محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842232350
- نشریه آمریکایی:به جای تهدیدهای فرضی نگران تهدیدهای واقعی هسته ای باشیم
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: نشریه آمریکایی:به جای تهدیدهای فرضی نگران تهدیدهای واقعی هسته ای باشیم تهران - ایرنا - "زاخاری کک" معاون سردبیر"نشنال اینترست" در مقاله ای نوشت: آمریکا به جای نگرانی از تهدیدهای فرضی نگران دستیابی چین و هند به موشک های بالستیک با قابلیت حمل همزمان چندین کلاهک و تسلیحات هسته ای تاکتیکی پاکستان و نوسازی ارتش چین باشد که نیازمند توجه هستند.
کک در مقاله خود در این نشریه آمریکایی با ذکر اینکه "آمریکا به جای آنکه نگران تهدیدهای هسته ای جدی باشد که در کمین ماست، نگران تهدیدهای فرضی است"، به توضیح تهدیدهای هسته ای پرداخت که به گفته او، توجهات باید به آنها معطوف شود.
وی نخستین این تهدیدها را چنین برشمرد: 1- دستیابی چین و هند به موشک های بالستیکی که حامل چند کلاهک هسته ای است و توانایی هدف قرار دادن چند موضع در آن واحد را دارد (MIRV)، خطرناکترین تهدید هسته ای فعلی پیش روی جهان است.
کک در ادامه مقاله خود افزود: همانگونه که در دوران جنگ سرد شاهد بودیم، این موشک ها به واسطه ایجاد زرادخانه های هسته ای حساس تر به نابودی در مقابل حمله دشمن، توازن هسته ای را به شدت متزلزل و تضعیف می کند. جبران این خطر، مستلزم تولید بیشتر تسلیحات هسته ای از سوی کشورها و پراکندن آنها در مناطق مختلف است.
این امر بویژه در رابطه با هند و چین که زرادخانه های هسته ای کوچکتری نسبت به آمریکا و روسیه دارند، صادق است.
دستیابی چین و هند به این موشک ها موجب افزایش اندازه زرادخانه هسته ای آنها می شود. البته، دامنه تاثیر این موشک ها محدود به این دو کشور نیست و توسعه زرادخانه هسته ای هند، پاکستان را آسیب پذیر خواهد کرد و این احتمال می رود که اسلام آباد نیز با توسعه سریع زرادخانه هسته ای اش، واکنش نشان دهد و در نهایت با کمک چین به این موشک ها دست یابد.
روسیه نیز برای جبران قدرت نظامی متعارف رو به زوال خود، روز به روز به زرادخانه هسته ای گسترده اش وابسته تر می شود. همزمان با ادامه نوسازی ارتش در چین، مسکو برای ترساندن چین، بیشتر و بیشتر به تسلیحات هسته ای روی می آورد. روسیه می خواهد در عرصه هسته ای بر چین برتری داشته باشد.
2- پاکستان و تسلیحات هسته ای تاکتیکی. پاکستان تسلیحات هسته ای را برای مقابله با زرادخانه هند در اختیار دارد. در حقیقت، تصمیم این کشور برای دستیابی به تسلیحات هسته ای، در نشست ژانویه 1972 "مولتان" پاکستان گرفته شد.
با توجه به مناقشات هند و پاکستان و دکترین "شروع سرد" دهلی، تلاش اسلام آباد برای دستیابی به تسلیحات هسته ای به منظور استفاده در میادین جنگ علیه هند مایه تعجب نیست.
وجود تسلیحات هسته ای تاکتیکی در کشوری مانند پاکستان، مایه نگرانی است. وجود این تسلیحات به منزله تاکید بر تمایل پاکستان به استفاده از تسلیحات اتمی حتی برای مقابله با تهدیدهای غیرهسته ای است. کارایی تسلیحات هسته ای تاکتیکی مستلزم نگهداری آنها در یک حالت آماده باش به منظور استفاده از آنها به محض اعلام هشدار است.
علاوه بر این، با استقرار این تسلیحات در خط مقدم جبهه، احتمالا به فرماندهان میادین جنگی اجازه استفاده از آنها داده می شود و این امر خطر دامن زدن به نابودی هسته ای را از سوی یک ژنرال یاغی به دنبال دارد.
در نهایت می توان گفت، این تسلیحات، بویژه پس از استقرار، در مقابل سرقت از سوی هر یک از گروه های تروریستی؛ آسیب پذیر است.
3- تسلیحات هسته ای قابل استفاده. به گفته صاحب نظران امر، دقت روزافزون موشک های مدرن به معنای پایان تئوری ویرانی حتمی طرفین درگیر است و احتمال موفقیت حمله اول را بسیار زیاد می کند.
دقت رو به رشد موشک های مدرن علاوه بر پایان دادن به تئوری ویرانی حتمی طرفین درگیر، احتمالا باعث تضعیف سنت عدم استفاده از تسلیحات هسته ای می شود.
پایه و اساس این سنت مبتنی بر این نکته است که استفاده از تسلیحات هسته ای به خاطر قدرت تخریب گسترده، انتشار تشعشعات رادیواکتیویته و هدف قرار دادن کور مردم، به لحاظ اخلاقی امری مذموم است.
با تولید موشک های بسیار دقیق، تسلیحات هسته ای به سلاحی مطمئن و در دسترس طی جنگ تبدیل می شود. درواقع، این انقلاب در دقت موشک ها این امکان را برای طراحان و تصمیم گیرندگان فراهم می کند تا از هوا و با استفاده از تسلیحات دارای قدرت انفجاری نسبتا کم، زرادخانه ها و سایت های هسته ای مستحکم دشمن را هدف قرار دهند و در نتیجه، تشعشعات و تبعات این کار را کاهش دهند.
کارشناسان با استفاده از یک مدل کامپیوتری وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون)، به این نتیجه رسیده اند که حمله آمریکا از یک پایگاه زمینی به سیلوهای موشک های بالستیک قاره پیمای چین با استفاده از تسلیحات دارای قدرت تخریب بالا، بین 3 تا 4 میلیون نفر را به کشتن خواهد داد. درواقع، با حملات هوایی و استفاده از تسلیحات دارای قدرت تخریبی پایین، این رقم به 700 نفر می رسد.
4- نوسازی ارتش چین. نوسازی ارتش چین یک تهدید هسته ای فرضی نیست. این مساله، دست کم روسیه و شاید هم هند را به اتکای روزافزون به تسلیحات هسته ایشان وا می دارد.
علاوه بر این، شاید آمریکا در آینده ای نه چندان دور به این نتیجه برسد که باید یک بار دیگر برای بازداشتن یک دشمن برتر قدیمی به تسلیحات هسته ای روی آورد.
نوسازی ارتش چین همزمان با برتری متعارف و توسعه منافع این کشور، در حکم انگیزه و محرکی قوی برای ایجاد تجهیزات و امکانات هسته ای از سوی همسایگانش است.
در واقع، ضرورت جلوگیری از تهدیدهای نظامی متعارف باعث تصمیم بسیاری از کشورها برای حرکت به سمت تولید تسلیحات هسته ای شد. به عنوان مثال، فرانسه پس از آنکه ناتو تصمیم به تسلیح مجدد آلمان غربی گرفت، در پی ساخت تسلیحات هسته ای برآمد.
از این رو، دور از ذهن نیست اگر کشورهایی مانند ژاپن، ویتنام، تایوان و حتی کره جنوبی به این نتیجه برسند که با توجه به برتری متعارف نظامی چین و مناقشات ارضی موجود، به دستیابی به تسلیحات هسته ای نیاز دارند.
افزون بر این، کره جنوبی، تایوان و بویژه ژاپن برنامه های پیشرفته هسته ای دارند که تولید بمب را برای آنها نسبتا آسان و ارزان می سازد.
5- نظام نابودی تسلیحات، بویژه تسلیحات هسته ای، در سطح جهان.
کک در پایان مقاله خود نوشت: در حالی که به نظر می رسد تسلیحات هسته ای بویژه در آسیا، آینده ای درخشان داشته باشند، طرفداران خلع سلاح هسته ای بدون شک برای جلوگیری از گسترش آنها در تلاشند. در واقع پس از حملات 11 سپتامبر 2001 در آمریکا، نظام نابودی تسلیحات در سراسر جهان طرفداران بسیاری به دست آورد.
اما متاسفانه، این نظام در عین تحسین برانگیز بودن، خطرناک است. با توجه به توانایی تسلیحات هسته ای در جلوگیری از درگیری و جنگ قدرت های بزرگ، بدترین چیز وجود دنیایی بدون این تسلیحات است.
با در نظر گرفتن 60 میلیون نفری که طی جنگ جهانی دوم کشته شدند، می توان انتظار داشت امروز در جنگ یک دنیای بدون تسلیحات هسته ای، دست کم 210 میلیون نفر کشته شوند. این خود یک تراژدی پیش بینی نشده در تاریخ بشری است.
علاوه بر این، خطر بزرگتر آن است که چنین درگیری به مدت زیادی در حد متعارف باقی نخواهد ماند.
درواقع بلافاصله پس از شکل گرفتن دشمنی ها، همه قدرت های هسته ای سابق بسرعت برای ساخت دوباره تجهیزات هسته ای خود دست به کار می شوند.
نتیجه این امر صرفا بازگشت به دنیای هسته ای که ما به آن خو کرده بودیم، نخواهد بود، بلکه برخی کشورها سریعتر از بقیه تسلیحات هسته ای خود را خواهند ساخت و هیچ قدرتی به پیشرفت های رقبای خود اطمینان ندارد.
آنگاه برندگان این رقابت در تلاش برای پایان دادن به درگیری، از بین بردن تسلیحات هسته ای دیگران و یا ترس از حمله دیگران به تجهیزات کوچک هسته ای آنها، به استفاده بی درنگ از تسلیحات هسته ای جدید خود انگیزه پیدا می کنند.
اروپام** 1088**1485**1479
13/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]
صفحات پیشنهادی
کمیته هستهای مجلس در واکنش به تهدیدهای کنگره آمریکا طرح جدیدی را ارائه خواهد کرد
کارخانهای در گفتگو با باشگاه خبرنگاران کمیته هستهای مجلس در واکنش به تهدیدهای کنگره آمریکا طرح جدیدی را ارائه خواهد کرد رئیس کمیته هستهای مجلس با بیان اینکه موضعگیریهای اخیر کنگره آمریکا مبنی بر تهدید به تشدید تحریمها علیه ایران واکنش مجلس را برای پاسخگویی متقابل و متناسب- نشریه آمریکایی: ایران الگوی ثبات در خاور میانه است
نشریه آمریکایی ایران الگوی ثبات در خاور میانه است تهران-ایرنا- ماهنامه آمریکایی کانترپانچ ایران را الگوی ثبات برای کشورهای بحران زده خاور میانه توصیف و تاکید کرد لغو تحریم های ضد ایرانی از سوی گروه 1 5 و نیز اتحاد غرب با ایران در مبارزه با افراطی گری می تواند راه خروج از بحردستگیری یک نوجوان آمریکایی با تصاویر تهدیدآمیز در فیسبوک/ پلیس نگران امنیت خود شد
دستگیری یک نوجوان آمریکایی با تصاویر تهدیدآمیز در فیسبوک پلیس نگران امنیت خود شد جامعه > حوادث - ایسنا نوشت پلیس آمریکا یک نوجوان 17 ساله را به جرم اداره یک صفحه فیسبوک حاوی مطالب تروریستی دستگیر کرد به نقل از یاهو این نوجوان 17 ساله آمریکایی به نام آریسمقام آمریکایی:اشتباه است اگر تصور کنید تحریمها مربوط به مساله هستهای است
مقام آمریکایی اشتباه است اگر تصور کنید تحریمها مربوط به مساله هستهای استتاریخ انتشار دوشنبه ۶ بهمن ۱۳۹۳ ساعت ۱۰ ۱۶ معاون اسبق وزارت خزانهداری آمریکا گفت سیاست واشنگتن ضربه زدن به ایران است و حتی اگر مناقشه هستهای نیز رفع شود آمریکا موضوع دیگر را پیش میکشدرزمایش مقابله با تهدیدهای تروریستی در شهرکرد برگزار شد -
رزمایش مقابله با تهدیدهای تروریستی در شهرکرد برگزار شد شناسهٔ خبر 2471205 چهارشنبه ۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۸ ۰۳ استانها > چهارمحال و بختیاری شهرکرد - رزمایش مقابله با تهدید های تروریستی در منطقه رحمتیه شهرکرد برگزار شد به گزارش خبرنگار مهر رزمایش مقابله با تهدید های تروریستی ظهر چهاامامی: باید تلاش کنیم داوری ایران به جایگاه واقعی خود برسد
پس از ارتقاء درجه داوری امامی باید تلاش کنیم داوری ایران به جایگاه واقعی خود برسد رئیس کمیته داوران فدراسیون کشتی گفت از این که افتخار دیگری نصیب جامعه داوری ایران شد خوشحال هستم محمد ابراهیم امامی پس از انتخاب به عنوان داوری المپیکی در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگجزییاتی تازه از پیشنهاد هستهای کره شمالی به آمریکایی
سهشنبه ۳۰ دی ۱۳۹۳ - ۱۴ ۲۵ مذاکره کننده ارشد هستهای کره شمالی توضیحاتی را در مورد پیشنهاداتی که روز گذشته در دیدار غیررسمی با دیپلماتهای پیشین آمریکایی مطرح شد ارائه کرد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا و به نقل از خبرگزاری شینهوا چین روز دوشنبه ری هونگ یو مذاکره کرویوران: حزب الله با برنامه ریزی نتانیاهو وارد جنگ نمی شود/ تهدیدهای نصرالله عملی می شود
رویوران حزب الله با برنامه ریزی نتانیاهو وارد جنگ نمی شود تهدیدهای نصرالله عملی می شود بین الملل > خاورمیانه - یک کارشناس برجسته حوزه خاورمیانه معتقد است حزب الله با غافلگیری پاسخ تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی را خواهد داد و تهدید های خود را عملی خواهد کرد زهره نوروز11 سناتور آمریکایی خواستار حمایت از مذاکرات هستهای با ایران شدند
11 سناتور آمریکایی خواستار حمایت از مذاکرات هستهای با ایران شدند در این قطعنامه که توسط ۱۰ سناتور دموکرات و یک سناتور مستقل تهیه شده تاکید شده است که مجلس سنا آماده است درصورت شکست مذاکرات تحریمهای جدیدی علیه ایران تصویب کند آفتاب جمعی از سناتورهای آمریکایی با ارائه قطعنامهواقعیت دردناکی که اولین مناظره هستهای به مردم ایران نشان داد |اخبار ایران و جهان
واقعیت دردناکی که اولین مناظره هستهای به مردم ایران نشان داد شامگاه شنبه در برنامه نگاه یک شبکه اول سیما که تا ساعتی پس از نیمه شب نیز ادامه یافت صادق خرازی سفیر سابق ایران در فرانسه و علیرضا زاکانی عضو جمعیت رهپویان و نماینده مجلس اولین مناظره تلویزیونی بر سر مساله هستهای رامناظره هستهای در برنامه «نگاه یک» خرازی:غرب چارهای جز کنار آمدن با ایران ندارد/زاکانی:توافق ژنو کل
مناظره هستهای در برنامه نگاه یکخرازی غرب چارهای جز کنار آمدن با ایران ندارد زاکانی توافق ژنو کلی است و جای بهانهگیری را باز گذاشته استعلیرضا زاکانی و صادق خرازی درباره بخش های مختلف پرونده هستهای کشورمان و موضوعات پیرامونی آن مناظره کردند به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از سایپایگاه آمریکایی: اوباما درباره برنامه هستهای ایران دروغ میگوید
پایگاه آمریکایی اوباما درباره برنامه هستهای ایران دروغ میگویدپایگاه آمریکایی ورلد تریبیون در گزارشی نوشت باراک اوباما درباره برنامه هستهای ایران دروغ میگوید چرا که پیشرفت این برنامه متوقف نشده است به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس یک پایگاه آمریکایی در گزارامام جمعه قم مطرح کرد اهتمام دنیای اسلام به مهار تهدیدهای دشمنان
امام جمعه قم مطرح کرداهتمام دنیای اسلام به مهار تهدیدهای دشمنانامام جمعه قم گفت مهار تهدیدهای دشمنان اسلام با تدبیر هوشمندانه مسلمانان یکی از ضروریات است به گزارش خبرگزاری فارس از قم آیتالله علیرضا اعرافی ظهر امروز در همایش خانواده بینالملل اسلامی که در مرکز همایش&الحیات به نقل از منابع آمریکایی در واشنگتن: دولت آمریکا امیدوار است «خط میانهروتر» سران در تهران را
الحیات به نقل از منابع آمریکایی در واشنگتن دولت آمریکا امیدوار است خط میانهروتر سران در تهران را به توافق هستهای متقاعد کندمنابع آمریکایی در پایتخت این کشور با اشاره به عزم کنگره برای تحریم بیشتر ایران میگویند پیچیدگیهای زیادی مقابل مذاکرات نهایی هستهای میان ایران و کشورهایعضو جبهه پایداری در مجلس: آمریکاییها میدانند ما بمب هسته ای نداریم/ «دشمنی»، تنها رویکرد آمریکا در برابر جمه
عضو جبهه پایداری در مجلس آمریکاییها میدانند ما بمب هسته ای نداریم دشمنی تنها رویکرد آمریکا در برابر جمهوری اسلامی ایران است نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت تنها رویکرد آمریکا و استکبار در مواجه با جمهوری اسلامی ایران دشمنی است به گزارش نامه نیوز حجتالاسلامنقوی حسینی: پیادهروی با کری در کجای دیپلماسی هستهای نوشته شده/ پیگیری میکنیم
نقوی حسینی پیادهروی با کری در کجای دیپلماسی هستهای نوشته شده پیگیری میکنیمسخنگوی کمیسیون امنیت ملی با طرح این سوال که پیادهروی ظریف با جان کری که نماد سرمایهداری و امپریالیسم و سلطه است در کجای دیپلماسی هستهای ایران نوشته شده ابراز داشت ظریف با این کار عزت و اقتدار ملتهدیدهای تروریستی و بحران اوکراین محور نشست وزرای خارجه اتحادیه اروپا
دوشنبه ۲۹ دی ۱۳۹۳ - ۰۹ ۲۶ وزرای خارجه اتحادیه اروپا امروز دوشنبه در شرایطی دیدار میکنند که این نشست تحت الشعاع حملات پاریس و شناسایی یک شبکه افراطی در بلژیک قرار دارد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا به نقل از خبرگزاری فرانسه نشست بروکسل با هدف حل اختلافات جدی بر س-
گوناگون
پربازدیدترینها