تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 30 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):چه چيزى مانع توست كه زندگى پسنديده و مرگ با سعادت را داشته باشى، چرا كه من براى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831278965




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نامه رهبري دشمنان را منفعل کرد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۵ بهمن ۱۳۹۳ (۲۱:۴۵ب.ظ)
رييس مرکز فقهي ائمه اطهار: نامه رهبري دشمنان را منفعل کرد عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم با تأکيد بر اين‌که اين فکر رهبري در نوشتن نامه به جوانان اروپا و آمريکاي شمالي جز اينکه يک الهام الهي بود توجيه ديگري ندارد، گفت: خدا بر دست و قلم ايشان اين نامه را جاري کرد و امروز اين نامه رهبري دشمنان را منفعل کرده است.
به گزارش خبرگزاري موج از قم، آيت‌الله محمدجواد فاضل لنکراني در درس خارج اصول خود که در مدرسه علميه حضرت آيت‌الله گلپايگاني برگزار مي‌شود، با تبريک به مناسبت فرا رسيدن ايام‌الله دهه فجر، اظهار داشت:‌ بايد در اين ايام به اسلام و قوت اسلام و مکتب اهل‌بيت(ع) بيشتر توجه کنيم.
وي با بيان اينکه بايد معرفت و آگاهي ما از دين عميق‌تر شود و شخصيت امام خميني(ره) را حوزه‌هاي علميه و مردم بيش از گذشته بشناسند، گفت: بايد به عمق کار امام و ريشه‌اي بودن آن پي برد، همچنين اين حماسه، ايثار و فداکاريي که خود مردم انجام دادند بيشتر مورد توجه قرار گير.
دهه فجر فرصت مناسبي براي تبيين آثار و برکات انقلاب است
رييس مرکز فقهي ائمه اطهار(ع) با تأکيد بر اين‌که در ايام دهه فجر، بايد آثار و برکات انقلاب بيان شود، ابراز کرد: به نظر بنده به سه رکن اسلام، رهبري و مردم بايد بيشتر توجه کنيم. اسلام را بيشتر بشناسيم و بدانيم چه شد که در ميان اين همه بزرگاني که همه‌ آنها از فقها و مجتهدين بزرگ بودند، امام موفق به تشکيل نظام اسلامي شد.
آيت‌‌الله فاضل لنکراني ادامه داد: آيا فقط مسأله‌ شجاعت امام بود، که ايشان اين فرياد را برآوردند و مخالفت خودشان را با حکومت پهلوي اعلام کردند؟ که البته اين وصف شجاعت در امام، خود يک مسأله‌ بسيار حيرت‌انگيزي است.
استاد درس خارج حوزه علميه قم با اشاره به اين‌که قبل از شجاعت، فهم عميق امام از دين تأثيرگذار بوده است، گفت: دين مجموعه‌اي از اعتقادات، اخلاق و احکام است؛ امام ملاحظه کرد که تمام اين سه بُعد دين در حال اضمحلال و از بين رفتن است، در کشور ما در زمان طاغوت ديگر نه از اعتقادات درست خبري بود، چون شاه را به عنوان سايه‌ خدا معرفي کرده بودند، عکس‌هايي از او چاپ کرده و با کمال وقاحت مي‌نوشتند سايه‌ي خدا و اين تعبير داشت تبديل به يک فرهنگ مي‌شد.
وي با بيان اين‌که قبل از انقلاب اخلاقيات مخدوش شده بود و به هيچ وجهي اثري از عفت و حيا در جامعه وجود نداشت، ابراز کرد: مرحوم والد مي‌فرمودند؛ آنها که نسبت به انقلاب آگاهي درست ندارند يا گاهي اوقات انتقاد غير صحيح دارند، معلول اين است که اينها دوران طاغوت را درست نشناختند، اگر بدانند که در طاغوت چه خبر بود و چه بر سر اسلام و مردم آمد، يک مقدار منصفانه‌تر حرف مي‌زدند و قضاوت مي‌کردند.
رييس مرکز فقهي ائمه اطهار(ع) با تأکيد بر اين‌که حلال و حرام در آن دوره معنا نداشت و حجاب نيز از جامعه رخت بربسته بود، افزود: در اين کشور به فرمايش خود امام مشروب‌فروشي از کتابفروشي بيشتر شده بود! امام ديدند همه‌‌ ابعاد دين مخدوش شده و متوجه بودند دين چه مسؤوليتي بر عهده‌ انسان قرار داده است و هر انساني مکلّف به قيام لله است.
قيام امام خميني براي خدا بود
عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم با بيان اين که آيه‌ «قُلْ إِنَّما أَعِظُکُمْ بِواحِدَةٍ أَنْ تَقُومُوا لِلّهِ مَثْنى‏ وَ فُرادى‏ ثُمَّ تَتَفَکَّرُوا» محور حرکت امام بود، تصريح کرد: امام خميني(ره) براي خدا قيام کردند؛ اگر ما ريشه‌اي کار امام را ببينيم، ايشان به دنبال انجام يک تکليف الهي بودند.
استاد درس خارج حوزه علميه قم ادامه داد: گاهي اوقات تعبير مي‌شود که امام خميني(ره) دنبال نتيجه نبود، آن نتيجه‌اي که ايشان مي‌خواستند قيام لله بود، يعني خود تکليف. اينکه خداي تبارک و تعالي نتيجه‌ کار او را در دنيا و آخرت به او خواهد داد، برايشان روشن بود، بله آن نتيجه‌ ظاهري معلوم نبود چه خواهد شد اما ريشه‌ کار امام اين بود که براي خدا قيام کردند.
آيت‌الله فاضل لنکراني خاطرنشان کرد: مرحوم آيت‌الله حاج آقا مرتضي حائري که از اعاظم فقهاي حوزه و فرزند مؤسس بزرگ حوزه مرحوم حضرت آيت‌الله حائري بود، مي‌گفت: وقتي امام درس اخلاق در مدرسه‌ فيضيه مي‌فرمودند اين آيه شريفه‌ آخر سوره کهف را قرائت مي‌کردند؛ «قُلْ إِنَّما أَنَا بَشَرٌ مِثْلُکُمْ يُوحى‏ إِلَيَّ أَنَّما إِلهُکُمْ إِلهٌ واحِدٌ فَمَنْ کانَ يَرْجُوا لِقاءَ رَبِّهِ فَلْيَعْمَلْ عَمَلاً صالِحاً وَ لا يُشْرِکْ بِعِبادَةِ رَبِّهِ أَحَداً». امام اين آيه را که مي‌خواندند، به قدري تحت تأثير آن قرار مي‌گرفتند که بر انگشتان دستش روي زمين يا آن مکاني که قرار داشتند، اينقدر فشار مي‌دادند که گاهي اوقات ما مي‌ديديم که اثر اين فشار تا مدتي بر انگشت امام باقي مانده است.
آيات قرآن با همه‌ وجود امام خميني عجين شده بود
وي با تأکيد بر اين‌که آيات قرآن با همه‌ وجود امام خميني(ره) عجين شده بود، ابراز کرد: امام خميني اسلام را خيلي عميق فهميده بودند، بزرگترين عمل صالح را قيام لله مي‌دانستند و هنگامي که مشاهده کردند عزت مردم، اسلام و استقلال کشور در حال از بين رفتن است، فرياد برآوردند.
استاد درس خارج حوزه علميه قم بيان کرد: عجيب اين است يک روحاني آن زمان که وسائل رسانه‌اي امروز که در اختيار ما قرار دارد، وجود نداشت، وقتي قرارداد کاپيتولاسيون را در مجلس تصويب مي‌کنند از چند طريق مصوبه‌ مجلس را به دست مي‌آورند، با دقت مي‌بينند و آن سخنراني تاريخي را ايراد مي‌فرمايند که امروز عزت ايران و عزت اسلام بر باد رفت.
رييس مرکز فقهي ائمه اطهار(ع) با بيان اين‌که وقتي کسي مي‌خواهد قيام لله کند بايد درست فکر کند، راه را پيدا کند و ببيند از چه طريقي بايد کار خودش را انجام بدهد، گفت: امام خميني اسلام را عميق شناختند و زماني که مشاهده کردند حکومت سلطنتي با روح اسلام سازگاري ندارد، هر چه رفتند خدمت امام اصرار کردند که شما قبول کنيد همه‌ اختيارات با شما اما سلطنت باشد، زير بار نرفتند و فرمودند اين نه قانوني است و نه با روح اسلام سازگاري دارد. فقط به اين فکر مي‌کردند که اسلام در اين مملکت حاکم بشود، حتي دنبال اينکه خودشان هم قدرتمند شوند نبود.
عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم خاطرنشان کرد: ما شاهد بوديم بعد از اينکه انقلاب پيروز شد ايشان تهران را ترک کرده و به قم آمدند و الا کسي که به دنبال قدرت باشد نبايد از پايتخت خارج شود! بناي ايشان بر اين بود که همان کارهاي معمولي خود را ادامه بدهد و مردم خودشان حکومت اسلامي تشکيل بدهند و کشور را اداره کنند. به دنبال اين نبودند که خودشان يا يک عده‌اي بر سر کار بيايند و فقط يک جابجايي قدرت صورت بگيرد، افرادي بروند و افراد ديگري بيايند، بلکه به دنبال حاکم کردن اسلام بودند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن