تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):تلخى حق را تحمل كن، و مبادا كه فريب شيرينى باطل را بخورى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869530747




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- اسلام سیاسی و انقلابی به قدرت جهانی تبدیل شده است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رییس جامعه المصطفی: اسلام سیاسی و انقلابی به قدرت جهانی تبدیل شده است قم – ایرنا – رییس جامعه المصطفی العالمیه گفت: در آغاز راه یک قدرت اسلامی هستیم و امروز اسلام سیاسی، انقلابی با رهبری ولی فقیه به یک قدرت در جهان تبدیل شده است.


به گزارش ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین "علیرضا اعرافی" یکشنبه شب در آیین گرامیداشت دهه فجر انقلاب اسلامی در مسجد زین العابدین(ع) قم اظهار داشت: پیش از انقلاب کشورهای اسلامی نقشی در معادلات جهانی نداشتند و بسیاری از کشورها تحت تاثیر افکار شرق و غرب بودند، اما انقلاب اسلامی این قانون را تغییر داد.
وی افزود: در شرایط حساسی هستیم و نقطه عطف تاریخی را طی می کنیم و امت اسلام باید به یک قدرت تبدیل شده و جایگاه خود را در معادلات جهانی نشان دهد.
وی گفت: مکتب مبارزه در پیش از انقلاب اسلامی شامل مارکسیسم و کمونیسم می شد و اسلام مکتبی برای مبارزه به شمار نمی رفت و مبارزان مقابل اسرائیل عمدتا سر از بلوک شرق و تفکرات مارکسیستی و کمونیستی در می آوردند.
امام جمعه موقت قم اظهار داشت: جریان های التقاطی حتی در ایران پیش از انقلاب تحت تاثیر مارکسیست بودند و افرادی چون منافقین مسلمان بودند، اما معتقد بودند منطق مبارزه را باید از مارکس گرفت که این تفکر یک شرک بود که اسلام را راه نجات و سعادت نمی دانست.
وی اظهار داشت: انقلاب اسلامی و پدیده مبارک بهمن خونین که از قم به عنوان پایگاه جهاد برخاست، معادلات جهان را بر هم زد و هر جای عالم سخن از مبارزه باشد اسلام حضور دارد.
اعرافی با اشاره به این که دشمنان برای از پا در آوردن انقلاب نسخه های بدلی چون داعش را ایجاد می کنند، گفت: اسلام پیش از انقلاب در جهان اسلام محصور در اسلام ارتجاعی، کهنه پرست یا اسلام التقاطی روشن فکر زده شده بود و منطق یک اسلام ناب و اصیل را در جهان اسلام نمی دیدیم و اگر قدرت الهی، اعجاز آسمانی و امام خمینی(ره) نبود نمی توانستیم فریاد ناب را در چنین غوغایی شاهد باشیم.
وی گفت: شرایط اسلام دوقطبی ارتجاعی و التقاطی به اسلام انقلابی و عقلانی تبدیل شده است و اسلام در صحنه مبارزه حضور داشته و برای بشریت پیام نجات بخش دارد.
رییس جامعه المصطفی با اشاره به این که در پرتو انقلاب اسلامی اقلیت مسلمان قدرتمند حاضر در صحنه در غرب شکل گرفته است، اظهار داشت: مسلمانان کشورهای اروپایی حاضر در صحنه هستند و از این رو دشمن اقدامات تروریستی را انجام داد که جوانان غرب را از موج گرایش به اسلام دور کند و باید تلاش کنیم نسل جوان در غوغاهای اسلام بدلی، شاهد اسلامی دل نشین و اثر گذار که به نیاز های بشری هم جواب می دهد، باشد.
وی گفت: تغییری که انقلاب ما در عرصه جهانی داد آن بود که امت بین الملل اسلامی معنایی نداشت اما پس از انقلاب اسلامی، مسلمانان به وحدت دست یافتند و هنر امام(ره) بر آن بود که منطق وحدت آمیز را به امت اسلامی عرضه کرد.
رییس جامعه المصطفی العالمیه بیان داشت: انقلاب اسلامی در گسترش معارف و اندیشه اهل بیتی دستاورد بالایی داشت، این در حالی است که برخی با نام ولایت، افراط هایی را ترویج دادند که بزرگترین ضربه به گسترش اهل بیت در جهان می زند و این همان چیزی است که از زبان رهبری به تشیع انگلیسی نامیده شده است.
وی گفت: مصلحت تشیع در این است که همه امت اسلامی با هم باشند و برخی حرف های بی ربط نباید در این زمینه زده شود و دفاع از کشورهای مسلمان یک ارزش اسلامی و ریلی برای گسترش معارف اهل بیت در عالم است.
وی تصریح کرد: نباید از مبادی و اصول ناب و اسلام مترقی و پیشرو و انقلابی فاصله بگیریم چرا که این اسلام در عالم خریدار دارد و باید کاری کرد که نسل های آینده با حقایق اسلام ناب و انقلاب اسلامی آشنا شوند.
اعرافی با اشاره به حوادث اخیر در منطقه گفت: قدرت حزب الله لبنان اسرائیل را به انفعال کشانده است و صحبت های سید حسن نصرالله باید به همه ما غرور ملی بدهد و در حقیقت پیام کوتاه او بسیار معنادار بود.
مراسم جشن سی و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی از امشب به مدت 10 شب به همت جبهه پیروان خط امام و رهبری قم و مجمع هماهنگی پیروان امام و رهبری این استان برگزار می شود و در آن شخصیت های برجسته کشوری سخنرانی خواهند کرد.ک/3
7408/ 550/


13/11/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 93]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن