تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):زيبايى مرد به شيوايى زبان اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860302183




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سایت توکلی خواستار محاکمه احمدی‌نژاد شد |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: سایت توکلی خواستار محاکمه احمدی‌نژاد شد
بهترین راهکاری که به ذهن اصولگرایان رسیده کنار گذاشتن احمدی‌نژاد از دایره جریانی است یعنی منکر حضور او در بین اصولگرایان می‌شوند
کد خبر: ۴۷۲۵۰۹
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۶:۴۴ - 04 February 2015


رئیس سازمان بازرسی کل کشور در مورد نامه محمدرضا رحیمی مبنی بر دریافت پول از سوی 170 نماینده مجلس گفت: «هرکس مرتکب جرم شده باشد دستگاه قضایی با او برخورد می‌کند؛ حتی اگر نماینده مجلس باشد.»


به گزارش آرمان، این روزها رحیمی و 170 کاندیدای مجلس هشتم نگران هستند. رحیمی نگران آغاز حبس و 170 کاندیدای مجلس هشتم هراسان از افشای نامشان. این روزها به هر دری زده می‌شود تا شاید باز شود حتی دیگر راضی هستند که بخش کوچکی از این در باز شده و کسی بپرسد «امری دارید؟» اما این در ظاهرا قرار نیست باز شود و تمایلی به گشودن آن نیست.


در پشت در فیلم 8 سال دولت‌های نهم و دهم را پخش می‌کنند و زمانی هم که صدای در را می‌شنوند می‌گویند: «آن طرف در همین افرادی هستند که توجهی به هشدارها و دلسوزی‌ها نداشتند پس حالا پاسخ اقدامتشان را بدهند.» ماجرای متخلفان در دولتهای نهم و دهم است که به ترتیب به پرونده‌های قضایی آنها رسیدگی و برایشان حکم صادر می‌شود. اصلا تصور نداشتند که پس از پایان دولت دهم باید پاسخگوی آنچه باشند که انجام دادند. حالا که برای یک نفر آنها به‌نام محمدرضا رحیمی حکم حبس صادر شده، رئیس همان دولت قلم به دست گرفته و اظهار بی‌اطلاعی می‌کند. بی‌اطلاع از آنچه رحیمی کرده و حتی مدال خدمت بر سینه‌اش نصب کرده است. امروز به‌جای این مدال جمله «یادم تو را فراموش» بر سینه رحیمی نصب کرده و معاون اول هم در پاسخ از پرداخت پول در هنگامه انتخابات مجلس هشتم به 170نفر سخن گفت.


رحیمی خواه ‌ناخواه باید به زندان برود و گریزی از آن نیست اما امید رحیمی هنوز پابرجاست و چون قانون بهترین ناجی است روز شنبه تقاضای اعاده دادرسی نسبت به حکم صادره درباره محمدرضا رحیمی به دیوان‌عالی کشور ارائه شد؛ وکیل معاون اول دولت دهم گفت که درخواست مذکور بر اساس مواد مربوط به بحث اعاده دادرسی موضوع قانون آئین دادرسی کیفری به دیوان‌عالی کشور ارائه شده است. البته محمدرضا نادری اظهارات دیگری هم دارد. وی گفت: نام بردن از نمایندگان توسط موکلش درخصوص دریافت وجه به قصد اتهام‌زنی به نمایندگان مجلس نبوده است و دریافت وجه خلاف و مجرمانه‌ نبوده بلکه آن را یک عمل مباح، عرفی و قانونی در فعالیت‌های انتخاباتی می‌دانم. حکم رحیمی اما تبعاتی برای احمدی‌نژاد داشت هرچند او بگوید که از تخلفات معاون اول خود اطلاعی نداشته ولی افکار عمومی به‌راحتی قانع نمی‌شود و اصولگرایان خود را در مقابل رقیبی به‌نام اصلاح‌طلبان که بارها نسبت به تخلفات آنها هشدار داده بودند، سرافکنده می‌بینند. 


اکنون بهترین راهکاری که به ذهن اصولگرایان رسیده کنار گذاشتن احمدی‌نژاد از دایره جریانی است یعنی منکر حضور او در بین اصولگرایان می‌شوند. دیروز عضو جبهه پیروان خط امام و رهبری در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا بازگشت احمدی‌نژاد می‌تواند ایجاد وحدت اصولگرایان را با چالش مواجه کند، گفت: ما اصلا احمدی‌نژاد را عضوی از مجموعه اصولگرایی نمی‌دانیم و او نیز نباید فکر کند که مثل گذشته می‌تواند از نردبان اصولگرایی استفاده کرده و بعد بگوید که اصولگرا نیست. احمد کریمی‌اصفهانی ادامه داد: احمدی‌نژاد با یک خیال خام که‌‌ همان اتمام پروژه خود است قصد بازگشت به قدرت را دارد اما همه جامعه او را شناخته‌اند و این طور نخواهد شد. وی در توضیح پروژه ناتمام احمدی‌نژاد، گفت: مسائل مالی که تنها بخشی از آن مشخص شده است، یک بخش از این پروژه و تمامیت‌خواهی در قدرت نیز بخش دیگری از آن است. کریمی با تاکید بر اینکه شعارهای پوپولیستی دیگر کارساز نمی‌شود، گفت: احمدی‌نژاد تنها رئیس‌جمهوری است که اخطار کتبی گرفت و هیچ جایگاهی میان اصولگرایان و حتی اصلاح‌طلبان ندارد. وی افزود: همه می‌دانند که نزدیکی به احمدی‌نژاد نتیجه‌ خوبی دارد. 


  سایت توکلی خواستار محاکمه احمدی‌نژاد شد


سایت الف منتسب به احمد توکلی دیروز در یادداشتی خواستار محاکمه مجدد رحیمی شد. توکلی از جمله نمایندگان مجلسی بود که بارها نسبت به عملکرد رحیمی هشدار داده بود. در این یادداشت آمده است: «روشن است که ارتکاب یک مقام عالی‌رتبه دولتی به فساد، آن‌هم کسی که مسئولیت اصلی مبارزه با فساد را به عهده داشته است، چقدر اعتماد عمومی را خدشه‌دار کرده و چقدر سرمایه اجتماعی را کاهش داده است... اهمیت «سرمایه اجتماعی» شاید با هیچ‌چیز قابل‌مقایسه نباشد. سرمایه اجتماعی است که شهروندان یک جامعه را تحریک می‌کند تا در حق همدیگر و کشور فداکاری کنند و در سختی‌ها یاور همدیگر و دولت باشند.


پیروزی‌های بزرگ ملی، سرمایه اجتماعی را ارتقا می‌دهد و برعکس، شکست‌ها و دزدی‌ها، سرمایه ملی را کاهش می‌دهد. به‌راستی چند بار تیم ملی باید قهرمان شود؟... چند ماهواره به هوا پرتاب شود؟ و چند اختراع و اکتشاف بزرگ در سطح ملی باید عرضه شود تا کاری که محمدرضا رحیمی در حق «سرمایه اجتماعی» و «اعتماد عمومی» مرتکب شده، جبران شود؟ 


محاکمه محمدرضا رحیمی تمام و حکم قطعی محکومیت وی به زندان و جزای نقدی اعلام شده است اما اتهام بزرگ‌تر وی، ضربه شدید به سرمایه اجتماعی است. کسی که در سال ۸۸ می‌دانست چنین اتهامی متوجه اوست، چرا مسئولیت بزرگ معاون اولی رئیس‌جمهور را قبول کرد؟ و چرا مسئولیت حساس ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی را پذیرفت؟ البته در این جنایت علیه سرمایه اجتماعی، محمود احمدی‌نژاد نیز قطعاً شریک جرم رحیمی است و باید به همراه وی محاکمه شود.»














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن