تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 18 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):حكيم نيست آن كس كه مدارا نكند با كسى كه چاره اى جز مدارا كردن با او نيست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805702116




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

توسعه تنها ساخت بزرگراه و پل نیست


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: دبیر کل کمیسیون ملی یونسکو در ایران: توسعه تنها ساخت بزرگراه و پل نیست خبرگزاری پانا:دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران گفت: توسعه مد‌نظر یونسکو تنها میان تولید ناخالص و ساخت بزرگراه و پل نیست بلکه این توسعه پایدار بوده و بر محیط‌ زیست تاکید فراوان دارد.
۱۳۹۳ دوشنبه ۲۰ بهمن ساعت 12:45

خبرگزاری پانا+

به گزارش خبرگزاری پانا، محمدرضا سعیدآبادی در آیین گرامیداشت هفتادمین سالگرد تاسیس یونسکو و عقد تفاهم‌نامه با شهرداری شیراز اظهار کرد: کمیسیون ملی یونسکو در ایران مسئول ارتباط جمهوری اسلامی با سازمان یونسکو در حوزه برنامه‌های وزارتخانه‌ها، دانشگاه‌ها و موسسات است تا از ظرفیت یونسکو در برنامه‌های مورد نظر استفاده شود. دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران گفت: تاکنون نام 30 شخصیت از مشاهیر و بزرگان ایرانی در یونسکو ثبت شده و هفت اثر از بزرگان این دیار نیز در شمار آثار ارزشمند جهانی محسوب می‌شود. وی افزود: به طور متقابل ما نیز برنامه‌هایی از یونسکو را که در اولویت فرهنگی و در شان نظام جمهوری اسلامی بوده و در ظرف فرهنگی ما امکان پیاده شدن دارد را پیگیری می‌کنیم. سعیدآبادی ادامه داد: انعقاد تفاهم‌نامه یونسکو با شهرداری شیراز بستری فراهم می‌کند تا اهداف فرهنگی بلندمدت برای توسعه فارس و شیراز در ابعاد گسترده‌تری دنبال شود. وی اضافه کرد: یونسکو در وهله نخست صلح و توسعه را دنبال می‌کند و البته این صلح فراتر از صلحی است که مد‌نظر دولتمردان کشورها است. به گفته وی، صلحی که یونسکو به دنبال تحقق آن است صلح واقعی، معنادار و ماندگاری است که بذر آن در اذهان مردمان جهان کاشته می‌شود. سعیدآبادی خاطرنشان کرد: برای رسیدن به چنین صلحی باید از فرهنگ، آموزش و حوزه علوم اجتماعی و انسانی بهره برد که در این زمینه ایرانیان با مشاهیری چون حافظ و سعدی سخن‌های بسیار برای گفتن دارند که در مثال تنها یک مصرع مانند «منم که دیده نیالوده‌ام به بد دیدن» عمق نگاه ایرانیان به آرامش و صلح را به نمایش می‌گذارد. دبیر کل کمیسیون ملی یونسکو در ایران تصریح کرد: توسعه مد‌نظر یونسکو تنها میان تولید ناخالص و ساخت بزرگراه و پل نیست بلکه این توسعه پایدار بوده و بر محیط‌ زیست تاکید فراوان دارد. سعیدآبادی ابراز کرد: اگر پایداری محیط‌ زیست در برنامه‌های اقتصادی لحاظ نشود و بر صورت محیط‌ زیست چنگ بیندازیم به صورت خودمان چنگ انداخته‌ایم و توسعه مد‌نظر مدیران شهر شیراز نیز باید بر همین نگاه استوار باشد. وی با اشاره به آینده‌پژوهی، حفظ مواریث فرهنگی و حفظ و تعالی اخلاق، پاره‌ای از محورهای توسعه پایدار خاطرنشان کرد: امروز علاوه بر میراث فرهنگی ملموس که شامل بناها و مکان‌های تاریخی و فرهنگی است، نوعی از میراث ناملموس نیز وجود دارد که به طور عمده شامل آیین‌ها، سنت‌ها، لهجه‌ها و صنایع دستی و مهارت‌های ویژه است. سعیدآبادی افزود: برخلاف میراث فرهنگی ملموس که آسیب به آن دیده می‌شود، میراث فرهنگی ناملموس دچار مرگ خاموش شده و به یک باره می‌بینیم یک لهجه یا یک مهارت از بین رفته و به آیندگان منتقل نشده است.  













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 11]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن