تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 12 دی 1403    احادیث و روایات:  
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1848071371




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

علت تجمع شب گذشته دانشجویان در کوی دانشگاه چه بود؟


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



علت تجمع شب گذشته دانشجویان در کوی دانشگاه چه بود؟
روز نو : دانشجویان ساکن کوی دانشگاه برای مشکلات صنفی‌شان تجمع کردند؛ تجمعی که شاید به خاطر ذهنیتی که از تجمعات کوی دانشگاه در اذهان وجود دارد، باعث ایجاد نگرانی‌های زیادی شد.
به گزارش آنا، شب گذشته کوی دانشگاه آرامش همیشگی را نداشت، دانشجویان ساکن کوی دانشگاه برای مشکلات صنفی‌شان تجمع کردند؛ تجمعی که شاید به خاطر ذهنیتی که از تجمعات گذشته کوی دانشگاه در اذهان وجود دارد، باعث ایجاد نگرانی‌های زیادی شد. اما تجمع شب گذشته فقط یک تجمع صنفی در مورد وضعیت خوابگاه‌های دانشجویی، کیفیت و قیمت غذا و همین طور وضعیت اینترنت بود.
ماجرا از چه قرار بود؟
تجمع شب گذشته را صدها نفر از دانشجویان کوی دانشگاه تشکیل می‌دادند و بهانه‌شان هم وضعیت بد خوابگاه‌ها و بهای اینترنت بود. بعد از تجمع دانشجویان، مسئولان با حضور در میان دانشجویان و دادن قول مساعد برای مرتفع کردن مشکلات دانشجویان جو را آرام کردند و تجمع به پایان رسید. قرار بود برای صحبت با دانشجویان ریاست دانشگاه تهران هم حضور پیدا کند که این اتفاق نیفتاد.
دو مساله اصلی مورد اعتراض در ماجرای شب گذشته، افزایش ظرفیت خوابگاه‌ها و بحث کیفیت غذا بود. البته این تحصن با دخالت مدیر کل کوی دانشگاه بدون هیچ گونه تنشی در ساعات پایانی شب حل و فصل شد.
حسین . ن یکی از دانشجویان در گفتگو با خبرگزاری آنا، درباره ماجرای شب گذشته کوی دانشگاه می‌گوید: «بعد از مسائل روی داده در سال ۱۳۸۸ تلاش بر این بود که تجمع خوابگاه‌ها در کوی دانشگاه‌ها پراکنده شود و برای همین امر خانه‌های زیادی در خیابان انقلاب و اطراف دانشگاه تهران برای تبدیل شدن به خوابگاه خریداری شد.
وی با بیان این‌که «از پنج سال قبل، خوابگاه‌های غیرمتمرکز برای پراکنده کردن دانشجویان کار‌شناسی ایجاد شد»، افزود: اتفاقی که اکنون رخ داده این است که تعداد دانشجویان کار‌شناسی ارشد و دکترا که به صورت شبانه گرفته می‌شود، زیاد شده و اکثر آنان نیز شهرستانی هستند که وارد خوابگاه می‌شوند. از سوی دیگر چون چند ساختمان خوابگاهی کوی دانشگاه تغییر کاربری داده شد، مزید بر علت شد تا مشکل کمبود خوابگاه برای دانشجویان ایجاد شود.
به گفته این دانشجو، کمبود ظرفیت خوابگاه‌ها یکی از مشکلات اصلی کوی دانشگاه است و از سال گذشته ظرفیت این خوابگاه‌های ۳ نفره ۵ نفره شد. همچنین در سال ۸۸ سه ساختمان خوابگاه در کوی دانشگاه تهران تغییر کاربری داده شد؛ بدین صورت که یکی از این ساختمان‌ها به دانشکده علوم و فنون و دیگری به خوابگاه متاهلی تبدیل شد. امسال نیز مشکل کمبود ظرفیت خوابگاه‌ها به حدی بود که برخی از دانشجویان ارشد و دکتری در خوابگاه‌های سطح شهر اسکان داده شدند، در حالی که تا پیش از این فقط دانشجویان کار‌شناسی در خوابگاه‌های سطح شهر اسکان داده می‌شدند.
یک دانشجو: هزینه خوابگاه‌ها در ترم جاری افزایش زیادی داشته. ما برای اتاق ۴ نفره ترمی ۱۷۰ هزار تومان پرداخت می‌کنیم؛ این در حالی است که اتاق‌ها طبق تعداد افراد قیمت گذاری می‌شوند و ما قیمت اتاق ۴ نفره را پرداخت کرده‌ایم اما در اتاق‌مان ۵ نفر سکونت دارند.  
مطالبات صنفی، حق مسلم ماست
هادی کیانی، فعال دانشجویی و دانشجوی مقطع دکترای برنامه ریزی شهری و ساکن در کوی دانشگاه تهران نیز در گفتگو با خبرگزاری آنا، به شرح ماجرای شب گذشته پرداخت و گفت:«در ترم اخیر قوانین جدیدی وضع شده بود و برای همین قوانین جدید، چند بار در کوی تجمعاتی شد. دیشب در ساعت ۸ شب حدود ۵۰-۶۰ نفر در ادامه تجمعات پیشین جمع شدند و مطالبات خود را برای مدیریت کوی مطرح کردند و باز هم توجهی به این اعتراضات نشد و این جمع ۵۰ نفره تصمیم گرفت بقیه دانشجویان را در جریان بگذارد و شروع به چرخیدن در کوی و طرح مطالبات صنفی خود می‌کند. مطالبه هم این بود که آقای دکتر نیلی به عنوان سرپرست دانشگاه تهران وارد کوی دانشگاه شوند و پاسخ گوی مشکلات باشند. اما دکتر نیلی نیامد و آقای دکتر خضری مسئول روابط عمومی به عنوان نماینده دکتر نیلی به جمع دانشجویان آمدند و یک سری مطالبات توسط دانشجویان بیان شد و در ‌‌نهایت یک قطع نامه پایانی خوانده و قرار شد این تجمع اعتراضی در روزهای آینده در صورتی که اقدام مثبتی صورت نگرفت؛ مجددا برگزار شود و مسئولین دانشگاه بگویند در این مدت برای کاهش آلام و مشکلات دانشجویان چه تدابیری اندیشیده‌اند.»
کیانی با بیان مطالبات دانشجویان در ادامه افزود: «مطالبات صنفی زیادی داشتیم. اولا هزینه خوابگاه‌ها در ترم جاری افزایش زیادی داشته. ما برای اتاق ۴ نفره ترمی ۱۷۰ هزار تومان پرداخت می‌کنیم و اتفاقی که افتاده این است که اتاق طبق تعداد افراد قیمت گذاری می‌شوند و ما قیمت اتاق ۴ نفره را پرداخت کرده‌ایم اما در اتاق‌های ما ۵ نفر سکونت دارند. بحث دیگر مطالبات ما درباره مهمان‌ها در خوابگاه‌ها بود. در حال حاضر فقط دانشجویان دانشگاه تهران می‌توانند مهمان کوی بشوند و سوال ما این بود که اگر دوست ما در دانشگاه شریف درس بخواند نمی‌تواند یک شب مهمان ما باشد؟ ‌مگر خون دانشجویان دانشگاه تهران تفاوتی با دانشجویان دانشگاه‌های دیگر دارد؟ بحث قیمت و کیفیت و کمیت غذای کوی هم مورد دیگر اعتراض ما بود. بحث دیگر ما این بود که طبق قانون جدید درهای کوی دانشگاه از ساعت ۱۱ شب تا ۶ صبح بسته می‌شود و این درحالی است که بسیاری از ما تا بعد از ظهر سر کلاس هستیم و بعد از آن برای گذران زندگی تا نیمه شب کار می‌کنیم و ساعت ۱۱ نمی‌توانیم خودمان را به خوابگاه برسانیم.
بنابر گفته‌های این دانشجویان، ساکنین کوی دانشگاه برای پیگیری مطالبات خود در کوی دانشگاه پیگیرند. مسئولین دانشگاه نیز به آن‌ها قول داده‌اند که ظرف یک هفته بخش عمده‌ای از این مشکلات را حل کنند و به خواسته‌های آن‌ها که فقط صنفی و دانشجویی است بها بدهند.




تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۸:۲۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 76]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن