محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1846166243
چاقی، دخانیات، سموم غذایی و آلودگیهای محیطی عوامل سرطان اعلام شد
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: چاقی، دخانیات، سموم غذایی و آلودگیهای محیطی عوامل سرطان اعلام شد
انجمن علمی سرطان ایران اعلام کرد: عوامل موثر در ابتلا به سرطان چاقی، استعمال دخانیات و آلودگیهای زیستمحیطی از جمله سموم و پرتوهای یونیزه هستند که در این زمینه اصلاح نگرش و شیوه زندگی مردم اهمیت دارد.
به گزارش نامه نیوز، در بیانیه پایانی همایش سرطان و پیشگیری که 6 و 7 بهمن برگزار شد آمده است: نظر به اینکه سرطان یکی از علل عمده مرگ و میر انسانها در جهان است و در حال حاضر حدود 12درصد موارد مرگ و میر در سرتاسر جهان به علت سرطان اتفاق میافتد.
پیشبینی میشود که میزان مرگ و میر ناشی از سرطان در جهان تا سال 2030 تا 45درصد افزایش پیدا کند و به 12 میلیون نفر در سال برسد.
سرطان در ایران سومین عامل مرگ و میر است و سالانه بیش از 30هزار نفر از مردم کشور ما به علت سرطان جان خود را از دست میدهند و پیشبینی میشود که این میزان تا دو دهه آینده به دو برابر افزایش یابد.
با تصدیق درد و رنج بیماران سرطانی و خانوادههایشان و توجه به تأثیر منفی که سرطان در صورت مبتلا کردن اعضای فعال جامعه در امر توسعه کشور دارد و با تأکید بر روند رو به افزایش عوامل خطرزا و میزان بروز سرطان و گسترش عوارض و مرگ و میر ناشی از آن خصوصاً با توجه به هرم جمعیتی کشور و با تصدیق اینکه بسیاری از موارد سرطان و مرگ و میر ناشی از آن قابل پیشگیری است و از 40درصد موارد بروز سرطان میتوان پیشگیری کرد و بدیهی است که پیشگیری با صرفهترین روش برخورد با سرطان است.
با توجه به توسعه فناوری تشخیص و درمان سرطان و نظر به اینکه بسیاری از موارد سرطان را میتوان در صورت تشخیص به موقع مداوا نمود.
با تأکید بر اهمیت برنامه جامع ملی کنترل سرطان با در نظر گرفتن زمینههای اجتماعی و اقتصادی کشور با هدف کاهش موارد بروز و مرگ و میر ناشی از سرطان و نیز بهبود کیفیت زندگی بیماران سرطانی و خانوادههای آنان از طریق اجرای منظم، مرحله به مرحله و عادلانه راهکارهای پیشگیری، تشخیص زودرس، تشخیص و درمان و مراقبتهای تسکینی سرطان و با عنایت به اهمیت یکپارچهسازی این برنامه در نظام سلامت کشور و تعیین اهداف مشخص و قابل اندازهگیری در بازههای زمانی کوتاه مدت، میانمدت و درازمدت به منظور انجام اقدامات مبتنی بر شواهد و پایدار در تمام سطوح مراقبتهای بهداشتی و اولویتبندی در تخصیص منابع و برنامهریزی دقیق بهمنظور انجام فعالیتهای مؤثر در جهت کاهش دادن خسارتهای جانی، مالی و اجتماعی سرطان.
با توجه به اهمیت آموزش عمومی و آگاهی دادن به مردم درباره شیوه زندگی سالم و آشنایی با سرطان و عوامل خطرساز و راههای پیشگیری از آن و همچنین تضمین اطلاعرسانی دقیق و مناسب در رابطه با پیشگیری، تشخیص و درمان سرطان و اقدامات حمایتی از بیماران سرطانی.
بهبود نگرش اجتماعی و فرهنگی مردم در مورد سرطان و اصلاح باورهای غلط در این باره اهمیت دارد و بر ضرورت سرمایهگذاری و حمایت از تحقیقات علمی پایه و کاربردی دربارة راهکارهای پیشگیری، تشخیص زودرس و کنترل سرطان و تسریع در بهکارگیری یافتههای تحقیقاتی در مراقبتهای بالینی و بهداشت عمومی تاکید شده است.
تدوین و استفاده از راهنماهای علمی (guidlines) منطبق بر نیازها و الگوهای بومی در زمینه غربالگری، تشخیص زودرس و درمان سرطان ضروری است.
شناخت نقش با اهمیت نیروی انسانی آموزش دیده و متخصص در جنبههای مختلف کنترل سرطان و فراهم آوردن فرصتهای جدید آموزشی و افزایش انگیزه آنان مهم است.
بر اهمیت تعامل و هماهنگی بینبخشی بین تمامی سازمانها و نهادهای مسئول اعم از بخش عمومی و خصوصی و تعهد همهجانبه برای پیشبرد برنامه جامع ملی کنترل سرطان با اولویت پیشگیری تاکید شده و تمام میثاق نامههای ملی و بینالمللی مربوطه، خصوصاً قطعنامه پنجاه و هشتمین مجمع بهداشت جهانی مربوط به پیشگیری و کنترل سرطان (WHA 58.22) و چارچوب کنوانسیون سازمان بهداشت جهانی درباره کنترل مصرف دخانیات (FCTC) و قطعنامه مربوط به استراتژی جهانی رژیم غذایی، فعالیت بدنی و بهداشت (WHA 57.17) فراموش نشود.
ما پزشکان، متخصصین و صاحبنظران امر سرطان در کشور در رشتههای مختلف علوم پایه و بالینی و کارشناسان سازمانهای دولتی و غیردولتی مرتبط با موضوع پیشگیری سرطان، پس از دو روز برگزاری دومین همایش سرطان و پیشگیری در تاریخ 6 و 7 بهمن ماه 1393 توسط انجمن علمی سرطان ایران و مرکز جامع سرطان موارد ذیل را به سیاستگذاران، مدیران اجرایی و عموم مردم توصیه مینماییم:
الف: مصرف انواع دخانیات، به روشهای مختلف، مهمترین عامل قابل اجتناب ابتلا به سرطان است. حدوداً یک سوم تمامی موارد بروز سرطان ناشی از مصرف دخانیات است و ابتلا به انواع متنوعی از سرطانها شامل ریه، مری، حنجره، دهان، مثانه، کلیه،معده ،گردن رحم و کولون و رکتوم با مصرف دخانیات ارتباط دارد.
تعداد کل موارد مرگ و میر مرتبط با دخانیات در جهان در سال 2015 به حدود 4/6 میلیون مورد میرسد که 1/2 میلیون مورد آن مربوط به سرطان است.
در این باره موارد ذیل توصیه میشود:
1. افزایش قیمت دخانیات از طریق بالا بردن مالیات (با توجه به نازل بودن قیمت دخانیات در ایران)
2. ایجاد محیطهای کاملاً عاری از دود دخانیات در تمامی اماکن عمومی سرپوشیده و محل کار
3. منع تبلیغ مستقیم و غیرمستقیم دخانیات و جلوگیری از حمایت مالی از شرکتهای تولیدکننده این فرآوردهها
4. درج هشدارهای بهداشتی با متن روشن و صریح و حروف درشت بر روی بستهبندی دخانیات
5. آموزش و آگاهسازی مردم در مورد مضرات مصرف دخانیات
6. الزامی نمودن اقداماتی برای کاهش وابستگی به دخانیات و توقف مصرف آن
7. جلوگیری از تجارت غیرقانونی دخانیات
8. ممنوعیت فروش دخانیات به افراد زیر سن قانونی
9. ممنوعیت نمایش فرآوردههای دخانیات در محل فروش آنها
10 حمایت از فعالیتهای جایگزین عرضه و فروش دخانیات
11. گسترش خدمات حمایتی قابل دسترسی مربوط به ترک سیگار
ب: چاقی، اضافه وزن و فقدان فعالیت بدنی نقش مهمی در بروز سرطان دارد. سرطانهای مری، کولون و رکتوم، پستان، رحم و کلیه با چاقی ارتباط دارد. 19٪ از مرگومیر ناشی از سرطان پستان و 26٪ از مرگ و میر ناشی از سرطان کولون و رکتوم به اضافه وزن و فقدان فعالیت بدنی مربوط است.
در این باره موارد ذیل توصیه میشود:
1. محدود نمودن چربی مواد غذایی و تغییر الگوی غذایی از چربیهای اشباع شده به چربیهای اشباع نشده و حرکت به سمت حذف اسیدهای چرب ترانس
2. مصرف روزانه حداقل 400 گرم میوه و سبزیجات و ایجاد انگیزههای مالی برای خرید میوه و سبزی
3. محدودیت مصرف گوشت قرمز و محصولات فرآوری شده
4. محدودیت مصرف غذاهای نمکسود شده
5. محدود کردن مصرف نمک و تضمین اینکه نمک مصرفی دارای ید میباشد.
6. ترویج مصرف فرآوردههای غلات کامل و سبوسدار.
7. ترویج حفظ شاخص توده بدنی (BMI) بین 25-5/18 و جلوگیری از اضافه وزن
8. جلوگیری از تماس با آفلاتوکسین از طریق بهبود روشهای تولید، بستهبندی، نگهداری و مصرف مواد غذایی
9. اجتناب از مصرف مواد غذایی و نوشیدنیهای خیلی داغ
10. نصب برچسبهای واضح مربوط به ارزش غذایی بر روی فرآوردهها
11. اولویتدهی به پیشگیری چاقی در کودکان و جوانان
12. عرضه غذای مفید و سالم در مدارس و محلهای کار
ج: آلودگیهای زیستمحیطی هوا، آب و خاک عامل بروز 4-1 درصد کل موارد سرطان است. قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی سرطانزا در محیطزیست ممکن است از طریق نوشیدن آب یا آلودگی هوای داخل منزل یا هوای بیرون باشد.
آلودگیهای شغلی عامل 10تا 5 درصد موارد سرطان است.بیش از 40 عامل سرطانزای شغلی شناخته شده است. سرطانهای ریه، مثانه، حلق، حنجره و پوست با عوامل سرطانزای شغلی رابطه دارد.
تابش یونیزان (مانند اشعه ایکس یا تابش گسیلشده از منابع طبیعی مانند گاز رادون و مواد رادیواکتیو) با بروز سرطان مربوط است. تابش غیریونیزهکننده از میدانهای الکترومغناطیسی مانند تلفن همراه، کابل برق و اشعه فرابنفش بهوجود میآید.
در این باره موارد ذیل توصیه میشود.
1. فراهم کردن زیرساخت لازم برای سنجش آلودگیهای زیستمحیطی به مواد سرطانزا
2. سنجش و کنترل مداوم سطوح قرارگیری در معرض مواد سرطانزای محیطی
3. اولویتبندی اقدامات برای رسیدگی به مهمترین خطرات
4. ایجاد یک چارچوب قانونی برای شناسایی سرطانهایی که توسط مواد شیمیایی ایجاد میشوند و حذف نمودن یا کاهش دادن میزان قرارگیری در معرض مواد شیمیایی سرطانزا از جمله حذف کردن تدریجی مواد شیمیایی جایگزینپذیر، کاهش دادن غلظت ناخالصیهای سرطانزا در فرآوردهها و نظارت نمودن بر کیفیت آب آشامیدنی
5. نظارت بیشتر بر زبالههای صنعتی برای کاهش آلودگیهای زیستمحیطی
6. انتشار اطلاعات و بالا بردن آگاهی گروههای در معرض خطر توسط سازمانهای ذیربط مسئول مواد شیمیایی و صنایع، کارخانجات صنعتی، اتحادیههای کارگری و سازمانهای مربوط به مصرفکنندگان
7. افزایش دسترسی به منابع اطلاعاتی موجود مانند برگه بینالمللی ایمنی مواد شیمیایی. (International Chemical Safety Card)
8. توقف مصرف تمام انواع آزبست
9. کاستن از مصرف مواد سرطانزا و جایگزین نمودن آنها با مواد کمخطرتر
10. انجام اقداماتی به منظور اجتناب از قرار گرفتن کارکنان و کارگران در معرض مواد سرطانزا یا کاهش تماس با آنها و مجهز نمودن آنان به تجهیزات حفاظتی
11. علامتگذاری تمامی مکانها یا فرآیندهای کاری دارای خطر مواد سرطانزا و محدودیت دسترسی غیرضروری کارگران به این مکانها و مطلع کردن آنان از این خطرات و آموزش موارد مربوط به ایمنی کار با مواد سرطانزا
12. نظارت دقیق بر محیطهای شغلی به منظور تشخیص زودرس مراحل اولیه سرطانهای مرتبط با مشاغل
13. کنترل و مراقبت بر میزان و دوز تابش یونیزانی که پرسنل در معرض آن قرار دارند.
14. کنترل فنی مداوم فناوری تابشی که برای تشخیص یا درمان از آن استفاده میشود.
15. اجتناب از تصویربرداری تشخیصی غیرضروری با اشعه ایکس
16. محدود کردن قرارگیری در معرض نور آفتاب و استفاده از پوشش محافظ و کرم ضد آفتاب
17. اقدامات احتیاطی برای محدود کردن قرارگیری افراد مخصوصاً کودکان در معرض میدان الکترومغناطیسی
د: از تمام مسئولین و سازمانهای ذیربط در عرصه سلامت مردم (دولتی – خصوصی- خیریه) که در موارد فوقالذکر فعالیت یا مسئولیتی دارند تقاضا میشود برای انجام امور تخصصی از مشاوره و راهنمایی اساتید رشتههای مختلف علوم پایه و بالینی سرطان که در انجمن علمی سرطان ایران و مرکز جامع سرطان با نیات خیرخواهانه و انسان دوستی مشتاق خدمتگزاری به مردم و میهن عزیز میباشند بهرهمند شده و در این امر خطیر و مقدس اشتراک مساعی نمائیم.
منبع: فارس
۱۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]
صفحات پیشنهادی
از سوی انجمن علمی سرطان ایران چاقی، دخانیات، سموم غذایی و آلودگی های محیطی عوامل سرطان اعلام شد
از سوی انجمن علمی سرطان ایرانچاقی دخانیات سموم غذایی و آلودگی های محیطی عوامل سرطان اعلام شدانجمن علمی سرطان ایران اعلام کرد عوامل موثر در ابتلا به سرطان چاقی استعمال دخانیات و آلودگیهای زیستمحیطی از جمله سموم و پرتوهای یونیزه هستند که در این زمینه اصلاح نگرش و شیوه زندگی مسرطان تقابل عوامل ژنتیکی و عوامل محیطی است -
قادری سرطان تقابل عوامل ژنتیکی و عوامل محیطی است شناسهٔ خبر 2471645 پنجشنبه ۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۶ ۲۳ استانها > کردستان سنندج - فوق تخصص هماتولوژی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت سرطان تقابل عوامل ژنتیکی و عوامل محیطی است به گزارش خبرنگار بایزید قادری ظهر پنج شنبنتیجه آزمایش نمونه غذایی آسایشگاه پدر بزرگ اعلام شد
سخنگویی به باشگاه خبرنگاران خبر داد نتیجه آزمایش نمونه غذایی آسایشگاه پدر بزرگ اعلام شد معاون امور توان بخشی سازمان بهزیستی کشور گفت مسمومیت 27 نفر از معلولان آسایشگاه پدر بزرگ به علت آلودگی غذا به میکرو ارگانیسم اعلام شد یحیی سخنگویی معاون امور توان بخشی سازمان بهزیستی کشوراعلام زمان شارژ کارتهای ویژه امنیت غذایی
علی ربیعی اعلام زمان شارژ کارتهای ویژه امنیت غذایی وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی از شارژ شدن سومین مرحله از کارتهای ویژه بستههای امنیت غذایی خاص مددجویان و نیازمندان در هفته آینده خبر داد به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز علی ربیعی در حاشیه مراسم واگذاری 2040 واحد مسکونی معمهمترین عوامل سرطان در ایران را بشناسید
مهمترین عوامل سرطان در ایران را بشناسید ایـــران بزرگترین مصرفکننــــده تـــریاک دنیاست معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با اعلام این خبر گفت نقش این ماده در بروز سرطان قطعی است همچنین مصرف چای داغ و سمومی مانند نیترات که در برخی آبها و مواد غذایی هست نیز سرطانزااعلام توزیع بسته جدید حمایت غذایی تا پایان هفته
اعلام توزیع بسته جدید حمایت غذایی تا پایان هفتهتاریخ انتشار يکشنبه ۵ بهمن ۱۳۹۳ ساعت ۱۲ ۳۱ وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی گفت تا پایان سال دو بسته دیگر حمایت غذایی میان افرادی که دچار فقر کالری دریافتی هستند توزیع خواهد شد نوبت دیگر دریافت این بسته حمایتی در هفته جاری اعلام خچای داغ، سیگار و تریاک، مهمترین عوامل سرطان در ایران
چای داغ سیگار و تریاک مهمترین عوامل سرطان در ایران ایـــران بزرگترین مصرفکننــــده تـــریاک دنیاست معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با اعلام این خبر گفت نقش این ماده در بروز سرطان قطعی است همچنین مصرف چای داغ و سمومی مانند نیترات که در برخی آبها و مواد غذایی هست 7محصول غذایی غیرمجاز اعلام شد
7محصول غذایی غیرمجاز اعلام شد سخنگوی سازمان غذاو دارو با اعلام اسامی هفت محصول فاقد مجوز بهداشتی گفت اعلام اسامی این متخلفین در راستای نظارت بر سطح عرضه محصولات صورت میپذیرد به گزارش نامه نیوز مهندس محمد هاشمی گفت هفت محصول غذایی و شرکت تولید کننده به دلیل فقدان مجوزهای لازمرئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر ارومیه اعلام کرد کارخانهها و سیستم گرمایشی عوامل آلودگی ارومیه
رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر ارومیه اعلام کردکارخانهها و سیستم گرمایشی عوامل آلودگی ارومیهرئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر ارومیه گفت ارومیه به عنوان یکی از 10 شهر آلوده کشور است که عواملی چون سوخت خودروها کارخانهها و سیستم گرمایشی از جمله دلایل آلایندگی این شهراغلب عوامل خطر سرطان کولون قبل تغییر هستند
اغلب عوامل خطر سرطان کولون قبل تغییر هستند براساس تحقیقات اغلب عوامل خطر سرطان کولون قابل تغییر بوده و با رعایت الگوهای صحیح زندگی میتوان از این بیماری شایع به میزان زیادی پیشگیری کرد مهدی فهیمی استادیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خ۷ محصول غذایی غیر مجاز اعلام شد
تراز سخنگوی سازمان غذاو دارو گفت ۷ محصول غذایی و شرکت تولید کننده به دلیل فقدان مجوزهای لازم از سوی این سازمان غیرمجاز اعلام شده است به گزارش تراز محمد هاشمی با اعلام اسامی 7 محصول فاقد مجوز بهداشتی اظهار داشت تولید کنندگان این محصولات غذایی فاقد مجوزهای مورد نیاز سازمان غذ7محصول غذایی غیرمجاز اعلام شد |اخبار ایران و جهان
7محصول غذایی غیرمجاز اعلام شد سخنگوی سازمان غذاو دارو با اعلام اسامی هفت محصول فاقد مجوز بهداشتی گفت اعلام اسامی این متخلفین در راستای نظارت بر سطح عرضه محصولات صورت میپذیرد کد خبر ۴۶۹۳۹۸ تاریخ انتشار ۰۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲ ۱۲ - 24 January 2015 سخنگوی سازمان غذاو دارو با اعلام اسشهردار فیروزکوه: عوامل مخرب زیست محیطی در فیروزکوه شناسایی شود
شهردار فیروزکوه عوامل مخرب زیست محیطی در فیروزکوه شناسایی شودشهردار فیروزکوه گفت باید عوامل مخرب زیست محیطی شناسایی و برطرف شود تا با گذشت زمان تغییر و تحولات صنعتی و نسلهای آینده با مشکلات آلودگی هوا مواجه نشوند به گزارش خبرگزاری فارس از فیروزکوه جعفر پرچ عصر امروز در کچهار پنجم عوامل خطر سرطان قابل کنترل هستند
چهار پنجم عوامل خطر سرطان قابل کنترل هستند با اصلاح عادات و شیوههای زندگی از همان اوایل زندگی حدود چهار پنجم عوامل افزایش دهنده خطر ابتلا به سرطان قابل پشگیری و کنترل هستند سعید کاظمی استادیار دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران تصریح کاعلام فهرست 10 ماده غذایی غیر مجاز
اعلام فهرست 10 ماده غذایی غیر مجاز جام جم سرا سخنگوی سازمان غذا و دارو اسامی ۱۰ ماده غذایی جعلی و غیر مجاز را اعلام کرد محمد هاشمی گفت ساندویج ژامبون گوشت با نام تجاری لقمه سفره یکبار مصرف تولید یاس پلاستیک شرق با نام تجاری یاس لوبیا سفید و برنج ارگانیک تولید گوکرن با نام ترئیس شبکه بهداشت گچساران مطرح کرد اعلام نتیجه آزمایش مسمومیت 14 دانشآموز گچسارانی در شورای سلامت
رئیس شبکه بهداشت گچساران مطرح کرداعلام نتیجه آزمایش مسمومیت 14 دانشآموز گچسارانی در شورای سلامترئیس شبکه بهداشت و درمان گچساران گفت چهارشنبه هفته جاری در شورای سلامت گچساران نتیجه آزمایشات صورت گرفته بر روی 14 دانشآموز مسموم شده این شهرستان اعلام میشود ستار اسدپور امروز در گاصول مهم انتخاب مواد غذایی در بیماران مبتلا به سرطان
اصول مهم انتخاب مواد غذایی در بیماران مبتلا به سرطان کسانی که سرطان دارند واقعا نمی دانند چه بخورند چه چیزهایی برایشان مفید است و چه غذاهایی نباید بخورند فقط میدانند که غذاهای سالم برایشان خوب است ولی غذاهای سالم کدام غذاها هستند آیا فقط میوه و سبزی هستند آیا خوراکیها در عارضه-
گوناگون
پربازدیدترینها