تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر جوانى كه در سن كم ازدواج كند ، شيطان فرياد بر مى آورد كه : واى برمن ، واى بر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827557986




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دولت با اشیاء تاریخی چه می‌کند؟


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: دولت با اشیاء تاریخی چه می‌کند؟
مدیرکل سابق حفظ و احیای ابنیه‌های تاریخی‌ گفت: بارها با من و دوستانم تماس گرفته شده که اشیای تاریخی پیدا کرده‌ایم، دولت با این اشیاء چه می‌کند؟ و ما هم پاسخ می‌دهیم اگر چنین چیزی واقعیت داشته باشد و شما اشیاء را به دولت ارائه دهید برابر قانون و کارشناسی انجام شده حقی را به شما می‌دهد، اما اگر شما این اشیاء‌ را بخواهید بفروشید قاچاقچیان با ارزان‌ترین قیمت آن را از شما می‌خرند و از مملکت خارج می‌کنند و در موزه‌های آمریکا، اسرائیل، فرانسه و... به نمایش درمی‌آورند.
به گزارش نامه نیوز، حسین رایتی مقدم، درباره سیاست و اولویت‌هایی که می‌تواند به استرداد اشیاء تاریخی‌مان به کشور کمک کند، اظهار کرد: از ابتدای سال‌های بعد از انقلاب اتفاق‌های این چنینی که اشیاء ایران به شکل غیرقانونی از کشور خارج شده باشند افتاده است و شکایت‌های مفصلی هم از حراجی‌های آثار تاریخی ایران در پاریس و لندن و ... داشته و نماینده جمهوری اسلامی ایران بسیاری از اموال را هم توقیف کرده و در دو مورد فوق‌العاده مهم هم ایران حاکم شد.


این کارشناس میراث فرهنگی ادامه می‌دهد: بعدها غربی‌ها سیاستی را پیش گرفتند که با هماهنگی‌های انجام دادند و زد و بندهایی که به وجود آوردند، متأسفانه ایران در چند مورد موفق نشد. گفته می‌شود اشیای برجسته که از ایران خارج شده را گذاشته‌اند تا بعد از گذشت دو نسل رونمایی کنند، غربی‌ها انواع و اقسام حیله‌گیری‌ها و شگردها را دارند، باید در درون مملکت شهروندان حس کنند که این آثار چه ارزشی دارند.

او با بیان اینکه تفهیم چنین ارزش‌هایی در جامعه مهم است افزود: این ارزش‌ها را می‌توان از طریق رسانه‌ها آموزش داد. برای مثال انگلیس از زمانی که کشور هند را به استعمار درآورد سیل اشیای تاریخی مملکت‌ها به این کشور سرازیر شد و در خانه‌های آن‌ها و حتی روستایی‌ها پر شد از این آثار؛ از طرفی خریداران بین‌المللی در سال‌های دهه 50 خورشیدی، در روستاها می‌گشتند و اشیاء با ارزش را با قیمت‌های ارزان از آنها می‌خریدند، هنگامی که دولت انگلیس متوجه این موضوع شد، برنامه مفصلی از تلویزیون پخش کرد و اشیاء را به روستایی‌ها و جامعه معرفی کرد و درباره ارزش اشیاء توضیح داد. بنابراین باید دید با چه روش‌هایی می‌توان مردم را متوجه کرد تا بتوان جلوی این مسائل گرفته شود.

رایتی مقدم همچنین درباره همکاری نهادها درباره برگرداندن آثار تاریخی ایران از کشورهای دیگر گفت: ما قوانین درخشانی داریم که عمدتا در جمهوری اسلامی ایران به تصویب رسیده است، این قوانین ما را به لحاظ مسائل حقوقی و حفظ آثار تاریخی در جهان سربلند می‌کند. کشور ما از اولین کشورهایی بوده که کنوانسیون‌های بین‌المللی را پذیرفته‌ است. این قوانین باید معرفی شوند تا دستگاه‌های مختلف بدانند این قوانین تنها مربوط به میراث فرهنگی نیست، بلکه مربوط به حیثیت فرهنگی کشور است. این مسائل باید به مجریان قانون و دیگر نهادها تفهیم شود.

این مدرس دانشگاه بیان کرد: اشیایی که از بلژیک برگردانده شدند با نهایت شایستگی انجام شد و به انسان احساس غرور دست می‌دهد که روابط بین‌المللی کشورمان آنقدر قدرتمند است که توانسته چنین کاری را انجام دهد، مسلما برای همه این کارها هزینه شده تا رای مثبت به نفع ایران صادر شود.



منبع: ایسنا


۱۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 122]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن