تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 27 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤمن در گرفتارى صبور است، و منافق در گرفتارى بى تاب.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830566630




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نگاهی به شیوه های نگارش در شبکه های اجتماعی


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: نگاهی به شیوه های نگارش در شبکه های اجتماعی
شناختن آدم ها كلاكار سختي است اما با آمدن اين ابزارهاي مدرن كار خيلي خيلي سخت تري شده.
آفتاب: روزنامه اعتماد نوشت: بعضي وقت ها آدم يكسري از دوستان داخل فيس بوك و توييتر را بيرون از اين متن پرحاشيه مي شناسد و پيش خودش فكر مي كند «بابا اين ديگه كيه». صورت ظاهر دوستان كه با عكس هاي واويلااز اين رو به آن رو شده به كنار. ديده شده كه طرف اصلاسواد و زبان و شخصيتش هم كلي با واقعيتش فرق دارد. اگر اين حقيقت آزاردهنده را هم به اينها اضافه كنيم كه شبكه هاي اجتماعي زمينه ايجاد توهم در افراد را دارد مي شود حدس زد كه گاهي اين دنياي مجازي چه ديوانه خانه يي مي شود. يك سري تيپ هاي مشخص به تفكيك جنسيت در اين شبكه ها وجود دارد كه علاوه بر هماهنگي عكس پروفايل با اين شخصيت زبان خاصي هم دارد. «استاتوس نويسي» و «توييت كردن» براساس شخصيت هر فرد شيوه هاي خاص خود را دارد. چند تايي از آنهايي كه خيلي پرطرفدارند به اين شرح هستند. 


    دختر يا پسر افسرده و خسته و له: اين نوع استاتوس نويسي به مقدار معتنابهي غر زدن نياز دارد. هيچ چيزي توي اين دنيا حتي ذره يي نبايد جلب توجه كند. فحش دادن به زمين و زمان خيلي پراستفاده و جذاب است. فحش دادن هم خودش به دو بخش تقسيم مي شود: اول آنهايي كه فحش را به صورت آب نكشيده و عريان و با ولخرجي مي پاشند وسط نوشته شان و آنهايي كمي ابتكار به خرج مي دهند و فحش را با «ارايه هاي ادبي» مي آميزند و حتي از فن هايي مانند «ارجاع فرامتني» هم استفاده مي كنند. در اين حالت بايد عكس پروفايل هم تناسب درستي با پست ها داشته باشد. مثلانمي شود نيش آدم تا بناگوش باز باشد و بعد پست هايش درباره مصيب بودن زندگي باشد. غرزن هاي حرفه يي كارشان را خوب بلدند و نگاه شكاك و تمسخرآميز را هيچ وقت فراموش نمي كنند و زبان شان هم از همين رويه پيروي مي كند. 


    سلبريتي ها: ستاره و بچه معروف شدن در دنياي مجازي نسبت مستقيمي با استعداد شما در جلب توجه كردن دارد. خب البته خيلي عجيب نيست چون در دنياي واقعي هم اين قاعده وجود دارد. براي سلبريتي بودن در يك شبكه اجتماعي بايد رفقاي پايه يي داشت كه هر چيزي كه مي نويسيد را آنها «شركنند» و كلي هم «اوووووف عجب چيزي نوشته فلاني» و «حتما بخوانيد» و از اين چيزها بهش الصاق كنند. در اينجا جنسيت البته خيلي نكته مهمي است و پسرها اغلب از اين ترفندها استفاده مي كنند وگرنه دخترها خود به خود مي توانند سلبريتي باشند و با يك عكس هزار و خورده يي لايك و صد و چند تا كامنت داشته باشند. 


    كامنت پسرها براي اين نوع عكس ها در اين مضمون خلاصه مي شود كه«Nice pic، socute» و دخترهايي كه براي عكس هم كامنت مي گذارند هم حرف آخرشان اين است «واااو، قربونت برم عجيجم كه انقده خوشگلي». حالاچقدر راست مي گويند را بايد از خودشان پرسيد.


    خود سلبريتي پنداران: اين دنياي مجازي بيماري هاي خاص خودش را هم دارد. يكي اش همين كساني كه فكر مي كنند كه خيلي كارشان درست است و اينكه «چه سري چه دُمي عجب پايي». شيوه كار خود سلبريتي پنداران خيلي متنوع و پيچيده است اما يكي از پركاربردترين شان نظر دادن درباره همه چيز است يعني از روابط ديپلماتيك بين زيمبابوه و ساحل عاج تا نقش «بوزون هيگز» در ايجاد جرم در موارد و شكل گيري كائنات نظرهاي مشعشع و بي بديل دارند. بالابردن آمار استاتوس نويسي يا توييت كردن و شمردن تعداد لايك ها تفريح اين افراد محسوب مي شود. آنها اغلب بي آزارند و براي خودشان توليد محتوا مي كنند اما يك دسته ديگرشان هستند كه به طور اساسي روي مخ اند كه در بخش بعدي معرفي مي شوند. 


    شناگران بر امواج مواج مزخرفات: دنياي مجازي هم مثل دنياي واقعي دريا دارند كه خيلي هم جذاب تر است. اين دريا از مقدار معتنابهي مزخرفات و شايعه و نژادپرستي به اسم وطن دوستي و تحريف اخبار درست شده كه موج سواري روي آنها براي خيلي ها كار باحالي است. مثلاكافي است گوگل Pershian Gulf را حالابه صورت عمدي يا سهوي نوشته باشد: Persian Golf اين كار چنان موجي از پتيشن و كمپين و اعتراض راه مي اندازد كه مثل سيل خانه آدم را ويران مي كند. يك سري كارشان اين است كه روي اين موج ها سوار شوند يا اصلاآنها را توليدكنند كه خب از همين جا بايد بهشان خسته نباشيد گفت. 


    كارآگاه گجت ها: اين شخصيت هاي مرموز و دوست داشتني خيلي اعتقادي به شركت كردن در گفت وگوهاي دنياي مجازي ندارند و بيشتر ترجيح مي دهند گوشه يي بنشينند و بقيه را نگاه كنند كه چه كار مي كنند. البته بعضي از اينها به خاطر اين كاري كه مي كنند حتي حقوق هم دريافت مي كنند كه خب ما با آنها كاري نداريم. اما آنهايي كه همين طوري بي دليل گوشه عزلت اختيار مي كنند هم كلاس خودشان را دارند. 


بعضي وقت ها اصلاآدم يادش مي رود كه فلاني هم هست اما اشتباه همين جاست. دقيقا در يك بزنگاه تاريخي مي بيني همين آدم پيدا مي شود و با يك كامنت «L» تمام اعتباري كه سال ها براي خودت جمع كردي را به باد فنا مي دهد. آنهايي كه خودشان را بالاتر از اين تصور مي كنند كه وارد بحث هاي سطح پايين اين دنيا شوند از بقيه خطرناك ترند. اينها علاوه بر اينكه در دنياي مجازي حضور دارند اين دنيا را به رسميت هم نمي شناسند و منتظرند كه تا يك روز زهر خودشان را بريزند. علي الحساب بايد حواس مان بهشان باشد. 


    آدم هاي پروانه اي: عشق هاي شكست خورده و نفس ناله هاي عاطفي در طول تاريخ بشريت يكي از محبوب ترين انواع نوشته هاست. زبان شنانس ها كشف كردند اولين نوشته هاي بشر در «غار لاسكو» از طرف يك عاشق نابود شده است كه خطاب به معشوقش كه مدتي ازش خبري نبوده اما بعد فهميده با يك شكارچي ببر ازدواج كرده، نوشته: «خبرت خراب تر كرد جراحت جدايي». حالاانتظار نداشته باشيد با اين امكانات مدرن اين محبوب ترين ژانر نوشتن فراموش شود. 


نوشتن از جور خوبرويان و ملامت رقيبان و ناوك مژگان معشوق وغيره يكي از پركاربردترين انواع نوشتن در دنياي مجازي است. بعد اينها ختم به يك سري توصيه كه نوجوان ها به هم مي كنند هم مي شود كه مثلا«به دنبال كسي نباشيد كه شما را كامل كند، كسي را پيدا كنيد كه شما را به طور كامل قبول كند.» آنهايي هم كه ترك شده اند يك مدت طولاني تبديل به نوع «كارگاه گجت» مي شوند و در صفحه شخص مقابل منتظرند كه طرف يك لايك پاي عكس يك نفر ديگر بگذارد تا بساط پست گذاشتن هاي اين شكلي به راه شود كه «لياقت هر كسي آن چيزي است كه به دست مي آورد. ارزش تو بيشتر از آن است» و بعد هم پست هاي با مضمون نفرت از همه دخترها يا پسرها و اين قبيل چيزها سرتاسر صفحه شان را مي گيرد. 


    داستان به همين جا ختم نمي شود. نوشتن در دنياي مجازي شيوه هاي زياد ديگري دارد. نويسندگان شعر براي عكس پروفايل طالع بين هاي دورانديش، عاشقان لايك و انواع اقسام ديگر آدم ها كه هر كدام سبك و سياق خودشان را دارند هم نياز به بررسي دارند. قطعا اين داستان ادامه دارد.




تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن