تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 27 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):برای انسان عیب نیست که حقش تاخیر افتد، عیب آن است که چیزی را که حقش نیست بگیرد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830363129




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کسی نمی خواهد باور کند که باغچه دارد می‌میرد


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:


کسی نمی خواهد باور کند که باغچه دارد می‌میرد وبلاگ > خبر وبلاگ - در ابتدای سال تحصیلی جاری، حکم یک خانم از خدمتگزاران مدرسه به آموزگاری تبدیل شد.

خیلی‌ها فکر می‌کنند که درس دادن به بچه کلاس اول ساده‌تر است. پس او را سر کلاس اول فرستادند. یک ماه و نیم بعد مدیر مدرسه به آموزش و پرورش شهرستان نامه نوشت که این خانم «سواد لازم و کافی برای آموزگاری ندارد و از لحاظ کلاس‌داری و ایجاد نظم و ترتیب هم در کلاس دچار نقایص فراوان است و اعتراضات اولیا بسیار زیاد و سرسام آور است.» در نامه مدیر آمده که : «ایشان خودشان نیز هر روز اقرار می‌کند که سواد کافی ندارم و مقصر اداره است که من را به کلاس فرستاده است.» مسئولان اداری، نامه را به همدیگر پاس داده و هرکس در حاشیه نامه چیزی نوشت. سرانجام هم فقط مدرسه این معلم را عوض کردند. او به مدرسه‌ای دورتر منتقل شد و در سمتِ آموزگار چند پایه کلاس‌های سوم و چهارم ابتدائی مشغول کار است. حالا دیگر اولیا اعتراض نمی‌کنند و مدیران سرسام نمی‌گیرند.
سال تحصیلی 91- 92 ، با 6 پایه شدن دوره ابتدایی حدود 50 هزار معلم کم آوردند. یک عده را از دبیرستان و راهنمایی به ابتدایی برگرداندند. یک راهکار جنجالی وزیر وقت (حاجی‌بابایی)، تغییر پست تعدادی از «نیروهای خدماتی» به آموزگاری بود. البته همه خدماتی‌ها، خدمتکارِ نبودند. اما از معلمی هم چیزی نمی‌دانستند. در مدرسه، فرستادن افراد بیسواد و ناوارد سرکلاس، فاجعه‌بار است. آن هم در دو سه سال اول دوره ابتدایی که روانشناسان آن را سرنوشت‌ساز می‌دانند. انتشار تصادفی برخی مکاتبات اداری وزارت آموزش و پرورش نشان می‌دهد که هنوز هم انتقال خدمتگزار یعنی نیروی خدماتی ، به کلاس درس بر خلاف گفته مدیران ارشد وزارتخانه قطع نشده است. نگاهی به این مکاتبات نشان می‌دهد که استانداردِ معلمی در مدارس و نظام آموزش رسمی ایران به خصوص در سطح دبستان‌ها تا چه حد فاجعه‌باری پایین آمده است. البته معلم خوب و زحمتکش و عاشق داریم، اما تعدادشان سال به سال کمتر می‌شود. استانداردِ مدیریت هم به همین نسبت تنزل کرده است. چرا بافت نیروی انسانی آموزش و پرورش به این روز در آمده است؟ مهمترین دلیلش این است که سواد، مهارت حرفه‌ای و تعادل روانی و معیارهایی از این دست اصولاً سنجش نمی‌شود.
 نتیجه‌اش همین است که می‌بینیم. مدرک‌های تحصیلی در ظاهر بالاتر می‌رود، تعداد پرسنل زیاد می‌شود، اما سواد واقعی و مهارت و بهره‌وری و کیفیت نظام آموزشی روز‌به‌روز بیشتر سقوط می‌کند و انگیزه‌ها هر سال بیشتر افت می‌کند. استعداد‌ها به سمت آموزش و پرورش که نمی‌آیند هیچ، اندک افراد علاقه‌مند و مستعد هم به مروز خارج یا حذف می‌شوند. متوسط سطح «IQ» و «EQ»پرسنل سال به سال تنزل می‌کند. دیدن کسانی که فارسی را درست می‌نویسند و می‌خوانند و صحبت می‌کنند در مدارس باعث شگفتی می‌شود. نوعی گیجی و گنگی در بدنه آموزش و پرورش دیده می‌شود.باز هم تاکید می کنم معلم خوب و باسواد و حرفه‌ای داریم اما تعدادشان کم است. و فقط برخی از معلمان و کارشناسان و اولیا در عمل، عمقِ این زوال را می‌بینند.
* این خانم معلم یک نشانه است؛ مثل تب که علامت عفونت جایی در بدن است.    

کلید واژه ها: وزارت آموزش و پرورش - دانش‌آموز -




چهارشنبه 15 بهمن 1393 - 19:05:00





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 8]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن