تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 22 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مهدى امت من كسى است كه هنگام پر شدن زمين از بيداد و ظلم، آن را پر از قسط و عدل ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1864761894




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

یک‌نماینده: هند به جای پول نفت دارو می‌دهد |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: یک‌نماینده: هند به جای پول نفت دارو می‌دهد
نائب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه واردات غذا و دارو از هند در صورت نظارت جدی مسئولان شدنی است، گفت: قرار است که کشور هند بدهی نفتی‌اش را در قالب دارو، غذا و تجهیزات پزشکی به ایران وارد کند.
کد خبر: ۴۷۳۹۱۰
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۸:۳۳ - 08 February 2015


نائب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه واردات غذا و دارو از هند در صورت نظارت جدی مسئولان شدنی است، گفت: قرار است که کشور هند بدهی نفتی‌اش را در قالب دارو، غذا و تجهیزات پزشکی به ایران وارد کند.

به گزارش ایسنا، حسن تامینی، نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه قرار است هند به جای بدهی نفتی‌اش به ایران دارو دهد، اظهار کرد: این اقدام، اتفاق جدیدی نیست و در گذشته نیز وجود داشت به گونه ای که کشور هند بدهی نفتی‌اش را در قالب دارو، غذا و تجهیزات پزشکی به ایران وارد می‌کند.

وی با بیان اینکه ایران مطالبات زیادی از کشور هندوستان دارد، افزود: هند در زمینه‌های مختلف مانند دارو و تجهیزات پزشکی مراودات تجاری زیادی با ایران دارد، لذا با توجه به تحریم‌های مختلفی که علیه ایران صورت گرفت هندوستان بانک‌های عاملی را برای مراودات مالی با کشورمان تعریف کرد.

تامینی گفت:‌ تاکنون مواد اولیه دارویی و دارو از کشورهایی مانند هند به کشور وارد شده است چراکه هند از لحاظ دارویی پیشرفت‌های خوبی داشته و لذا هماهنگی‌های اثربخشی نیز در این زمینه با ایران برقرار کرده است.

نائب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به سفری که سال گذشته به کشور هندوستان داشت، اظهار کرد: در این سفر مطلع شدیم که این هماهنگی در جهت دور زدن تحریم‌ها و مراوادات مالی بین هند و ایران صورت گرفته است و لذا از گذشته این مهم پیگیری می‌شده است.

این نماینده مردم در مجلس نهم با یادآوری مطالبات ایران از کشور پاکستان، تصریح کرد: براساس آماری که مربوط به چند هفته اخیر است ایران حدود 30 میلیون یورو از کشور پاکستان طلب دارد اما به دلیل نبود بانک واسط نمی‌توان چنین مراوداتی داشته باشیم حتی نتوانستیم بازارچه مرزی با این کشور برقرار کنیم.

وی با تاکید بر نظارت دقیق بر واردات کالا و محصولات غذایی و دارویی از هند به کشور به جای بدهی نفتی، ادامه داد: در گذشته بحث واردات برنج‌های آلوده و بی‌کیفیت هندی و پاکستانی به کشور مطرح شده بود که مسئولان حوزه سلامت درصدد کنترل آن برآمدند لذا در صورت نبود نظارت ممکن است شاهد واردات محصولات بی کیفیت باشیم.

نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به اینکه مباحث مربوط به غذا و دارو با جان مردم سروکار دارد لذا واردات این محصولات به کشور نظارت بیشتری را طلب می‌کند البته کمیسیون بهداشت و درمان نیز در این مورد حساسیت زیادی درحوزه‌های مختلف مانند میوه، برنج و محصولات آلوده داشته است.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 72]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن