تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 12 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):توفيق [انجام كار نيك] از خوشبختى و بى توفيقى از بدبختى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820255630




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بیش فعالی در کمین کودکان نسل جدید


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: بیش فعالی در کمین کودکان نسل جدید
علل افزایش تعداد کودکان بیش فعال به مسائل متفاوتی برمیگردد که مهمترین آن ترکیبی از عوامل ژنتیکی و محیطی است. احتمالا این کودکان در بخش های مربوط به توجه و تمرکز در مغز دچار نقس جزئی هستند.
آفتاب- سرویس اجتماعی: مرکز کنترل بیماری اعلام کرده است که در سال‌های اخیر تعداد کودکانی که از کمبود توجه و بیش‌فعالی رنج می‌برند، بیشتر از گذشته شده است. در سال 2003 این رقم معادل 7.8 درصد بود که در سال 2007 تا 9.5 درصد افزایش پیدا کرد و همچنین در سال 2011 به 11 درصد رسید.


به گزارش «آفتاب» به نقل از واشنگتن پست، علل افزایش تعداد کودکان بیش فعال به مسائل متفاوتی برمیگردد که مهمترین آن ترکیبی از عوامل ژنتیکی و محیطی است. احتمالا این کودکان در بخش های مربوط به توجه و تمرکز در مغز دچار نقس جزئی هستند.


طی یک دهه گذشته، تعداد کودکانی که دارای اختلالات رفتاری و حواس هستند بیشتر شده است. یک معلم مقطع دبستان می گوید حداقل 8 نفر از 22 دانش آموز خود دارای این گونه اختلالات هستند.


آنجلا هانسکوم روانشناس کودکان، می گوید:« کنترل کودکان بیش فعال در مدرسه و نشاندن آنها بر روی نیمکت برای ساعت های طولانی بسیار مشکل است. بسیاری از این کودکان از کمبود اعتماد به نفس رنج می برند و خود را خوب و شایسته نمی دانند.»


در حالی که به دلیلی شیوه و روش زندگی مدرن، کودکان بیش از اندازه با تکنولوژی و بازی‌های کامپیوتری در تعامل هستند، انرژی خود را نمی توانند در محیط آزاد و با دویدن و بازی کردن جسمی آزاد کنند. به همین دلیل به خاطر انباشت انرژی، آن را از طریقی بیمارگونه آزاد می کنند.


بیش‌فعالی دارای ویژگی‌های بارزی است که شامل پرتحرکی، کمبود توجه و تمرکز، بروز اعمال ناگهانی و غیرقابل پیش‌بینی می‌شود. این اختلال سه نوع است؛ در گونه اول که کودک فقط در توجه و تمرکز مشکل دارد.


در نوع دوم فقط پرتحرکی دیده می شود و بالاخره نوع ترکیبی که کودک هم پرتحرک است و هم مشکل توجه و تمرکز دارد این اختلال در کودکان دبستانی و در پسرها سه تا پنج برابر شایع تر از دختران است و بیشتر در پسران اول خانواده مشاهده می‌شود.


معمولا اختلال از سه سالگی به بعد تشخیص داده می‌شود. کودکان مبتلا در دوره شیرخواری اکثرا پرتحرک هستند و دست‌ها و پاهای خود را زیاد حرکت می‌دهند؛ کم خواب، کم غذا هستند و زیاد گریه می‌کنند.


کودکان بیش فعال احساس خطر نمی‌کنند و به کارهای خطرناک علاقه نشان می‌دهندن که گاهی اطرافیان این موضوع را نشانه شجاعت کودک به حساب می‌آورند در صورتی که این مورد یکی از علائم بیش فعالی به شمار می‌آید.




تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 85]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن