واضح آرشیو وب فارسی:فارس: نماینده ولی فقیه در هرمزگان عنوان کرد
علم برای تسلط به طبیعت است نه فرار از آن
نماینده ولی فقیه در هرمزگان با بیان اینکه دانشجویان کار را تنها در پشت میز نشینی میبینند گفت: نباید فراموش کرد که علم برای تسلط یافتن به طبیعت است نه برای فرار از آن، پس دانشگاهها باید نیروی مولد و کارآمد تربیت کنند.
به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، آیتالله نعیمآبادی امروز در نشست هماندیشی روسا و اعضای هیئت رئیسه دانشگاهها که با حضور استاندار هرمزگان برگزار شد، ضمن گرامیداشت دهه فجر با اشاره به روایات منتسب امام علی (علیهالسلام) ایمان و علم را همانند دو برادر دوقلو، دو رکن بهم پیوسته و ناگسستنی خواند و اظهار داشت: این دو بال با هم در یک راستا برای نجات بشریت همدیگر را یاری و همراهی میکنند و در واقع علم وسیلهای است برای نزدیک شدن به خداوند متعال که انسان را از تمام خطرات حفظ میکند.
وی با بیان اینکه علم چراغ خرد است خاطر نشان کرد: مسئولان ما در دانشگاهها و اساتید ما همواره باید چراغ راه دانشجویان باشند و ما باید رهنمودهای امام علی (ع) را سرلوحه و سر مشق خود قرار دهیم تا آن علمی را که اسلام میگوید شاهد باشیم.
امام جمعه بندرعباس بررسی وضعیت سطح علمی دانشجویان را از مسئولان دانشگاهی خواستار شد و افزود: وضعیت علمی، ما در دانشگاهها باید مورد بررسی و آسیبشناسی قرار گیرد و بر اساس این آسیبها باید در جهت رشد و تعالی سطح علمی تدابیر لازم علمی شود.
نماینده ولی فقیه در هرمزگان با بیان اینکه ساختمان علم آفرین نیست تصریح کرد: من مخالف ساخت ساختمانهای دانشگاهی نیستم اما اگر همین هزینهها خرج اساتید ما در دانشگاهها شود تحول شگرفی را در فضای علمی ما به وجود میآورد.
وی در ادامه به بخشی از زندگانی حضرت امام خمینی (ره)، مقام معظم رهبری و همچنین ملاصدرا در دوران دانشآموختگی شان پرداخت و افزود: زندگانی این بزرگوارن خود نماد عظمت و شکوه کسب علم و دانش در کوچکترین ساختمانهای گلی است و ما باید این الگو را در زندگانی و مسائل علمی خود به کار گیریم.
نعیمآبادی با بیان اینکه سرمایهگذاری در میدان علم هیچ خسرانی ندارد بلکه سراسر منفعت است تصریح کرد: بیشترین سرمایهگذاریها باید روی اساتید و دقت در انتخاب درست و صحیح اساتید باشد و تا سطح علمی اساتید بالا نرود انتظار بالا رفتن علم انتظار غلطی است.
نماینده ولی فقیه در هرمزگان همچنین خواستار پیوند بین علم و کار را در دانشگاهها شد و بیان داشت: یکی از معضلات دانشجویان عشق به پشت میزنشینی است که این نشان دهنده وجود اشکال در سیستم آموزشی است که جوانان ما تنها به عشق پشت میزنشینی درس میخوانند و معنای کار را در میز میدانند.
وی تصریح کرد: یکی از مصادیق اقتصاد مقاومتی انتقال اقتصاد از چاههای نفت به بازوی ملت است و پیوند بین علم و کار و اصلاح فرهنگ کار باید رسالت دانشگاهیان و اساتید باشد تا شاهد رشد تولید داخلی و اقتصاد در مملکت باشیم.
نماینده مردم در مجلس خبرگان رهبری بیان داشت: در واقع علم برای تسلط بر طبیعت است نه برای فرار از طبیعت و وجود علم باید به معنای ایجاد زندگی بهتر و همچنین کمک و انجام آنچه که جامعه نیاز دارد، باشد.
انتهای پیام/88001
93/11/17 - 14:34
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 113]