تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):وقتى مردى به همسر خود نگاه كند و همسرش به او نگاه كند خداوند بديده رحمت به آنان نگ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870382948




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- جرایم سازمان یافته در بخش فناوری اطلاعات افزایش یافته است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: جانشین فرمانده انتظامی کشور: جرایم سازمان یافته در بخش فناوری اطلاعات افزایش یافته است مشهد-ایرنا- جانشین فرمانده انتظامی کشور گفت: جرائم سازمان یافته در بخش فناوری اطلاعات افزایش یافته و هوشیاری عمومی در برابر این جرائم ضروری است.


سردار سرتیپ "حسین اشتری" روز چهارشنبه در نشست منطقه ای حوزه بین الملل با مبادی درون و برون سازمانی در استان های مرزی کشور در مشهد ضمن ابراز نگرانی از افزایش جرائم خرد در کشور گفت: شکل جرائم در زمینه های مختلف و از جمله فناوری اطلاعات و ارتباطات تفاوت و افزایش یافته است.
وی ادامه داد: باید مسوولان و دست اندرکاران ذیربط و نیروی انتظامی به صورت ریشه ای به این مساله توجه کرده و ضمن احصاء آسیب و چالشها برای پیشگیری از آن گامهای اساسی بردارند.
سردار سرتیپ اشتری گفت: به رغم ناامنی در کشورهای همجوار امنیت مطلوبی در کشور حاکم است و امنیت ایران در مقایسه با کشورهای منطقه و حتی دور دست بسیار بهتر و قابل مقایسه با آنها نیست.
وی اظهار داشت: میزان جرائم جمهوری اسلامی یک پنجم جرائم کشورهای اروپایی است و حتی در برخی از این کشورها جرائم 15 برابر ایران است.
جانشین فرمانده نیروی انتظامی گفت: به برکت نظام جمهوری اسلامی کشور ما بعد از انقلاب به رغم ترفندهای مختلف معاندان اعم از جنگ تحمیلی هشت ساله و تحریمها و غیره به توسعه و پیشرفتهای بسیاری دست یافته و هر اندازه پیشرفتهای بیشتری داشته، دشمنان هم قوی تر و ابعاد توطئه های آنها بیشتر شده است.
سردار سرتیپ اشتری افزود: با حضور گسترده مردم در صحنه و تحت رهبری های حکیمانه رهبر معظم انقلاب دشمنان در نیل به اهداف خصمانه خود بیش از پیش ناکام شده اند که از جمله آنها می توان به فتنه سال 1388 اشاره کرد.
رییس پلیس بین الملل نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران (اینترپل) نیز گفت: این نیرو با همکاری سایر بخشها و دستگاههای اجرایی و امنیتی به ارتقاء امنیت در سطح کشور و از جمله مرزهای شرقی توجه اساسی دارد و با هدف بحث و تبادل نظر و اتحاذ راهکارهای موثر در این زمینه نشست منطقه ای حوزه بین المللی با مبادی درون و برون سازمانی برگزار شد.
سردار "مسعود رضوانی" گفت: گردهمایی فوق نقطه ای مشترک برای آغاز همکاری های کشوری در ارائه راهکارهای بهتر و مناسب تر برای پیشبرد اهداف منطقه ای ناجا محسوب می شود.
وی خاطر نشان کرد: این نشست های منطقه ای در چهار نقطه مختلف کشور برگزار می شود و امیدوارم برگزاری آنها بسیار مثر ثمر باشد.
نشست منطقه ای حوزه بین الملل با مبادی درون و برون سازمانی در استان های مرزی کشور با حضور فرماندهان انتظامی استانهای سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی، جنوبی و شمالی در مشهد برگزار شد.
7490/522


08/11/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 153]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن