واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: ویژه برنامه های دانشگاه صنعتی خواجه نصیر در دهه فجر 93 از نامگذاری مجدد خوابگاههای دانشجویی تا ساخت خوابگاه به کمک یک خیر تهران - ایرنا - معاون دانشجویی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی از نامگذاری خوابگاه ها، ساماندهی به امور تغذیه ای و برگزاری مسابقات ورزشی و فرهنگی را از جمله برنامه های این دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن دهه فجر اعلام کرد.
دکتر ˈمحمدرضا خلیلیˈ روز جمعه به خبرنگار علمی ایرنا گفت: دانشگاه خواجه نصیر هشت خوابگاه دارد که به صورت پراکنده در نقاط مختلف تهران مستقر هستند و تاکنون هیچ نام مشخصی نداشتند و با عنوان محل هایی که در آنجا قرار داشتند مثلا ˈخوابگاه میرعمادˈ شناخته می شدند.
وی افزود: بنا بر تصمیم هیات رییسه دانشگاه، تصمیم براین شد که خوابگاه های دانشجویی با صفتی از صفات بزرگان دین و همچنین نام یکی از شهدای دانشگاه خواجه نصیر نامگذاری شود که به عنوان مثال، خوابگاه ˈساجدین - شهید قندیˈ را خواهیم داشت.
خلیلی از اعلام آمادگی یک خیراندیش برای مشارکت در ساخت خوابگاه دانشگاه خواجه نصیر خبر داد و گفت: الان حدود 500 تا 600 دانشجوی دختر در سه خوابگاه مستقر هستند که بنا داریم خوابگاه میرعماد را به صورت کامل تخریب و مجددا احداث کنیم تا همه دانشجویان دختر به خوابگاه جدید منتقل شوند.
به گفته وی درصورت اختصاص اعتبار تعمیرات، دو خوابگاه دانشگاه خواجه نصیر در تابستان آینده تعمیر و بازسازی خواهد شد.
معاون دانشجویی دانشگاه خواجه نصیر، جابجایی رستوران های دانشکده عمران و مکانیک و تجمیع آنها با رستوران دانشکده برق این دانشگاه را از دیگر برنامه هایی اعلام کرد که در دهه فجر امسال با هدف بهبود کیفیت تغذیه دانشجویان اجرایی می شود.
وی به برگزاری مسابقات متعدد ورزشی در سطح دانشکده ها و خوابگاه های دانشگاه خواجه نصیر در دهه فجر اشاره کرد و گفت: مسابقات کارکنان و دانشجویان در رشته های فوتسال، کاراته، تنیس روی میز و شنا برگزار می شود و مسابقات ویژه ورزش های رزمی، گلگشت استان تهران و ارائه خدمات مشاوره ای مهارت های زندگی نیز از دیگر برنامه هایی است که به مناسبت گرامیداشت دهه فجر در دانشگاه خواجه نصیر تدارک دیده شده است.
هسته اولیه دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی در سال 1307 با تاسیس دانشکده مخابرات در محل فعلی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر این دانشگاه بنا شد.
ساختار فعلی این دانشگاه در سال ۱۳۵۹ و با مصوبه ستاد انقلاب فرهنگی از ادغام ۹ مرکز آموزش عالی شکل گرفت.
این دانشگاه دولتی دارای 11 دانشکده ریاضی، شیمی، فیزیک، مهندسی برق، مهندسی صنایع، مهندسی عمران، مهندسی کامپیوتر، مهندسی مکانیک، مهندسی مواد، مهندسی نقشه برداری، مهندسی هوافضا و چهار مرکز تحقیقاتی شامل مرکز آموزش های آزاد و الکترونیکی، مرکز تحقیقات شهید قندی، مرکز خدمات آموزشی نصیر و مرکز مطالعات شجره طیبه است که به صورت غیرمتمرکز در شهر تهران قرار دارند.
علمی (4)**1055**1599
17/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 10]