تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مسلمان آينه برادر خويش است، هرگاه خطايى از برادر خود ديديد همگى او را مورد حمله قرار ند...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869694779




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

واکنش اردن در قبال قتل فجیع معاذ الکساسبه توسط داعش


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: سفیر سابق ایران در اردن بررسی کرد؛
واکنش اردن در قبال قتل فجیع "معاذ الکساسبه" توسط داعش
سفیر سابق ایران در اردن گفت: دولت اردن تحت فشار قرار دارد، هم به لحاظ داخلی توسط خانواده و عشیره آن خلبان اعدام شده و هم به لحاظ وجهه بین‌المللی، بنابراین اردنی‌ها احساس می‌کنند که باید اقداماتی را برای بیرون آمدن از این فشارها صورت بدهند.

افزایش تعداد حملات هوایی اردن در خاک سوریه/
"محمد ایرانی" در گفتگو با خبرنگار سیاست خارجی باشگاه خبرنگاران، در رابطه با "موضع اردن در قبال اعدام خلبان این کشور توسط داعش" اظهار داشت: هر گونه واکنش اردنی‌ها در شرایط فعلی برمی‌گردد به چگونگی تعامل طرف مقابل، با توجه به سابقه‌ای که از نحوه عملکرد داعشی‌ها داریم این احتمال هست که آن‌ها اقداماتی را در داخل اردن انجام بدهند، منظور انجام برخی اقدامات عملیاتی است که به صورت متفرقه در بخش‌هایی از خاک اردن احتمالاً بخواهند انجام دهند.
 
سفیر سابق ایران در اردن افزود: در این صورت پاسخ و اقدام مقابله‌ای اردنی‌ها نیز شدیدتر خواهد شد، پاسخ آن‌ها در قالب افزایش میزان پروازهای هوایی و ضرباتی است که از طریق هوا به مواضع داعشی‌ها و عمدتاً‌ در سوریه به عمل خواهند آورد.
 
وی گفت: اما راجع به این که چرا به خاک سوریه حمله خواهند کرد، علت این است که در روزهای نخستی که ائتلاف بین‌المللی بوجود آمد، توافقی ضمنی میان نیروهای آمریکایی با نیروهای همراه با آن کشور در ائتلاف که به دو دسته غربی و عربی (عمدتاً عربستان، امارات و اردن بودند) تقسیم می‌شوند، شکل گرفت. مأموریتی که تعریف شده بود این بود که در کنار نیروهای امریکایی در ائتلاف، نیروهای غربی برای زدن ضربه به داعش در خاک عراق و نیروهای عربی در کنار امریکا برای ضربه وارد آوردن به داعش در سوریه در نظر گرفته شدند.
 
ایرانی اضافه کرد: بنابراین عمده حملاتی که توسط اردن و یا دیگر کشورهای عربی به همراه آمریکا در جریان ائتلاف بین‌المللی صورت می‌گیرد، قاعدتاً در خاک سوریه است. همان طور که می‌دانید سقوط خلبان اردنی نیز در سوریه بوده و پس از آن به اسارت درآمده.
 
سفیر سابق ایران در اردن افزود: دولت اردن تحت فشار قرار دارد، هم به لحاظ داخلی توسط خانواده و عشیره آن خلبان اعدام شده و هم به لحاظ وجهه بین‌المللی آن کشور در دنیا. اردنی‌ها احساس می‌کنند که باید اقداماتی را برای بیرون آمدن از این فشارها صورت بدهند.
 
وی گفت: گمان من بر این است که حملات هوایی که از چند روز پیش آغاز شده تشدید خواهد شد، یادمان نرود که به هر حال یک اتفاق عجیب افتاده، داعش تاکنون با هیچ نیروی عربی چنین برخوردی را نکرده بود و از طرف دیگر هم نیروهای کشورهای عربی در خاک یک کشور عربی دیگر نیروهای داعش را تحت فشار قرار داده‌اند که این نیز بسیار کم سابقه بوده است.
 
ایرانی اظهار داشت: احتمال ورود نیروهای زمینی اردن در این شرایط بسیار بعید است، فکر می‌کنم حداکثر این باشد که تعداد پرواز اردنی‌ها در خاک سوریه جهت حمله به مواضع داعشی‌ها بیشتر شود و واکنش آن‌ها از این طریق خواهد بود.
 
سفیر سابق ایران در اردن با اشاره به این که در برخی تحلیل‌ها گفته می‌شود آتش زدن خلبان اردنی بر اثر تبانی میان اردن و داعش صورت گرفته تا بخواهند به سوریه حمله کنند و این را در راستای براندازی بشار اسد می‌دانند، افزود: چنین تحلیلی را قبول ندارم، چرا که سقوط سوریه در اولویت امریکایی‌ها نیست و کشورهای عربی به شدت گرفتار این موضوع هستند که از وضعیت حضور قدرتمند داعش در منطقه خلاصی یابند و فضای مناسبی برای آن‌ها ایجاد شود.
 
وی تصریح کرد: بزرگ‌ترین دلیل نقض تحلیل فوق را این می‌دانم که مخالفان اسد هیچ برنامه‌ای برای آینده سوریه ندارند، آن‌ها به این جمع بندی رسیده‌اند که در صورت کنار رفتن اسد از قدرت این نیروهای افراطی همچون داعش و جبهة النصره هستند که دست برتر را دارند و این موضوع برای غربی‌ها و عرب‌ها تهدیدی مضاعف است، بنابراین ترجیح می‌دهند شرایط حداقل به صورت فعلی باقی بماند.
 
ایرانی در پایان خاطرنشان کرد: قطعاً خواست کشورهای عربی این بوده که اسد را از قدرت کنار بگذارند اما حضور داعش در منطقه شرایطی را فراهم کرده که آن‌ها بیشتر نگران امنیت داخلی خودشان هستند و در تلاشند تا مرزهایشان را به نوعی از خطر داعش مصون نگاه دارند.

انتهای پیام/



اخبار مرتبط

پشت پرده سوزاندن خلبان اردنی توسط داعش/ تقسیم بندی مسلمانان به خوب‌ها و بدها!
ایران قتل فجیع "خلبان اسیر اردنی" را محکوم کرد
آمادگی ایران برای همکاری با اردن در مبارزه با افراطی‌گری و فتنه‌های طایفه‌ای




کد خبر: ۵۱۲۶۵۲۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 92]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن