واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۸ بهمن ۱۳۹۳ (۱۷:۲ب.ظ)
نوسازي بافت هاي فرسوده نيازمند عزم همگاني است نايب رئيس کميسيون برنامه و بودجه شوراي اسلامي شهر تهران با بيان اينکه در نوسازي بافت هاي فرسوده نبايد تنها از شهرداري انتظار داشت گفت: نوسازي بافت هاي فرسوده نيازمند يک عزم همگاني و ملي است.
به گزارش خبرگزاري موج، حبيب کاشاني با حضور در منطقه 10 با اهالي اين منطقه ديدار و در جريان مشکلات آنان قرار گرفت.
در اين ملاقات مردمي که با حضور گسترده اهالي همراه بود و در حدود 3 ساعت و نيم به طول انجاميد موضوعاتي نظير نوسازي بافتهاي فرسوده و تجميع املاک محوريت مشکلات مردم را در بر ميگرفت.
حبيب کاشاني در پايان اين ملاقات گفت: موضوع بافتهاي فرسوده امروزه يک معضل جدي براي شهر تهران است که تبديل به يک تهديد بزرگ هم شده است.
وي ادامه داد: ريز دانگي، نفوذ ناپذيري و ناپايداري از جمله مشخصههاي بافتهاي فرسوده ميباشند که بر اساس مصوبه شورايعالي شهرسازي و معماري تعيين شده است و بايد گفت در چنين شرايطي مناطقي با اين مشخصهها کمترين مقاومت و بيشترين تلفات را در برابر حوادثي نظير زلزله خواهند داشت.
کاشاني افزود: در طرح جامع شهر تهران از بافتهاي فرسوده به عنوان محدودههاي آسيب پذير شهر در برابر مخاطرات طبيعي و به ويژه زلزله تعريف شده است که نيازمند برنامه ريزي و مداخله هماهنگ براي ساماندهي آن است و اين در حالي است که در طرح تفصيلي نيز تاکيد بسيار بر نوسازي بافتهاي فرسوده شده است.
عضو شوراي اسلامي شهر تهران تصريح کرد: بافت فرسوده تنها به معناي فرسودگي کالبد شهر نيست بلکه مقولههايي نظير اقتصاد و اجتماع نيز به تبع آن دچار استحاله ميشوند.
وي ادامه داد: از اينرو بايد برنامه ريزيها و اقدامات در جهتي باشد که مردم، جامعه و محيط رو به نو شدن و تجديد حيات گام بردارند و اين نميشود جز با سياست گذاريهاي کلان از سوي مديريت شهري و مراجع دولتي.
کاشاني اضافه کرد: پر واضح است که با نوسازي بافتهاي فرسوده تنها ساختمانها و جداره خيابانها نوسازي نميشود بلکه زير ساختهاي اجتماعي و اقتصادي هم دچار دگرگوني خواهد شد. از اينرو هر چه در اين جهت اقدامات عميق تر و گسترده تري صورت گيرد منتج به پويايي شهر خواهد شد.
وي خاطر نشان کرد: در چنين شرايطي بايد انتظار يک عزم همگاني سه جانبه از سوي مردم، مديريت شهري و دولت داشته باشيم بدان معنا که سياستهايي اتخاذ شود تا مردم تشويق به اين امر شوند، مديريت يکپارچه شهري صورت گيرد و دولت نيز ضمانت اجرايي براي سيات هاي تشويقي در نظر گيرد.
کاشاني ياد آور شد: وقتي اين همکاري سه جانبه ايجاد شود امکان خلاقيت حاصل از همکاري ميان طرفين مشارکت، امکان تسهيم ريسک پروژه درحاميان طرفين مشارکت، امکان دستيابي به ساير منابع سرمايه، امکان کاهش برخورد منافع در فضاي مبتني بر رضايت طرفين فراهم ميآيد و اين همان اهدافي است که مديريت شهري دنبال ميکند.
نايبرئيس کميسيون برنامهوبودجه گفت: حال با اين وسعت عظيمِ بافتهاي فرسوده و خطر زلزله بهعنوان مهمترين چالش شهر تهران، و اضطرار حاکم بر برونرفت از اين وضعيت، لزوم تغيير نگرشها در جهت اتخاذ استراتژيهاي کارا با ضمانت اجرايي بيشازپيش احساس ميشود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]