واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی: پیشگویی 5 بیماری از روی مشخصات شما
برخی افراد از روی کنجکاوی در مورد آینده، علاقه خاصی به فال و کف بینی و غیره دارند. بدون شک اینکه در آینده چه اتفاقاتی خواهد افتاد، خالی از جذابیت نیست. اما این علاقه به پیشگویی ها مخصوص مردم عادی نیست و محققان نیز علاقه خاصی به بررسی مسائلی دارند که نتایج شگفت آوری در پی دارد و حقایق جالبی را از آینده سلامتی بر ملا می سازد.
اندازه انگشتان دستهمانطور که کف بین ها با دیدن خطوط کف دست شما در خصوص آینده حرف می زنند، محققان نیز با بررسی ویژگی های جسمی از احتمال بروز برخی از بیماری ها در آینده خبر می دهند. به عقیده این محققان از اندازه انگشت ها گرفته تا گروه خونی و اندازه ی بازوها، می توانند واقعیت های جالبی در خصوص سلامتی انسان را آشکار کنند. در این مطلب شما را با پنج پیشگویی محققان در خصوص سلامتی تان آشنا می کنیم. لطفا همراه مان باشید. اندازه انگشت ها و ارتباط آن با آرتروز زانوشاید کمی عجیب به نظر برسد که اندازه انگشت دست ارتباطی با آرتروز داشته باشد. اما نتایج پژوهشی که در ماهنامه آمریکایی Arthritis and Rhumatism به چاپ رسیده است نشان می دهد، خانم هایی که انگشت اشاره شان خیلی کوتاه تر از انگشت حلقه شان است، دو برابر بیشتر در معرض ابتلا به آرتروز زانو قرار می گیرند. احتمالا دنبال دلیل آن می گردید.به عقیده محققان در بین خانم هایی که چنین ویژگی جسمی دارند، میزان ترشح هورمون استروژن در سطح بالایی قرار دارد. متاسفانه ترشح زیاد این هورمون، خطر بروز آرتروز زانو را افزایش می دهد. حس بویایی؛ زنگ خطری برای پارکینسوناگر حس بویایی تان قوی است و به راحتی بوی مثلا لیموترش، موز و دارچین و غیره را تشخیص می دهید، سلامتی تان حفظ خواهد شد.اما اگر بویایی تان مشکل دارد، به احتمال زیاد دچار مشکل خواهید شد.
توصیه ما این است که در خصوص سلامتی و عوامل بیماری زا سطح معلومات خود را بالا ببرید، اما ضرورتی ندارد که با مشاهده هر علامتی در بدن تان فورا نگران شده و بروز بیماری را حتمی بدانیدبه گفته محققان، افراد بزرگسالی که نمی توانند بوها را به درستی تشخیص دهند، بیشتر از بقیه در معرض ابتلا به پارکینسون قرار دارند.به عقیده این محققان، بیماری پارکینسون بخشی از مغز را نشانه می رود که مسئول تشخیص بوها است.در واقع به نظر می رسد از حدود هفت سال قبل از ابتلا به پارکینسون، حس بویایی افراد آسیب می بیند.علاوه بر این، محققان فرانسوی بر این عقیده هستند که صدای فرد نیز می تواند وسیله ای برای تشخیص بروز پارکینسون باشد. حتما می دانید که سرماخوردگی، زکام، خستگی و ناراحتی روی صدا تاثیر می گذارند و باعث می شوند که صدا عوض شود.در واقع نمی شود خوشحالی یا غصه را پنهان کرد، به خاطر اینکه صدا وضعیت درونی ما را آشکار می کند. نتایج پژوهش ها نشان می دهند که هر بیماری تاثیر خود را روی صدای فرد می گذارد. محققان دانشگاه لیون فرانسه به این نتیجه رسیده اند که می شود قبل از ابتلا به پارکینسون، از طریق صدا به وجود این بیماری پی برد، چون این بیماری روی عضلات تنفسی و صوتی بیماران تاثیر منفی می گذارد. برای همین هم صدای این افراد وضوح و قدرت خود را از دست می دهد. محققان ابراز امیدواری کرده اند که با بررسی های بیشتر بتوانند آلزایمر را نیز از طریق صدا تشخیص دهند. اندازه بازوها و ارتباط آن با آلزایمرمجله Neurologiy پژوهشی را به چاپ رسانده است که نشان می دهد خانم هایی که بازوهای کوتاهی دارند، بیشتر در معرض بیماری آلزایمر قرار می گیرند. به عقیده محققان، تغذیه ی نامناسب در دوران کودکی منشا اصلی کوتاه ماندن بازوها و پیش زمینه بیماری های شناختی است که زمینه ساز بروز بیماری آلزایمر است. اندازه دور سینه و ابتلا به دیابتمحققان به این نتیجه رسیده اند خانم هایی که از سن بیست سالگی سینه های بزرگی دارند، بیشتر در معرض ابتلا به دیابت قرار می گیرند. البته به عقیده محققان نمی توان تنها این عامل را در بروز دیابت موثر دانست. عوامل دیگری مانند مصرف دخانیات، مواد غذایی ناسالم و وزن بالا نیز جزو عوامل تاثیر گذار در ابتلا به دیابت نوع دو هستند. اگر سینه هایتان بزرگ است، بهتر است بیشتر به وزن، تغذیه و تحرک بدنی تان حساس باشد.
گروه های خونیگروه خونی و سرطان لوزالمعدهنتایج پژوهش ها نشان می دهد که گروه خونی می تواند در ابتلای به سرطان پانکراس (لوزالمعده) موثر باشد. به عقیده محققان، صاحبان گروه های خونی A،B و AB بیشتر در معرض این بیماری قرار دارند. دقیق تر اینکه دارنده های این گروه های خونی در مقایسه با گروه خونی O به میزان 44 درصد بیشتر در معرض ابتلا به سرطان پانکراس قرار دارند. حرف حسابتوجه داشته باشید روزانه ده ها پژوهش از این دست انجام شده و نتایج آن چاپ می شود. در برخی موارد نیز نتایج ضد و نقیضی از این پژوهش ها حاصل می شود که گاها باعث سردرگمی افراد می شود. توصیه ما این است که در خصوص سلامتی و عوامل بیماری زا سطح معلومات خود را بالا ببرید، اما ضرورتی ندارد که با مشاهده هر علامتی در بدن تان فورا نگران شده و بروز بیماری را حتمی بدانید. نیازی به نگرانی هم نیست، چون تا کنون هیچ دانشمند و محقق و پزشکی نتوانسته است آینده را به طور حتمی پیش بینی کند. بهترین کار این است که مراقب سلامتی تان باشید، پیشگیری را بر درمان ترجیح بدهید و با توکل بر خدا نسبت به آینده خود، خوش بین باشید.
تبیان
پنجشنبه 9 بهمن 1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نیک صالحی]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 112]