واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۴ بهمن ۱۳۹۳ (۱۳:۸ب.ظ)
امضاي تفاهمنامه مشترک ميان مرکز مطالعات شهر تهران با دانشگاههاي برتر کشور مرکز مطالعات و برنامهريزي شهر تهران در راستاي بهرهگيري بيشتر از ايدهها، روشها و فناوريهاي نوين جامعه دانشگاهي کشور تفاهمنامه همکاري مشترک علمي با دانشگاههاي تربيت مدرس، علم و صنعت، علوم اقتصادي، دانشگاه آزاد قزوين امضا کرد.
به گزارش خبرگزاري موج، معاون علم و فناوري مرکز با اعلام اين خبر گفت: با توجه به تغيير رويکرد مشارکت علمي در مرکز مطالعات، اين مرکز تمايل فراواني به انجام فعاليتهاي علمي مشترک با دانشگاهها در خصوص انجام طرحهاي پژوهشي، برگزاري کارگاههاي آموزشي، حمايت از پاياننامههاي دانشجويي در حوزه مديريت شهري دارد.
علي فرهادي تغيير محتواي تفاهمنامههاي همکاري مرکز مطالعات با دانشگاهها و گسترش حوزههاي همکاري را نيز در همين راستا ارزيابي کرد و افزود: موضوعات بهرهمندي طرفين از توانمنديهاي پژوهشي يکديگر از قبيل امکانات تخصصي، کتابخانهاي، اسناد و مدارک و منابع علمي، حمايت و اجراي طرحهاي تحقيقاتي، هدايت پاياننامههاي دانشجويي کارشناسي ارشد و دکتري در حوزههاي مرتبط با مديريت شهري و فعاليتهاي مشترک آموزشي و پژوهشي مهمترين مفاد اين تفاهمنامههاست.
وي تأکيد کرد: در حال حاضر همکاري مرکز مطالعات شهر تهران با دانشگاهها در حوزههاي کاربردي براي حل مشکلات حوزه شهري بيشازپيش گسترشيافته است.
فرهادي با اشاره به اينکه نامگذاري امسال با نام «اقتصاد و فرهنگ، با عزم ملي و مديريت جهادي» توسط رهبر معظم انقلاب وظيفه جامعه علمي را سنگينتر کرد، گفت: در ابلاغ سياستهاي اقتصاد مقاومتي از سوي ايشان نيز بر اهميت نقش جامعه نخبگان و فرهيختگان در تصميمسازي علمي تأکيد شده است.
وي خاطرنشان کرد: در همين حال شهرداري پايتخت بهعنوان نهاد پيشرو در حوزه مديريت جهادي حرکت به سمت مديريت علمي را در دستور کار قرار داده است و اين مهم بدون همکاري و همانديشي اساتيد دانشگاهي و نخبگان علمي ميسر نخواهد بود.
معاون علم و فناوري مرکز مطالعات و برنامهريزي شهر تهران در ادامه از تشکيل کارگروه مشترک پيگيري مفاد تفاهمنامهها خبر داد و گفت: اين مرکز انجام فعاليت هدفمند مشترک در جهت ارتقاي سطح کيفيت زندگي در شهر تهران را هدفگيري کرده و انعقاد تفاهمنامههاي بدون خروجي کاربردي، خلاف سياستهاي اصلي مرکز مطالعات به شمار ميرود.
وي در پايان خاطرنشان کرد: استفاده از توان علمي و فني واحدهاي فناور مستقر در پارک علم و فناوري، همکاري با برنامههاي آموزشي و پژوهشي دانشگاهها در برگزاري نشستهاي تخصصي و کارگاههاي آموزشي و اختصاص سهميه به دانشگاهها در جشنوارهها، نمايشگاهها و کارگاههاي مرتبط را از جمله ساير فعاليتهاي ذيل اين تفاهمنامهها ذکر شده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]