تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):مؤمن كم حرف و پر كار است و منافق پر حرف و كم كار.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871626458




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه الیگودرز: موقوفه معدن قیر طبیعی در الیگودرز احیا شد


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئیس اداره اوقاف و امور خیریه الیگودرز:
موقوفه معدن قیر طبیعی در الیگودرز احیا شد
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه الیگودرز گفت: موقوفه معدن قیر طبیعی در الیگودرز احیا شد.

خبرگزاری فارس: موقوفه معدن قیر طبیعی در الیگودرز احیا شد



به گزارش خبرگزاری فارس از الیگودرز، ظهر امروز با حضور مدیران ارشد سازمان اوقاف کشور در رابطه با بهره‌برداری از موقوفه معادن قیر طبیعی بخش ززو ماهرو الیگودرز تصمیم‌گیری شد.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه الیگودرز در این مراسم گفت: اکثر امامزادگان که در مناطق مختلف قرار دارند، موقوفات بسیار وسیعی دارند که امامزاده داود(ع) نیز از این قاعده مستثنی نیست و اکثر ریش سفیدان و معتمدین محل اعتقاد قلبی دارند که موقوفات حرم امامزاده تا سرحد موقوفات بقعه متبرکه داود(ع) (دعوت خونی) روستای شیخان، طغیان ابن ابراهیم، سید حسن خودسیاه، سه فرزندان پیرامام و ... ادامه دارد که بخش وسیعی از مراتع و کوهستان‌های اطراف امامزاده را دربر می‌گیرد.
حجت الاسلام علی ارکبان در خصوص وضعیت وقفیات اظهار داشت: برای اثبات وقفیات تلاش‌های بسیاری شده و نشست‌های زیادی با مردم منطقه برگزار کردیم و می‌دانستیم، اثبات این موضوع علاوه بر شهادت اهالی محل نیاز به سند وقفنامه دارد که با تعاملی که صورت گرفت اصل وقفنامه که متاسفانه به دلیل شرایط نامناسب نگهداری در حال از بین رفتن بود، کشف و جهت ترجمه و احیا به سازمان مرکزی اوقاف تحویل داده شده که این خود روح و جان تازه‌ای در روند اجرای موقوفه قیر طبیعی ایجاد کرد.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه الیگودرز افزود: بر اساس وقفنامه محدوده تلال وجبال و عیون و اشجار متصل به امامزاده مربوط به وقف بوده و باید احیا شود که این حقیر نیز مذاکرات و جلسه‌ها متعددی با حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی خاکباز مدیرکل اوقاف استان لرستان برگزار کردیم که وی هم صادقانه و خالصانه برای به ثمر نشستن موقوفه مذکور حمایت کرده و هماهنگی‌های لازم را جهت برگزاری جلسه‌‌ای با حجت‌الاسلام والمسلمین محمدی نماینده ولی‌فقیه در اوقاف و معاونان وی انجام دادند، تا اینکه اقدامات در ریل اجرایی قرار گرفت و با لطف حضرت حق هر روز مسیر هموارتر می‌شود.
وی در خصوص معادن موقوفه قیر طبیعی روستای چال امامزاده داود(ع) گفت: مدتی بود که افراد سودجو ضمن ایجاد شکاف‌هایی در دل کوه به صورت قاچاق این طلای سیاه را از منطقه خارج می‌کردند و متاسفانه هیچ نفعی به منطقه و اهالی نمی‌رساندند که در همین راستا با مکاتباتی که با دستگاه قضایی صورت گرفت، با همکاری پاسگاه محل از اقدام غیرقانونی افراد جلوگیری شد و بلافاصله مراحل نقشه‌برداری و کارشناسی انجام پذیرفت.
ارکبان آینده اجرای موقوفه معدن قیرطبیعی را بسیار روشن توصیف کرد و اظهار داشت: به یاری خداوند و با حضور عابد قائم‌مقام سازمان، جلیلی معاونت توسعه و عمران موقوفات کشور، حجت‌الاسلام حاتمی معاونت امور اوقافی و مجلس سازمان اوقاف در منطقه اجرای این موقوفه عظیم در دستور کار سازمان اوقاف قرار گرفت و به عنوان یک طرح ملی از آن یاد شده و مورد حمایت واقع می‌شود.
وی گفت: در دیدار حضوری که در هفته گذشته به وسیله قائم‌مقام و معاونان برگزار شد و پیرو جلساتی که در اداره کل اوقاف استان و سازمان برگزار شد، سردار عابد با اشاره به عظمت طرح گفت، لازم است، تعریف درستی از بهره‌برداری به این موقوفه عظیم خدادادی که مساحت آن حدود 18 هزار هکتار است، داشته باشیم.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه الیگودرز اظهار داشت: سرمایه‌گذاری با نظارت اوقاف و با هدف عینیت بخشیدن به وقف و آثار و برکات آن در منطقه ایجاد شود که یقینا در آینده‌ای نزدیک این شکوفایی شکل می‌گیرد.
وی افزود: در راستای جذب سرمایه‌گذار جهت مشارکت در بهره‌برداری از موقوفه مذکور برخی شرکت‌های داخلی و خارجی اعلام آمادگی کرده‌اند که پس از بررسی‌های لازم مراحل واگذاری انجام می‌شود.
رئیس اداره اوقاف با اشاره به نتایج مثبت بازدید مدیران ارشد سازمان اوقاف از منطقه گفت: این بازدید بسیار امیدوار‌کننده بود و در سال جهاد اقتصادی این حرکت منشاء خدمات بی‌شمار برای همه نیازمندان است.
انتهای پیام/2304/الف40

93/11/09 - 15:58





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 92]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن