واضح آرشیو وب فارسی:فارس: همزمان با دومین روز از دوازدهمین جشنواره فیلم فجر مشهد
«در دنیای تو ساعت چنده» صندلیهای هویزه مشهد را پر کرد / کارتننشینی برای تهیه بلیت روز دوم
در دومین روز از دوازدهمین جشنواره فیلم فجر مشهد، فیلم سینمایی «در دنیای تو ساعت چنده»، تماشاگران را امیدوار و صندلیهای سینما هویزه مشهد را پر کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، در حالی دومین روز از برگزاری دوازدهمین جشنواره فیلم فجر مشهد سپری شد که شهروندان بازهم از ساعات اولیه صبح در صفهای طولانی ایستادند و برای تهیه بلیت انتظار کشیدند، گرچه آنها مجبور شدند تا ساعات تقریبا 12 ظهر، منتظر مشخص شدن فیلم مورد نظر باشند اما امروز برخی از آنها که به قول خودشان، تجربه زیادی دارند با استفاده از کارتنهای باز شده، روی زمین نشستند و حتی به عکاسان به عنوان شکار لحظه، لبخند میزدند.
مدیران پایتخت به تمام قولهای خود عمل نکردند
یکی از شهروندان در گفتوگو با خبرنگار فارس با بیان اینکه احتمال اکران رخ دیوانه را از دوستانم که دیشب به سینما آمده بودند شنیده بودم، اظهار کرد: واقعیت این است که مسئولان وقتی نمیتوانند در اکران فیلم اعلام شده، موفق عمل کنند بیشترین مشکل به سمت تماشاگر میرود زیرا اگر علاقهای به سینما و جشنواره نداشتند در این صفهای طولانی و هوای سرد طاقت نمیآوردند.
وی افزود: سالهای گذشته مسئولان تهرانی با میزان علاقمندی شهروندان مشهدی به سینما و جشنواره فیلم فجر کاملا آشنا شدند و در مراسم اختتامیه معتقد بودند که باید به مشهد جور دیگر توجه کرد اما امسال هیچ کدام از آنها به حرفهای خود عمل نکردند.
پروانه مشفقپور نیز که از انتخاب و اکران فیلم در دنیای تو ساعت چنده؟، بسیار خرسند بود، گفت: من سعی میکنم همه فیلمهایی که لیلا حاتمی در آن بازی کرده است را تماشا کنم و از مسئولان برای اکران این فیلم در مشهد تشکر میکنم. تشویق تماشاگران در روز دوم فجر دوازدهم یکی دیگر از حاشیههای جالب توجه دومین روز جشنواره دوازدهم فیلم فجر مشهد، پرشدن همه صندلیها در سه سانس و تشویق تماشاگران برای فیلم در دنیای تو ساعت چنده بود.
سمانه صادقی در گفتوگو با خبرنگار فارس تاکید کرد: با وجود اینکه داستان فیلم بسیار کشدار بود اما به نظرم تصاویر فیلمبرداری شده زیبا، پرداختن به یک داستان با مضمون درام عاشقانه و اشاره به فرهنگ اصیل ایرانی از نکات جالب توجه آن محسوب میشد. عدم نظرسنجی از تماشاگران مشهدی از نکات دیگر حاشیهها، نبود نظرسنجی تماشاگران پس از دیدن فیلم بود که پس از آن که متوجه میشدند که امسال هیچ استانی اجازه داوری ندارد، بسیار از این امر شاکی شدند.
رضا اکبرلو دانشجوی سال آخر گرافیک نیز گفت: اگر برای همه استانها اجازه داوری داده نشده است پس اکران فیلمها چه تاثیری دارد؟ وی تاکید کرد: مسئولان در تهران باید نگاه متفاوتی به مشهد در حوزه فرهنگ و هنر داشته باشند و باید در کنار برگزاری دوازدهمین جشنواره فیلم فجر مشهد، اجازه داوری را نیز به آنها بدهند در غیر این صورت جشنواره معنای خود را کاملا از دست میدهد. انتهای پیام/3138/
93/11/18 - 05:37
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 107]