محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843245587
- ایران و روسیه در مسیر ارتقای روابط و گسترش دامنه همکاری ها
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: ایران و روسیه در مسیر ارتقای روابط و گسترش دامنه همکاری ها تهران-ایرنا-جمهوری اسلامی ایران و جمهوری فدراتیو روسیه درسال های پس از پیروزی انقلاب اسلامی سردی و گرمی هایی را در روابط خود تجربه کرده اند، اما در دولت یازدهم عزمی راسخ برای گسترش همکاری ها در تمام زمینه ها میان تهران و مسکو وجود دارد.
**همکاری های اقتصادی
گام نخست گسترش همکاری های ایران و روسیه در دولت یازدهم در شهریور ماه امسال و در سفر مهندس بیژن زنگنه وزیرنفت ایران به روسیه برای شرکت در یازدهمین اجلاس کمیسیون دایمی همکاری های تجاری و اقتصادی ایران و روسیه برداشته شد.
زنگنه در این نشست ابراز امیدواری کرد،تفاهم های اقتصادی دو کشور جهش همکاری های این بخش را میان ایران و روسیه بدنبال داشته باشد.
وزیر نفت این اجلاس را گام نخست برای توسعه همکاری های اقتصادی دانست که باید ادامه یابد و تاکید کرد: ظرفیت های بزرگی در خصوص نفت، گاز، برق، فناوری و در زمینه های مختلف کالاهای اساسی مورد نیاز ایران، وجود دارد.
حاصل این نشست امضای 4 سند همکاری میان وزارتخانه های نفت و صنعت، شرکت های پتروشیمی و سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) با بخش های مختلف اقتصادی و تجاری روسیه بود.
در این نشست سنگ بنای همکاری 10میلیارد دلاری ایران و روسیه در بخش نیروگاه های حرارتی گذاشته شد و حمید چیت چیان وزیر نیرو ایران در دیدار با الکساندر نواک همتای روسی اش، گفت: برنامه ما برای این مشارکت احداث 8واحد نیروگاه جدید حرارتی به ظرفیت 2800مگاوات است.
سفر هفته گذشته علی اکبر ولایتی نماینده ویژه دکتر حسن روحانی رییس جمهوری ایران به روسیه، که حامل پیامی از وی برای ولادیمیر پوتین رییس جمهوری روسیه نیز بود، را می توان دومین گام ایران برای گسترش همکاری های اقتصادی با این کشور در مدت یک سال ارزیابی کرد.
ارتقای روابط اقتصادی، گسترش حمل و نقل ریلی، صادرات کالا از ایران به روسیه، همکاری های اقتصادی در زمینه آبزیان، ایجاد شش نیروگاه حرارتی در ایران از جمله برخی توافق های اقتصادی صورت گرفته بین طرفین در این سفر بود.
ولایتی با اشاره به این که عزم مسوولان عالی کشور گسترش و تعمیق هرچه بیشتر روابط استراتژیک ایران و روسیه است، همچنین پیش بینی کرد حجم مبادلات ایران و روسیه در سال 2015 به 20 میلیارد دلار برسد.
ایران و روسیه همچنین در ماه نوامبر سال 2014 پروتکل و قراردادی را امضا کردند که شرایط را برای احداث فاز دوم نیروگاه هسته ای بوشهر فراهم کرد.
جاگاریان سفیر روسیه در تهران گفت: در راستای اجرای این قرارداد، امور تحقیقات مهندسی به منظور جمع آوری اطلاعات در محدوده بلوک های جدید هسته ای در بوشهر در ماه ژانویه جاری آغاز شده است و گروهی از کارشناسان روس در این محل مشغول به کار هستند.
وی ادامه داد: مطابق برنامه قرار است مرحله تحقیقات مهندسی در محدوده نیروگاه هسته ای جدید در بوشهر در ماه اوت آینده (شهریور ماه سال آینده) به پایان برسد که امکان گردآوری اطلاعات لازم را برای شروع طراحی فراهم می کند.
جاگاریان گفت: طرف روسی علاقمند به آغاز فعالیت های گسترده کارشناسان روس در نیروگاه هسته ای جدید مطابق قرارداد ˈبوشهر2ˈ در پاییز آینده است و معتقدیم این امر به نفع دو طرف است.
**همکاری منطقه ای ایران و روسیه
ایران و روسیه در حل مناقشات منطقه ای مانند بحران سوریه، همکاری گسترده و هم سویی داشته اند.
ولایتی در سفری که هفته گذشته به روسیه داشت در ملاقات با مقام های ارشد روسی اعلام کرد: همکاری های منطقه ای ایران و روسیه در سوریه، پاسخ مثبت داده است و این می تواند الگوی مثبتی برای مناسبات دو کشور در سایر کشورهای حوزه نفوذ ایران در منطقه باشد.
وی افزود: ایران در فعالیت های میدانی به دولت و ملت سوریه کمک کرد و نیزدر تامین نیازمندی های سوریه همکاری ایران و روسیه بسیار ثمر بخش بوده است.
رییس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: الگوی مثبت همکاری های تهران و مسکو در سوریه می تواند نوید بخش همکاری های سه جانبه و چندجانبه ایران و روسیه با سایر کشورهای حوزه نفوذ ایران از لبنان و سوریه تا عراق و یمن و آسیای مرکزی و قفقاز باشد.
**مذاکرات هسته ای
جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات هسته ای با گروه 1+5 که در دولت یازدهم ابعاد تازه ای به خود گرفت و به طور فشرده در دست پیگیری است ، همواره با اقتدار بر حقوق هسته ای خود تاکید کرده و بر حفظ منافع به حق ملت ایران ایستاده است.
ولایتی در گفت و گو با مقام های دولت روسیه با اشاره به گسترش همکاری های بین المللی و هسته ای ایران و روسیه و اینکه در ماه های اخیر روسیه تمایل بیشتری برای همکاری در1+5 از خود نشان داده است ، ابراز امیدواری کرد همکاری های روسیه در زمینه مذاکرات هسته ای بیشتر شود.
سرگئی لاوروف وزیرخارجه روسیه نیز به تازگی با بیان این که برنامه هسته ای ایران هیچ کسی را تهدید نمی کند ، نسبت به دستیابی به توافق جامع هسته ای ابراز امیدواری کرد.
خبرگزاری ˈروسیا سگودنیا ˈ در گزارشی که ایرنا منعکس کرد، به نقل از لاوروف افزود: با توجه به وضعیت موجود می توان برای کسب نتایج از مذاکرات هسته ای امیدوار بود.
لاوروف تاکید کرد، مساله هسته ای ایران فقط از راه مذاکره و دیپلماسی قابل حل است و تلاش ها در این راستا ادامه دارد.
**همکاری نظامی
سرگئی شایگو وزیر دفاع روسیه در سفری که اواخر دی ماه امسال به ایران داشت، با سردار حسین دهقان وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفت وگو کرد و دو طرف موافقت نامه همکاری های نظامی امضا کردند.
ˈولادیمیر یفسییفˈ رییس مرکز پژوهش های سیاسی و اجتماعی روسیه در واکنش به سفر این مقام روسی به تهران تاکید کرد، همکاری های نظامی ایران و روسیه اهمیت فراوان دارد و موجب تقویت امنیت منطقه می شود.
وی گفت: امضای توافقنامه همکاری نظامی صرفا تحویل مجموعه های اس-300 به ایران یا تعمیر تسلیحات پدافند هوایی اس-200 این کشور نیست بلکه بر اساس آن ناوهای دو کشور به بنادر یکدیگر تردد کرده و دو کشور رزمایش های مشترک برگزار می کنند.
به گفته وی ، اگر مسکو و تهران همکاری های نظامی خود را گسترش دهند این امر موجب تقویت موقعیت روسیه در عراق و کمک بهتر به دولت این کشور در مبارزه با گروه تروریستی داعش خواهد شد.
کارشناس روس افزود: همکاری های نظامی ایران و روسیه همچنین باعث می شود مسکو در سوریه با اعتماد به نفس به دمشق کمک کند.
**پیمان شانگهای
ولایتی با اشاره به نظر مثبت رییس جمهوری روسیه به تغییر عضویت ایران در پیمان شانگهای از ناظر به عضو کامل ، تصریح کرد: روسیه با عضویت کامل ایران در پیمان شانگهای موافق است اما این امر نیاز به زمان دارد.
اعضای اصلی سازمان همکاری شانگهای کشورهای چین، روسیه، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان و ازبکستان هستند. کشورهای ایران ، هند، افغانستان، مغولستان ، پاکستان اعضای ناظر این سازمان به شمار می روند.
سازمان همکاری شانگهای (shanghai Cooperation Organization) ، بیست و پنجم خرداد ۱۳۸۰ هجری خورشیدی (۱۵ ژوئن ۲۰۰۱) تاسیس شد.
اعضای سازمان همکاری شانگهای (SCO) با داشتن مساحتی معادل ۳۰ میلیون و ۱۸۹ هزار کیلومتر مربع، سه پنجم از مساحت آسیا و با جمعیتی در حدود یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون نفر، حدود یک چهارم جمعیت کره زمین را در اختیار دارند.
دکتر حسن روحانی رییس جمهوری ایران در چهاردهمین اجلاس سران شانگهای که شهریورماه امسال در شهر دوشنبه پایتخت تاجیکستان برگزارشد، بااشاره به این که امنیت ،اصلی ترین دغدغه کشورهای جهان به خصوص اعضای سازمان شانگهای است، افزود: ثبات، توسعه منطقه ای و رفاه ملی نیز از موضوعات مهم دیگری است که باید همواره مدنظر قرار گرفته و این سازمان با توسعه و طراحی سازو کارهای تاثیرگذار تر در عرصه های منطقه ای و بین المللی به نقش آفرینی مبادرت کند.
رییس جمهوری ایران توسعه اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی را در کنار اقدامات اطلاعاتی و امنیتی، یک ضرورت برای ایجاد ثبات و امنیت در منطقه و از راه های بلند مدت برای خشکاندن تروریسم عنوان کرد.
ولادیمیر پوتین رییس جمهوری روسیه نیز در اجلاس سران همکاری شانگهای برتوسعه روابط و همگرایی کشورهای عضو تاکید کرد و گفت: ما تبدیل وضعیت کشورهای ناظر سازمان همکاری شانگهای به دائم را مهم می دانیم.
وی با بیان این که خواهان تقویت روابط بین المللی و منطقه ای به ویژه در چارچوب طرح همکاری های منطقه ای سازمان همکاری شانگهای هستیم، گفت: چشم انداز بزرگ در این زمینه تشکیل یک سیستم حمل و نقل عمومی میان کشورهای عضو از جمله استفاده از پتانسیل های حمل و نقل از سیبری، راه آهن روسیه، بایکال-آمور، و توسعه «جاده ابریشم» است.
**دریای خزر
با فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی و تشکیل جمهوری های جدید در حاشیه این دریا،تعیین رژیم حقوقی این دریا همواره بین کشورهای ساحلی آن بلاتکلیف مانده است.
دکتر روحانی رییس جمهوری در چهارمین اجلاس سران کشورهای حاشیه دریای خزر که اوایل مهر ماه امسال در شهر آستاراخان روسیه برگزار شد، در سخنانی با بیان این که دریای خزر باید «مرکز توسعه و رفاه، نماد صلح و امنیت و سمبل همکاری ملت های ما باشد» در تشریح پیشنهاد خود برای تحقق این اهداف گفت: شایسته است به این موضوع بیندیشیم که چگونه بخش بزرگی از این پهنه آبی بی نظیر را به عنوان «پهنه آبی مشترک» برای استفاده همگان و تضمین دریانوردی آزاد، مشترک نگه داریم و این مجموعه را با همکاری های جمعی و مشترک به سوی «توسعه و رفاه» و «صلح و امنیت» سوق دهیم.
رییس دولت اعتدال تدوین مبانی حقوق و تکالیف کشورهای ساحلی در دریای خزر در چارچوب تدوین کنوانسیون رژیم حقوقی را اقدامی کلیدی برای همکاری در خزر خواند و از تدوین و اجرایی شدن کنوانسیون تهران و همچنین پروتکل های الحاقی به آن توسط کشورهای ساحلی دریای خزر به عنوان اقدامات خوب یاد کرد و افزود: ما نیازمند توجهی بیش از این، به حفاظت از محیط زیست آسیب پذیر و شکننده و منابع زنده آبی منحصر به فرد دریای خزر هستیم. در این زمینه لازم است در کلیه طرح های ملی و منطقه ای، اصل خدشه ناپذیر لزوم رعایت استانداردهای زیست محیطی را مد نظر قرار دهیم.
رییس جمهوری ایران با بیان اینکه رژیم حقوقی جامع و پایدار را باید آنگونه تدوین کنیم که نسل های آینده، فارغ از هرگونه دلمشغولی، بر طراحان و امضا کنندگان، درود فرستند، خاطرنشان کرد: تدوین این کنوانسیون، باید با دو عامل «دقت» و «سرعت» پیش رود، و نتایج حاصله از آن، بویژه در «تحدید حدود مناطق دریایی در سطح» و همچنین «تعیین محدوده های بستر و زیربستر» پاسخگوی انتظارات افکار عمومی بوده و نیازهای مردم کشورهای ساحلی و مصالح جمعی آنان را برآورده سازد.
روحانی در این نشست اعلام کرد،تنها راه نیل به صلح و ثبات و توسعه پایدار در منطقه، توجه به مصالح بلندمدت و منافع همه کشورهای ساحلی دریای خزر و رعایت اصل اتفاق آرا در کلیه تصمیمات متخذه پیرامون این دریاست.
وی معتقد است ،نظام حقوقی جامع و پایدار، باید براساس اصول و موازین حقوق بین الملل، منصفانه بودن نتایج تحدید حدود و انحصارِحاکمیت، حقوق حاکمه و صلاحیت، صرفاً به پنج کشور ساحلی ترسیم شود و بهره برداری از منابع دریای خزر برای توسعه پایدار و رفاه عمومی، خواست طبیعی ملت ها است.
روحانی ضرورت همکاری جمعی و سرمایه گذاری مشترک کشورهای ساحلی را یادآور شد و افزود: باید به جای اقدامات انفرادی، فعالیت های جمعی را مبنای اقدامات خود قرار داده و بپذیریم که تعاملات جمعی، بهره وری بیشتری را در اختیار همگان قرار خواهد داد. روحانی تحقق این مهم را مستلزم آن دانست که در حوزه های گوناگون، نفع مشترک تعریف ، نهاد مشترک سازماندهی شود و با سرمایه گذاری مشترک، پیشرفت کار سامان یابد.
رییس جمهوری همچنین لزوم توجه به موضوع، مسأله امنیت و همکاری های جمعی در برقراری آرامش و ثبات در منطقه دریای خزر را یادآور شد و ادامه داد: ما باید در برقراری ثبات و آرامش با هم همکاری کنیم. لذا مناسب است علاوه بر همکاری کشورهای ساحلی این دریا در برقراری امنیت جمعی، اجازه ندهیم دریا و سواحل آن که اهمیت ویژه ای برای کشورهای ساحلی دارد، محل ترکتازی افراط گری و تروریسم، مواد مخدر و جنایات سازمان یافته شود.
پوتین در سخنرانی نشست سران کشورهای حوزه دریای خزر ضمن تاکید براین که توافق برسر رژیم دریایی تنش های موجود میان کشورهای این منطقه را از میان خواهد برد، گفت: اکنون امکان فراهم شده است که کشورهای ساحل دریای خزر درباره اصول اساسی توافق کنند. این اصول در بیانیه سیاسی که رؤسای جمهور این کشورها امضا کرده اند موجود است و سنگ بنای توافقنامه خواهد بود.
رییس جمهوری روسیه گفت: این توافق تاریخی است و ما نمی خواهیم تغییر کند. به طور کلی شایسته است همه مسائل منطقه در این چارچوب پنچ گانه و براساس قوانین دریای خزر حل و فصل شود.
وی گفت:مهمترین نکته این است که دریای خزر تحت کنترل همه کشورهای ساحل دریای خزر خواهد بود و این امر موجب کاهش تنش ها خواهد شد و هرگونه تنش احتمالی را میان کشورهای ساحل دریای خزر از میان خواهد برد.
پوتین اضافه کرد: مبادلات اقتصادی و تجاری میان کشورهای ساحل دریای خزر و روسیه در سال 2012 به 33 میلیارد دلار رسید. ما در این چارچوب درباره فعال کردن روابط اقتصادی و سرمایه گذاری و برنامه ریزی برای طرح های مشترک گفت وگو کردیم. ما معتقدیم احداث تاسیسات زیربنائی حمل و نقل در کشورهای منطقه و متصل کردن آن به اروپا از طریق روسیه و ایران و همه کشورهای ساحل دریای خزر امکان حمل و نقل کالا را افزایش می دهد. در این راستا ،طرح های مشترکی میان مسکو و تهران و آذربایجان وجود دارد.
به اعتقاد آگاهان سیاسی و تحلیلگران مسایل منطقه ای، همسویی سیاست های تهران و مسکو در قبال مسایل و موضوعات دوجانبه و منطقه ای ،بیانگر تمایل و اراده دو طرف برای تعمیق و تحکیم همکاری ها و نیز برقراری صلح و ثبات در منطقه و جهان است.
اروپام**1561 ** 5981
14/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]
صفحات پیشنهادی
عزم مسئولان ایران و روسیه بر گسترش روابط استراتژیک
ولایتی در جمع دیپلماتها و مسئولان نهادهای ایرانی مستقر در روسیه عزم مسئولان ایران و روسیه بر گسترش روابط استراتژیک فرستاده ویژه رئیس جمهور کشورمان به روسیه با تاکید بر اینکه عزم مسئولان عالی دو کشور گسترش و تعمیق هرچه بیشتر روابط استراتژیک است گفت برخورد مثبت رئیس جمهور روسیهعزم ایران و روسیه بر گسترش روابط استراتژیک دو کشور
ولایتی عزم ایران و روسیه بر گسترش روابط استراتژیک دو کشور فرستاده ویژه رئیس جمهور کشورمان به روسیه با تاکید بر اینکه عزم مسئولان عالی دو کشور گسترش و تعمیق هرچه بیشتر روابط استراتژیک است گفت برخورد مثبت رئیس جمهور روسیه نشاندهنده امکان بهرهبرداری از این فرصت است به گولایتی در جمع دیپلماتها و مسئولان نهادهای ایرانی مستقر در روسیه: عزم مسئولان عالی ایران و روسیه گسترش روابط ا
ولایتی در جمع دیپلماتها و مسئولان نهادهای ایرانی مستقر در روسیه عزم مسئولان عالی ایران و روسیه گسترش روابط استراتژیک دو کشور استفرستاده ویژه رئیس جمهور کشورمان به روسیه با تاکید بر اینکه عزم مسئولان عالی دو کشور گسترش و تعمیق هرچه بیشتر روابط استراتژیک است گفت برخورد مثبت رئیسهمکاری در سوریه الگوی مثبت مناسبات تهران-مسکو/ تاکید بر گسترش روابط - اخبار ایران و جهان |
ولایتی پس از دیدار با پوتین مطرح کرد همکاری در سوریه الگوی مثبت مناسبات تهران-مسکو تاکید بر گسترش روابط شناسهٔ خبر 2477881 پنجشنبه ۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۶ ۰۳ سیاست > سیاست خارجی فرستاده ویژه رئیس جمهور به مسکو اعلام کرد همکاریهای منطقه ای ایران و روسیه در سوریه پاسخ مثبت داده اسگسترش همکاري هاي رسانه اي ايران و قزاقستان
۱ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰ ۵۲ق ظ گسترش همکاري هاي رسانه اي ايران و قزاقستان مرکز امور بين الملل صدا و سيما با هدف تحکيم پيوند رسانه اي ميان دو کشور ميزبان کنسول و رايزن فرهنگي سفارت قزاقستان شد به گزارش خبرگزاري موج بختباي عبدي مولديف کنسول و رايزن فرهنگي سفارت جمهوري قزاقستان در تهرانفصل نو در همکاری های دفاعی ایران و روسیه
فصل نو در همکاری های دفاعی ایران و روسیه امضای توافقنامه ی نظامی و دفاعی میان ایران و روسیه بیانگر آن است که فضای همکاری های راهبردی میان 2 طرف می تواند با عبور از فضای کنونی وارد مرحله عملیاتی و حوزه های تازه یی از مناسبات شود روابط دفاعی همواره یکی از ظرفیت های روابط جمهوری اسبرپایی همایش بزرگداشت انقلاب اسلامی با همکاری مجلس دومای روسیه - اخبار ایران و جهان |
برپایی همایش بزرگداشت انقلاب اسلامی با همکاری مجلس دومای روسیه شناسهٔ خبر 2478411 شنبه ۱۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۸ ۳۱ سیاست > سیاست خارجی مراسم بزرگداشت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران با حضور برخی نمایندگان دومای دولتی روسیه اعضای حزب لیبرال دموکرات و دانشجویان دانشکده تاریخ و تمدنهمکاری نظامی ایران و روسیه، ثبات منطقه را در پی دارد |اخبار ایران و جهان
همکاری نظامی ایران و روسیه ثبات منطقه را در پی دارد کد خبر ۴۶۸۶۴۱ تاریخ انتشار ۰۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱ ۰۹ - 21 January 2015 عضو کمیسیون امنیتملی و سیاستخارجی مجلس با بیان اینکه همکاری نظامی ایران و روسیه ثبات منطقه را در پی دارد گفت در این رابطه مقامات این کشور باید به تعهداتگسترش روابط اقتصادی ایران و ارمنستان در سطح روابط سیاسی - اخبار ایران و جهان |
رئیس مجلس ارمنستان در دیدار با ظریف خواستار شد گسترش روابط اقتصادی ایران و ارمنستان در سطح روابط سیاسی شناسهٔ خبر 2475410 سهشنبه ۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۶ ۰۸ سیاست > سیاست خارجی رئیس مجلس ارمنستان در دیدار با ظریف گفت مهم است که روابط اقتصادی دو کشور به سطح روابط سیاسی موجود برسدهیچ محدودیتی برای گسترش روابط با ارمنستان نداریم - اخبار ایران و جهان |
ظریف هیچ محدودیتی برای گسترش روابط با ارمنستان نداریم شناسهٔ خبر 2475567 سهشنبه ۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۰ ۲۳ سیاست > سیاست خارجی وزیرامورخارجه گفت جمهوری اسلامی هیچ محدودیتی برای گسترش روابط با ارمنستان ندارد به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به ارمنستان محمد جواد ظریف وزیرامورخارجه کشجنبه عملي همکاريهاي نظامي ايران و روسيه افزايش يابد
۳۰ دي ۱۳۹۳ ۱۴ ۲۳ب ظ وزير دفاع روسيه جنبه عملي همکاريهاي نظامي ايران و روسيه افزايش يابد وزير دفاع روسيه گفت تهران و مسکو جنبه عملي همکاريهاي نظامي خود را افزايش مي دهند به گزارش خبرگزاري موج ارتشبد سرگئي شويگو در نشست خبري مشترک با وزير دفاع ايران که امروز برگزار شد اظهاراحتمال گسترش روابط ایران با اروپا در صورت سنگاندازی آمریکاییها در مذاکرات
جمعه ۱۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱ ۵۵ یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت که در صورت اعمال تحریمهای جدید از سوی کنگره آمریکا علیه ایران این احتمال وجود دارد که ایران تصمیم بگیرد روابطش را به سمت اروپا گسترش دهد نوذر شفیعی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایرانتاکيد سفير ايران به گسترش همکاري هاي رسانه اي با الجزاير
۲۸ دي ۱۳۹۳ ۱۵ ۲۷ب ظ تاکيد سفير ايران به گسترش همکاري هاي رسانه اي با الجزاير سفير ايران در الجزاير بر آمادگي کشورمان براي همکاري جدي دوجانبه با الجزاير در کليه زمينههاي مرتبط با خبر و رسانه و تبادل تجربيات تاکيد کرد به گزارش خبرگزاري موج رضا عامري سفير جمهوري اسلامي ايران دگسترش همکاریهای رسانهای ایران و قزاقستان
سهشنبه ۳۰ دی ۱۳۹۳ - ۱۶ ۵۱ مرکز امور بینالملل صداوسیما با هدف تحکیم پیوند رسانهای میان دو کشور میزبان کنسول و رایزن فرهنگی سفارت قزاقستان شد به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی مرکز امور بین الملل رسانه ملی بختبای عبدی مولدیف کنسول و رایزن فرهنگی سفارت جمهوری قزاقستان در توزیر ارشاد: روابط ایران با سایرکشورها رو به گسترش است/ نبایدبه مقدسات دیگر ادیان توهین و یا حمله کرد
وزیر ارشاد روابط ایران با سایرکشورها رو به گسترش است نبایدبه مقدسات دیگر ادیان توهین و یا حمله کرد فرهنگ > مدیریت فرهنگی - ایرنا نوشت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در نشست امضای موافقتنامه با پرتغال گفت ایران با بسیاری کشورها دارای موافقتنامه های فرهنگی است که قدمت ولاریجانی در دیدار با رئیس مجلس مالزی تأکید کرد ضرورت گسترش روابط اقتصادی و سیاسی ایران و مالزی
لاریجانی در دیدار با رئیس مجلس مالزی تأکید کردضرورت گسترش روابط اقتصادی و سیاسی ایران و مالزیرئیس مجلس شورای اسلامی گفت ضرورت دارد روابط اقتصادی و سیاسی ایران با مالزی گسترش یابد به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از خبرگزاری خانه ملت علی لاریجانی که برای شرکت در دهمین اجلاس اتحادیافزایش همکاریهای نظامی محور سفر وزیر دفاع روسیه به ایران
سهشنبه ۳۰ دی ۱۳۹۳ - ۱۱ ۲۱ افزایش همکاریهای نظامی میان ایران و روسیه طی امضای موافقتنامه میان دو کشور از محورهای اصلی سفر وزیر دفاع روسیه به تهران است به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا سفارت روسیه در تهران اعلام کرد ارتشبد شویگو وزیر دفاع فدراسیون روسیه در رأس هیأت ب-
گوناگون
پربازدیدترینها