محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1831336423
چالش کلش آو کلنز
واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: قضیه هم اکنون، برای بسیار از خانوادههای طبقه متوسط شهری ما، بازی اینترنتی «جنگ قبایل» (Clash of Clans) به یک معضل بدل شده است، و نوجوانان و جوانان را رویاروی والدین خود قرار داده است.
به گزارش تراز ، روزنامه رسالت مطلبی را با عنوان«چالش کلش آو کلنز»در ستون سرمقاله روزنامه رسالت به چاپ رساند:
قضیه هم اکنون، برای بسیار از خانوادههای طبقه متوسط شهری ما، بازی اینترنتی «جنگ قبایل» (Clash of Clans) به یک معضل بدل شده است، و نوجوانان و جوانان را رویاروی والدین خود قرار داده است. میلیونها نفر در سراسر دنیا، و بویژه در ایران، مشتری بسیار ویژهای برای بازی «کلش آو کلنز» هستند. آن همه بویژه و این همه بسیار، از آن روست که یک بازی بیست و چهار ساعته که هر لحظه جدایی از آن میتواند با خسارات زیادی همراه گردد، و دانش آموزان معتاد به آن، حتی آماده شدهاند تا برای نباختن و کسب درآمد از فروش فتوحات قبایلی خود، تحصیل خویش را ترک نمایند، با یک کارد آشپزخانه در مقابل والدین خود قرار گیرند، و مصرانه به جای هر کار مثبت دیگری، مصروف و متمرکز بر این بازی شوند.
این بازی در رده اعتیاد آورترین بازیهای دیجیتال قرار گرفته است، و در تمامی پروتکلهای دیجیتال، اعم از ویندوز، آی. او. اس. و اندروید، به شدت در حال پیگیری است. این بازی هم اکنون در صدر جدول پر درآمدترین بازیهای اپ استور اپل و پلی استور گوگل قرار دارد، و همین طور بالا میرود و به الگویی برای سایر بازیهای دیجیتال تبدیل شده است.در آمد حاصل از این بازی برای استودیوی فنلاندی «سوپر سل»، در سال 2014، با رشدی خیره کننده، معادل یک ممیز هشت دهم میلیارد دلار بوده است، و این میزان، تنها مربوط به درآمد شرکت سازنده است، و دخل بازی بازان از فروش دستاوردهای بازی خود به کسانی که خواهان سعود سریع به سطوح بالاتر بازی هستند، وجه بسیار جذابی برای بازی بازان و از جمله بازی بازان جوان و نوجوان ایرانی و چینی ساخته است.
و والدین ایرانی سر در گماند که باید با این چالش دشوار چه کنند؟ فرزندان آنها به رغم همه شیوههای شناخته شده پیشین، سبکی نامأنوس برای زندگی آینده خود انتخاب کردهاند؛ بازی کن، زندگی کن!
تزهایی در تحلیل قضیه
تز اول: نوجوانی که از خانواده برخاسته، آن را مزاحم «پیشرفت مجازی» خود میبیند. استفاده از اینترنت در گسترش توانمندیهای فردی، نحوی شمشیر دو لبه است؛ از یک سوی، فردیتِ فربه شده، ساختارهای اجتماعی را به استهزا میگیرد، و در سوی دیگر، ساختارهای اجتماعی تضعیف شده که بخش مهمی از توانمندیهای فردی را تشکیل میدهند، با تضعیف خود، فردیتها را هم به نحیفی میکشانند.
تز دوم :در کنار مثال «کلش آو کلنز»، یک نمونه شناخته شده و کلاسیک این وضعیت متناقض در مورد اینترنت، معضل «کپی رایت» است. از یک سو، استفاده از اینترنت به عنوان بستر انتشار اطلاعات، موجبات سهولت بالایی در مبادله و بهره برداری از اینترنت را پدید آورده است، ولی در سوی دیگر، افراد، در هراس از سوء استفاده از اطلاعات خود، با محدودیتهای بسیار مواجه میشوند.
تز سوم : منظور از گوشزد نمودن این نمونه آن است که دریابیم که گسترش اینترنت، به معنای دگرگونی عمیق زمینه اجتماعی، از چیزی است که بشود بر مبنای زیر بناهای یکپارچهای که تا کنون درک میشد، درک و تحلیل کرد.
تز چهارم: وقتی اغلب مردم پذیرفتند که رویدادهای اسرارآمیز آیندهای که در رایانه و شبکه رقم میخورد، لا اقل برای آنها قابل تحلیل نیست، زمینه برای نحوی «تقدیرگرایی جدید» فراهم میآید. ما در دنیای تکنولوژیک رایانه، انگار، بدون هیچ انتخابی مشارکت میکنیم. از هر یافته نوین تکنولوژیک که برای ما «تقدیر» شود، بدون آنکه خود بخواهیم استفاده میکنیم. گاهی از آنها راضی هم نیستیم، ولی برای آنکه از دنیای متعارف بیگانه نشویم، مجبوریم از آنها استفاده کنیم و در آنها تبحر یابیم. در واقع، از آنجا که نمیتوانیم روندهای تکنولوژی را به درستی و دقت درک کنیم، بدون آگاهی شخصی، خود را با آن هماهنگ میکنیم. این وضع و حال امروز جوانان ماست.
تز پنجم:بدین ترتیب، تکنولوژی جدید اطلاعات، که در بدو امر ایدئولوژیها و عقاید سنتی را به عنوان تبعیتهای کورکورانه مذمت میکرد، رفته رفته به دلیل بالا رفتن فوق العاده غموضها و پیچیدگیها و چند جانبگی ها و تمایزها، خود در قامت یک ایدئولوژی و سنت جدید سر بر میآورد. برای جوانان امروز، تکنولوژی جدید اطلاعات، نه تنها به طور ضمنی، مستلزم شکل گیری نحوی «ایدئولوژی و سنت جدید» گردیده است، بلکه تقدیر جدید را به سطح اتحاد شرکتهای چند ملیتی برای خوراندن قطره چکانی تکنولوژی و کنترل دولتهای بزرگ تفویض کرده است.
تز ششم : این تقدیرگرایی در قیاس با تقدیرگراییهای پیشین و منوط به سنت، متفاوت است، چرا که به لحاظ اخلاقی مخربتر است؛ مردم تقدیر زده، عنصری از آگاهی در مورد کلیت موضوع را هم در خود نمییابند. آنها شواهد متعددی در دست دارند که نشان میدهد که لااقل تا کنون، کلیت روندهای تکنولوژی برای محیط زیست طبیعی و اجتماعی و سلامت شخصی مردم، بیشتر مضر بوده است یا مفید، و معلوم نیست که در آینده چه فتنههایی از آن برخیزد. این، به رغم اطمینانی است که در گذشته، مردم نسبت به منابع تقدیر در خود مییافتند. حتی ارتباط ما با آخرین دستاوردهای تکنولوژی اطلاعات از جنس «ریسک» یا «مخاطره محاسبه» شده هم نیست؛ چرا که کم و بیش محاسبه قابل اعتنایی میسر نمیباشد.
تز هفتم: در همین حال، که ظاهراً ادامه کار با اینترنت، مخرب و دشوار به نظر میرسد، اما مردم، مجدانه مشارکت در اینترنت را ادامه میدهند، و در این مشارکت اجتماعی به مثابه یک الزام اجتماعی، «استقلال گرایی» مقصر است. «افراد اینترنتی» میخواهند با ایجاد یک زندگی پر و پیمان و جدا برای خود، قدری از نا امنی اطراف خود بکاهند. آنها سر خود را در مشغولیت اینترنت فرو میکنند تا از واهمه این ارابه بی مهار و افسار گسیخته، خلاصی یابند.
تز نهم: رکود انگیزههای انسانی در میان «افراد اینترنتی»، در کنار این مطلب که برای اولین بار در طول تاریخ، اقتصاد اطلاعاتی در سایه وفور ناشی از اتوماسیون کارها و تحقق آرزوی کنترل، میتواند برای بخشی از جمعیت جهان «فراغت» را به نحو عمده ای جایگزین «همکاری در زندگی اجتماعی» کند، مشعر به این مطلب خواهد بود که دو اتفاق به موازات هم پیش میروند؛ ضعف در زندگی اجتماعی و فرو رفتن افراد در نحوی زندگی فردی که عمیقاً مشکوک و نامطمئن است. این، وضعیتی است که هم اکنون در کشورهای فوقانی هرم اقتصاد جهانی به علاوه ممالک حائز منابع سرشار انرژی، کم و بیش رخ داده است.
تز دهم:ز یک دید وسیعتر، نابسامانی فعلی، محصول این تأخر اجتماعی و فرهنگی است، و با عبور از آن، میتوان توقع داشت که انگیزههای انسانی در راستای تعاریف جدیدی، که بویژه، حول مفاهیم تقسیم کار بین انسان و ماشین شکل خواهد گرفت، باز تعریف شوند و به حرکت در آیند.
از یک دید وسیعتر...
آیا اینترنت، آغاز نحوی روند انحطاط تمدنی است؟
نه ...
نه؛ نمیتوان به سادگی به چنین نتیجهای رسید. در یک تحلیل مرسوم اقتصادی، وضعیت فعلی رکود جهانی، نشانههای آغاز یک انحطاط بزرگ تمدنی محسوب میشود، چرا که سرمایه، به عنوان نیروی محرکه نوآوری، در فقدان انگیزههای انسانی برای سرمایه گذاری، به چرخههای غیر تولیدی افتاده است؛ اما، در ریشه، رکود فعلی به دلیل عدم انطباق ساختارهای اجتماعی و انگیزههای انسانی با پیچ تکنولوژیک بزرگی است که با پیشرفت شگرف فناوری رایانه رخ داده است.
یک دید تازه به اینترنت میتواند این باشد که اینترنت را به مثابه یک واکنش اجتماعی نسبت به یک الزام اجتماعی بنگریم. نحو استقبال از اینترنت، طوری است که گویی جامعه مدتها در انتظار آن بوده است، که ناگهان فرا رسیده. اینترنت، فقط یک تکنولوژی جدید نیست؛ چیزی بیش از آن است. میتوان استدلال کرد که اینترنت، به عنوان سیستم گستردهای از ارتباطات، گرهها و شبکه، به راحتی قابل تقلیل به یک تکنولوژی جدید صرف نیست. شبکه اینترنت، نحوی هستی شناسی عجیب و غریب ایجاد میکند که به مردم اجازه میدهد برای به دست آوردن تقریباً هر چیزی، همه جا باشند. اینترنت یک تکنولوژی ویژه انعطاف پذیر است، و مردم میتوانند بر بستر شبکه، عمیقاً عمل اجتماعی خود را مورد تجدید نظر و تأمل مکرر و مستمر قرار دهند، و به طیف وسیعی از نتایج بالقوه اجتماعی منجر کنند.منبع: رسالت
پنجشنبه 9 بهمن 1393 ساعت 12:04
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]
صفحات پیشنهادی
یادداشت/ حامد حاجیحیدری چالشی به نام «کلش آو کلنز»
یادداشت حامد حاجیحیدریچالشی به نام کلش آو کلنز برای بسیار از خانوادههای طبقه متوسط شهری ما بازی اینترنتی جنگ قبایل Clash of Clans به یک معضل بدل شده است حامد حاجیحیدری در یادداشتی در روزنامه رسالت نوشت برای بسیار از خانوادههای طبقه متوسط شهری ما بازی اینترفرماندار رفسنجان: قابلیتها در رفسنجان دچار چالش شده است
فرماندار رفسنجان قابلیتها در رفسنجان دچار چالش شده استفرماندار رفسنجان گفت قابلیتها در رفسنجان دچار چالش شده است به گزارش خبرگزاری فارس از رفسنجان حمید ملانوری بعد از ظهر امروز در جلسه برنامهریزی گردهمایی توسعه پایدار این شهرستان اظهار داشت بین صنعت و سرمایهگذارکارگردان «داداش سیا» چالشهای انیمیشنسازی در ایران را بررسی میکند
کارگردان داداش سیا چالشهای انیمیشنسازی در ایران را بررسی میکند فرهنگ > تلویزیون - نسیم نوشت بهرام عظیمی نویسنده و کارگردان انیمیشنهای به یادماندنی «بابا برقی» «داداش سیا» و سینمایی «تهران ۱۵۰۰» دوشنبه شب مهمان برنامهچالش اصلی صنایع دستی، بخش بازرگانی و فروش است -
سلطانی فر چالش اصلی صنایع دستی بخش بازرگانی و فروش است شناسهٔ خبر 2467303 یکشنبه ۲۸ دی ۱۳۹۳ - ۱۳ ۱۴ فرهنگ > میراث فرهنگی و گردشگری رئیس سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری در نشست بررسی مشکلات و موانع تولید صنایع دستی گفت مشکل اصلی ما در این حوزه بخش بازرگانی و فبا حضور مسئولان ملی و استانی همایش «چالشهای نفت، آب و محیط زیست» در اندیمشک برگزار شد
با حضور مسئولان ملی و استانیهمایش چالشهای نفت آب و محیط زیست در اندیمشک برگزار شدهمایش چالشهای نفت آب و محیط زیست با حضور مسئولان کشوری و استانی در اندیمشک برگزار شد به گزارش خبرگزاری فارس از اندیمشک عصر یکشنبه همایش چالشهای نفت آب و محیط زیست با محور بررسی عواوقتی بدون افتخارات ملی، کروش را به چالش کشید/ خودمان را دریبل کردی ستـاره
وقتی بدون افتخارات ملی کروش را به چالش کشید خودمان را دریبل کردی ستـاره ورزش > فوتبال ملی - مجتبی جباری در آستانه بازی ایران – قطر حرفهایی زد که خود قطریها را هم متعجب کرد به گزارش خبروزشی بدون شک اگر آنها خودشان هم میخواستند نمیتوانستند شب قبیادداشت/ نسخه تازه چالش آلودگی هوای اصفهان را حل میکند؟
یادداشت نسخه تازه چالش آلودگی هوای اصفهان را حل میکند بررسی اجمالی عملکرد استاندار اصفهان در یک سال اخیر نشان از کارگر افتادن نسخههای تجربی استاندار اصفهان برای دردهای این شهر بوده است به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان 6 مهر ماه سال 92 با حضور وزیر کشور مراسم تودیع و معارفه ارئیس جماعت علمای اهلتسنن عراق در گفتوگو با فارس رابطه قم و الازهر بسیار مهم است/دیپلماسی وحدت گشایشی در براب
رئیس جماعت علمای اهلتسنن عراق در گفتوگو با فارسرابطه قم و الازهر بسیار مهم است دیپلماسی وحدت گشایشی در برابر چالشهای جهان اسلامرئیس جماعت علمای اهلتسنن عراق با بیان اینکه الازهر موسسه و دانشگاه سنی مذهب معتدلی است که از سوی همه مردم مسلمان مورد قبول است گفت رابطه قم و الازهنبود تماشاگر چالش بزرگ مسابقات جهانی هندبال |اخبار ایران و جهان
نبود تماشاگر چالش بزرگ مسابقات جهانی هندبال کد خبر ۴۶۸۰۳۹ تاریخ انتشار ۲۹ دی ۱۳۹۳ - ۱۲ ۱۵ - 19 January 2015 قطری ها با وجود اینکه تلاش کردند میزبانی خوبی از مسابقات جهانی هندبال داشته باشند اما با چالش بزرگی به نام نبود تماشاگران روبرو هستند به گزارش ایسنا پنج روز از آغاز مسابنبود تماشاگر چالش بزرگ میزبان مسابقات جهانی هندبال
دوشنبه ۲۹ دی ۱۳۹۳ - ۱۲ ۰۰ قطری ها با وجود اینکه تلاش کردند میزبانی خوبی از مسابقات جهانی هندبال داشته باشند اما با چالش بزرگی به نام نبود تماشاگران روبرو هستند به گزارش خبرنگار ایسنا از دوحه پنج روز از آغاز مسابقات جهانی هندبال 2015 می گذرد و بیست و چهار تیم حاضر در این رقابتهافرزاد حسنی در نقشی چالش برانگیز !
فرزاد حسنی در نقشی چالش برانگیز مصاحبه با فرزاد حسنی بازیگر سریال سالهای ابری فرزاد حسنی بازیگر و مجری تلویزیون که پس از مسیر انحرافی در سریالی جدید بازی کرده است در گفتگویی ابتدا از عوامل سریال سالهای ابری تشکر کرد و درباره تصمیم به همکاری با این مجموعه گفت زمفرزاد حسنی: نقشم در «سالهای ابری» چالش برانگیز است
دوشنبه ۲۹ دی ۱۳۹۳ - ۰۷ ۱۴ فرزاد حسنی - بازیگر سریال در حال پخش سالهای ابری - از حضورش در این سریال و تجربه همکاری با مهدی کرمپور اظهار رضایت کرد و گفت یکی از آرامترین پشت صحنههایی که طی این سالها تجربه کردم سالهای ابری بود این بازیگر و مجری تلویزیون که پس از مسیر انبرگزاری نشست چالش های فراروی رشته مطالعات زنان در دانشگاه آزاد
دوشنبه ۲۹ دی ۱۳۹۳ - ۰۹ ۳۲ نشست تخصصی چالش های فراروی رشته مطالعات زنان در دانشگاه آزاد برگزار می شود به گزارش سرویس دانشگاهی ایسنا به همت شورای راهبردی زنان فرهیخته نشست تخصصی با عنوان چالشهای فراروی رشته مطالعات زنان با ارائه خانم دکتر شکوه نوابی نژاد و همکاران در روز سه شحزب جمهوری سپری برای ولایت/ مباحث اقتصادی عامل چالش های عدیده حزب -
عسگری در نشست بازخوانی مواضع حزب جمهوری اسلامی حزب جمهوری سپری برای ولایت مباحث اقتصادی عامل چالش های عدیده حزب شناسهٔ خبر 2466925 شنبه ۲۷ دی ۱۳۹۳ - ۲۲ ۳۸ سیاست > احزاب و تشکلها عضو اسبق حزب جمهوری اسلامی در نشست تبیینی مواضع حزب جمهوری اسلامی به بیان دلایل به تعطیلی کشیدهفرزاد حسنی: نقشم چالش برانگیز است
فرزاد حسنی نقشم چالش برانگیز است بازیگر سریال در حال پخش سالهای ابری - از حضورش در این سریال و تجربه همکاری با مهدی کرمپور اظهار رضایت کرد و گفت یکی از آرامترین پشت صحنههایی که طی این سالها تجربه کردم سالهای ابری بود این بازیگر و مجری تلویزیون که پس از مسیر انحرافیبرای تامین نیروی انسانی و مالی علوم پزشکی چالش داریم -
لاریجانی در اجلاس هیئت مؤسس دانشگاه آزاد برای تامین نیروی انسانی و مالی علوم پزشکی چالش داریم شناسهٔ خبر 2466358 شنبه ۲۷ دی ۱۳۹۳ - ۱۱ ۴۹ حوزه و دانشگاه > آموزش عالی رئيس شوراي راهبردي علوم پزشكي دانشگاه آزاد گفت چالش هاي مهمي از جمله تأمين نيروي انساني تأمين مالي و ارتقاي كطرح برنامهها و چالشهای حوزه پزشکی در دومین اجلاس هیأت مؤسس دانشگاه آزاد
شنبه ۲۷ دی ۱۳۹۳ - ۱۱ ۲۰ دومین اجلاس هیأت مؤسس دانشگاه آزاد اسلامی در سال جاری به ریاست آیت اللّه هاشمی رفسنجانی و اعضاءِ هیأت مؤسس در محل دفتر مجمع تشخیص مصلحت نظام تشکیل شد به گزارش سرویس دانشگاهی ایسنا در این نشست مهم ترین برنامهها و اقدامات صورت پذیرفته در حوزه علوم پزشکی ا-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها