واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۵ بهمن ۱۳۹۳ (۹:۵۱ق.ظ)
مدير عامل يک شرکت دانش بنيان: سامانههاي هوشمند 60 درصد حوادث رانندگي در راههاي کشور را کاهش ميدهند مدير عامل يک شرکت دانش بنيان از اختراع دو سامانه هوشمند خودکنترلي و مديريت قوانين راهنمايي و رانندگي و مديريت يکپارچه پارکينگ هاي شبکه اي خبر داد و گفت: با بکارگيري اين سامانه ها، 60 درصد از وقوع حوادث جاده اي،30 درصد ترافيک شهرها و 30 درصد در مصرف سوخت و آلودگي ناشي از آن در کلانشهرها کاهش مي يابد.
به گزارش خبرگزاري موج، جواد رزمي، مدير عامل يک شرکت دانش بنيان، با بيان اينکه يکي از بزرگترين مشکلات کشور بالا بودن آمار خسارتهاي جاني و مالي ناشي از وقوع حوادث جادهاي است، به ايرنا گفت: سالانه حدود 19 هزار نفر براثر حوادث جادهاي جان خود را از دست ميدهند و اين حوادث، سالانه 520 هزار ميليارد ريال که معادل 8.5 درصد درآمد ناخالص ملي است، خسارت اقتصادي به کشور وارد ميکند.
وي اظهار داشت: اين سامانه هوشمند خودکنترلي و مديريت قوانين راهنمايي و رانندگي که توسط محققان ايراني اختراع و به ثبت جهاني رسيده، ميتواند از مجموع 172 قانون راهنمايي و رانندگي حدود 124 قانون را بهصورت هوشمند مديريت کند و بهاينترتيب با نصب بر روي خودروهاي عمومي مانند؛ اتوبوس و کاميونها که 31 درصد از تصادفات جادهاي توسط آنها اتفاق ميافتد سبب کاهش حجم زيادي از حوادث جادهاي شود.
رزمي تصريح کرد: اين سامانه قادر است تمام قوانين تعريف شده را کنترل و اجراي صحيح آن را توسط راننده و سرنشينان خودرو مديريت کند و در صورت تخلف از قوانين مرتبط با حوزه حملونقل، نسبت به ارسال گزارش تخلف صورت گرفته به اداره پليس، اقدام و پس از تاييد، جريمه مربوطه را صادر و مراتب را بهصورت آنلاين به اطلاع راننده يا مالک برساند.
مدير عامل گروه توسعه صنايع هوشمند هميار اول افزود: با نصب اين سامانه، ميتوان بهصورت لحظهاي کارت خودرو، بيمهنامه، برگ معاينه فني، گواهينامه رانندگي، کارت سلامت، پروانه تاکسيراني، دفترچه اتوبوسراني، بارنامه و ساير مجوزهاي مورد نياز براي حرکت خودروهاي عمومي را کنترل و پس از تأييد هويت راننده، مجوز حرکت آن را صادر کرد.
مدير عامل اين شرکت دانشبنيان در خصوص سامانه هوشمند مديريت يکپارچه پارکينگهاي شبکهاي، گفت: در کلانشهرها بيش از 30 درصد از ترافيک هسته اصلي شهر ناشي از تردد رانندگاني است که به دنبال فضايي براي پارک خودروهاي خود هستند، اين رانندگان با حرکت آهسته خود، دور زدنهاي پيدرپي، سردرگمي و پارک دوبل باعث تشديد ترافيک منطقه ميشوند.
رزمي با اشاره به اينکه در هسته اصلي کلانشهرها هر راننده حدود 15 تا 35 دقيقه زمان خود را براي پيدا کردن فضاي پارک صرف ميکند، گفت: بر اساس پژوهشهاي به عمل آمده، روزانه 5 تا 6 ميليون ليتر بنزين براي جستجوي فضاي پارک مصرف ميشود که مصرف اين ميزان سوخت، علاوه بر اتلاف انرژي و افزايش وابستگي به واردات بنزين، آلودگي هواي کلانشهرها را نيز سبب ميشود.
رزمي امکان ثبت هوشمند زمان ورود، توقف و خروج خودرو، محاسبه مبلغ توقف و ارسال صورت حساب بهصورت آنلاين و ايجاد تعرفههاي ريالي متفاوت براي پارکينگها در مناطق مختلف شهري را از ديگر مزاياي اين سامانه عنوان کرد و افزود: اين سيستم تسهيلاتي را براي معلولان و جانبازان در نظر گرفته بهطوريکه خودروهاي عادي نميتوانند در پارکينگ معلولان توقف کنند.
وي هدايت هوشمند رانندگان متقاضي پارک خودرو و امکان ايجاد يک نظام شفاف، دقيق و عادلانه براي تراکنشهاي مالي را از ديگر مزاياي اين سيستم عنوان کرد و گفت: اين سيستم هوشمند در کلانشهرها جايگزين پارکبانها و پارکومترها ميشود.
رزمي گفت: سامانههاي هوشمند خودکنترلي و مديريت قوانين راهنمايي و رانندگي و مديريت يکپارچه پارکينگهاي شبکهاي بهصورت پايلوت درکلانشهر تهران اجراشده و مورد تاييد کارشناسان شرکت کنترل ترافيک تهران و مرکز پژوهشهاي علمي و صنعتي کشور قرار گرفته و در آيندهاي نزديک نيز بهعنوان راهکاري جامع در مديريت هوشمند پارکينگهاي حاشيهاي شهرهاي مشهد و کرج راهاندازي ميشود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]