تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع): هر كس باطل را يارى كند، به حق ستم كرده است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1846207075




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- سیل دلواپسان؛ سد روحانی


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: سیل دلواپسان؛ سد روحانی تهران- ایرنا- روزنامه «ابتکار» در گزارشی خبری- تحلیلی به اظهارات «حسن روحانی» رییس جمهوری در دفاع از تیم مذاکره کننده هسته ای و موضع دلواپسان پرداخته و نوشته است: «دو، دو» کردن! این مهم ترین محور انتقادهای بسیاری از چهره های برجسته کشور از نمایندگان مجلس بوده و کماکان هست. موضوعی که حتی رهبر معظم انقلاب نیز در مقابل آن موضع گرفتند و انتقادات جدی و قابل توجهی را در این باره نسبت به بهاررستان نشینان ابراز کردند.


ابتکار می افزاید: در واقع دو مجلس هشتم و نهم با توجه به گسترش رسانه های خبری، بیشترین انتقادها را درباره فریادهای دو، دو نمایندگان تجربه کرده اند! در واقع دو در صحن مجلس شورای اسلامی نشانه مخالفت و چهار نشانه موافقت نمایندگان با موضوعات مختلف است، اما معمولا دو، دو کردن که این روزها به یک اصطلاح و ترم سیاسی تبدیل شده است، بیش از چهار، چهار مورد توجه قرار گرفته و عموما چنین می نمایاند که معمولا مخالفان موضوعات مختلف در میان نمایندگان بیشترین بی نظمی و سر و صدای خلاف شأن نمایندگی را در خانه ملت ایجاد می کنند.همچنان که گفته شد، پیش از این رهبر انقلاب با تذکری جدی به نمایندگان مجلس، به صورت مستقیم فریادهای «دو، دو» نمایندگان در مجلس را مورد انتقاد قرار دادند و تاکید کردند که این رفتار متناسب با شأن نمایندگی ملت در نظام جمهوری اسلامی نیست. ایشان در این باره صدا و سیما را نیز به خاطر پخش تصاویر و صوت مربوط به این رفتار نمایندگان مورد انتقاد قرار دادند. حال انتقاد از شیوه انتقاد خود تبدیل به یک بحث مجزا شده است. در ادامه انتقادها به نحوه رفتار برخی از چهره ها و گروه های سیاسی، رییس جمهور نیز لب به سخن گشوده و در این باره به زبانی صریح واکنش نشان داده است.

* هو کردن انتقاد نیست
رئیس جمهور گفت: در مذاکرات می بینیم که آن طرفی ها برای جمع خودشان کف می زنند ولی معلوم نیست این طرفی ها چه می کنند. حتی گاهی این طرفی ها برای آن طرفی ها کف می زنند. به گزارش ایسنا حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی در هفتمین جشنواره بین المللی فارابی در راستای مورد توجه قرار دادن سیاست و اهمیت علوم انسانی، گفت: ما در امر سیاست دیپلمات های بسیار مجربی را امروز در اختیار داریم و شما می بینید که تیم مذاکره کننده ما در برابر گروه 1+5 که شش کشور قدرتمند هستند می ایستد و حرف سیاسی و حقوقی و فنی می زند که این برای کشور ما افتخاری قلمداد می شود.وی افزود: حالا ممکن است ایراد بگیرند و بگویند تند و کند راه رفته، کتش کج بوده و یا عینکش طوری بوده است. اینها حرف نشد. ما به دیپلمات های شجاعمان اعتماد می کنیم.روحانی گفت: چندی پیش که تیم مذاکره کننده مان آمده بودند دیدم که چند شب نخوابیدند. در واقع آنها شب و روز ندارند و تلاش می کنند شجاعانه حرف می زنند و در این راستا تشویق ملی بسیار موثر است.رئیس جمهور با بیان این که به پیغمبر با آن عظمتش گفته شد قلبت محکم و استوار در برابر فشارها قرار بگیرد و این یعنی او هم نیازمند است، افزود: حالا برای یک بشر عادی نیز طبیعی است که این طور باشد. ما به میدانی رفتیم که همه دنیا دوربینش را به رویمان زوم کرده بود. آن طرفی ها برای جمع خودشان کف می زنند و این طرفی ها معلوم نیست چه می کنند و گاهی هم برای آن طرفی ها کف می زنند. بعد می گوییم چرا برای آنها کف می زنید می گویند انتقاد چیز خوبی است. باید گفت خدا عقل سالم را به بدن سالم بدهد.روحانی با بیان اینکه معنی انتقاد هو کردن، تهمت و تخریب نیست، افزود: انتقاد یعنی راه را بهتر نشان دادن و به نام انتقاد و حزب و جناح و تخریب کردن ضربه زدن به منافع ملی است. در حالی که جناح ذیل منافع ملی و مصلحت ملی تعریف می شود.

* اگر از دانش استفاده نکنیم به مسیر غلط می افتیم
روحانی افزود: تبختر در برابر عالمان و علم به معنای نابودی سیاستمدار نیست. به معنای نابودی تاریخ و کشور است. اگر ما از علم و دانش عالمان استفاده نکنیم سرنوشت کشور را در مسیر غلط هدایت می کنیم.رئیس جمهور در ادامه خاطرنشان کرد: از آنجا که قدرت و گاهی ثروت و گاهی منزلت در اختیار سیاست است اگر سیاست از همه اینها سوءاستفاده کند و بخواهد در مقوله علم و دانش مداخله و ارزش گذاری کند راه به جایی نبرده است. چرا که کارعلم را باید به عالمان واگذار کرد و ارزش گذاری در این راستا از آن اندیشمندان و دانشمندان است و سیاستمداران باید زمینه را تسهیل کنند.وی با تأکید بر این که مداخله در علم از سوی سیاست نه به نفع علم و نه به نفع سیاست می شود و هم حکومت و هم دانشگاه در این راستا ضرر می کنند، با مورد توجه قرار دادن موضوع اسلامی کردن و بومی کردن علوم انسانی، اظهار کرد: فکر، دانش و علم مرز نمی شناسد. هرجا علم است در مقابلش زانو می زنیم و برای ما فرق نمی کند علم در چین، هند، اروپا، آمریکا و یا آفریقا باشد. حکمت گمشده ما است و هر کجا پیدایش کنیم به دنبالش می رویم.وی گفت: اگر مقصود از اسلامی کردن علوم انسانی و اجتماعی این باشد که دولت می خواهد در علم مداخله کند ما ضرر خواهیم کرد. اگر مقصود این است که دانشگاه ها استقلال علمی نداشته باشند یعنی در دانشگاه امر و نهی باشد ضرر کرده ایم. ما در علم کور باش و دور باش نداریم.روحانی اضافه کرد: علم و دانش محیط آزاد می خواهد و محیط آزاد یعنی این که اگر استاد استاد، دانشجو، و عالم و پژوهشگری در راه سخنی بگوید و اعلام نظری کند و ما صدایش کنیم و به او بگوییم چرا این حرف را زدی، بدانیم که راهمان غلط است و به جایی نمی رسیم و نمی شود دنیای علم را با سوءظن نگاه کرد و باید با حسن ظن نگاه کنیم.وی با بیان این که ممکن است هر کسی در زندگی تخلفی کند و البته با متخلف طبق قانون برخورد می شود، تأکید کرد: سوءظن غیر از جرم است، ولی ما به همه سوءظن داریم. چقدر بد است که می نویسند این آقا هم نماز می خواند. واقعاً در کشور اسلامی چنین چیزی شرم آور است. در کشوری که به خاندان رسالت عشق می ورزند. مثل این که همه بی نماز ند و ما باید ثابت کنیم که یکی نماز می خواند.روحانی ادامه داد: هر مسلمانی نماز می خواند این را بفهمید و بدانید آن طرفش استثنا است. ما یادمان رفت که امام فرمودند به ما گفته شده است که اگر هر کس را حتی یکی بار در عمرتان دیدید که یک رکعت نماز خوانده او نمازخوان است، اما ما می گوییم چرا او را در صف دوم نماز جمعه ندیدیم. به تو چه مربوط است؟ ما این طور می خواهیم علم و دانشگاه را اداره کنیم؟

* با قدرت بر سر وعده هایمان می ایستم
رئیس جمهور در ادامه گفت: این دولت در زمینه علم و دانشگاه از روز اول به دانشگاه و اساتید وعده هایی داده و تا آخر با قدرت سر وعده های خود خواهد ایستاد.وی با مورد توجه قرار دادن شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی، اظهار کرد: یک بخش از استقلال مربوط به محیط دانشگاه ها است. همچنین آزادی هم مربوط به محیط دانشگاه ها می شود.رئیس جمهور نیاز به گفت وگو و با هم حرف زدن را یک ضرورت خواند و با مورد توجه قرار دادن نقش شهیدان مطهری و بهشتی در تدوین درست علوم انسانی و علوم اسلامی ، اظهار کرد: باب حوزه و شناخت حوزه و باب تحقیق و آزادمنشی این گونه شخصیت ها بودند. حال نکند یک وقتی برعکس شود و یک باب عوضی از در حلبی مدنظر قرار بگیرد و جای یک در واقعی را بگیرد. ان شاءالله که نمی شود.

* ضرورت استقلال و آزادی در دانشگاه ها
رئیس جمهور بار دیگر بر ضرورت وجود استقلال و آزادی در دانشگاه ها تأکید کرد و گفت: مسیر گفت و شنود باید باز شود و لازم است تا با هم حرف بزنیم و با دلسوزی و برای اهداف بلندمدت بحث کنیم و بدانیم علوم انسانی برای ادامه راه انقلاب و توسعه انقلاب بیشتر باید کمک کنند. ما به توسعه علم با کمک دولت و نه با مداخله دولت نیازمندیم.
منبع: ابتکار
اول**1368**


12/11/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن