیمائی 22 بهمن شرکت می کنند و هر جا لازم باشد از نظام جمهوری اسلامی حمایت و دفاع می کنند نیز دلبسته انقلابند و به نظام جمهوری اسلامی تعلق خاطر دارند. اشکالی ندارد که گروه ها و جناح ها و احزاب مختلف در جامعه حضور داشته باشند و هر کدام حرف خود را مطرح کنند و دیگران را نیز نقد نمایند ولی هنگامی که پای مصالح مشترک و منافع ملی در میان است همه باید بر محور نظام جمهوری اسلامی سخن بگویند و عمل کنند و در هر جا که حضورشان لازم است حضور یابند و هیچکدام حق ندارند حضور مردم را به نفع خود مصادره نمایند.
و سومین نکته این است که مسئولان باید به حضور مردم در راه پیمائی22 بهمن به مثابه یک «حجت» بنگرند که هر ساله به آنها یادآور می شود به وظایف خود در قبال این مردم وفادار و فداکار و هشیار عمل کنند مسئولان به جای آنکه حضور مردم در راه پیمائی 22 بهمن و سایرصحنه ها را به معنای تایید خود تلقی کنند، باید احساس کنند این حضور بر سنگینی وظایفشان می افزاید و تلاش کنند بگونه ای عمل نمایند که شرمنده مردم نباشند. مردم ایران در جریان انقلاب و در سال های بعد از پیروزی انقلاب اسلامی عملاً به اثبات رسانده اند که هشیار، وظیفه شناس، مقاوم و دشمن شناس هستند. قدرشناسی نسبت به این مردم به این است که مسئولان احساس وظیفه بیشتری نمایند و برای خدمت رسانی به مردم بیشتر تلاش کنند. پشتوانه اصلی انقلاب و نظام جمهوری اسلامی مردم هستند و مسئولان باید با خدمت صادقانه به مردم، این پشتوانه را برای امنیت کشور، پایداری نظام و تحکیم اصول انقلابی و ارزش های دینی حفظ و تقویت نمایند. کسانی که در نظام جمهوری اسلامی مسئولیتی برعهده دارند نباید این مسئولیت را غنیمتی برای خود تلقی نمایند بلکه باید آن را فرصتی بدانند که خدای متعال در اختیار آنها قرار داده است تا با وظیفه شناسی برای سعادت اخروی خود توشه ای به دست آورند. حضور مردم در راه پیمائی 22 بهمن باید این وظیفه شناسی را در مسئولین نظام جمهوری اسلامی تقویت نماید.
منبع: جمهوری اسلامی
اول**1368**
21/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 124]