واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
ابزارهای مدرن،
سه نرم افزار فوق العاده برای یادگیری زبان های خارجی
یادگیری یک زبان خارجی قطعا فعالیتی است که هرگز از آن متضرر نخواهید شد و در این تلاش، قطعا ابزارهای مدرن مثل گوشیهای هوشمند، میتوانند بسیار کارساز باشند.
به گزارش سرویس علمی جام نیوز به نقل از تابناک، این سه App فوقالعاده میتوانند از ابتدا شما را با زبان خارجی مورد علاقهتان آشنا سازند یا آنکه ابزاری کمک آموزشی در راه یادگیری شما باشند. برخی از Appهای کمک آموزشی برای یادگیری زبانهای خارجی به کلی رایگان هستند و برخی دیگر، از زبانآموزان برای هر ماه مبلغی ناچیز میگیرند. در نهایت و در هر صورت، اکنون گزینههای بسیاری برای هر سه سیستم عامل موبایل وجود دارد که میتوانید آنها را آزمایش کنید. در اینجا ما سه App برتر را برای شما تشریح میکنیم که همه آنها از نسخه اندروید و iOS و یک نمونه از وینفون نیز پشتیبانی میکنند.
Duolingo – اندروید – وین فون – iOS
یادگیری یک زبان خارجی، فرایندی سرگرم کننده است. این فلسفه پشت این App است. این نرمافزار از روش بازی با ذهن و سرگرمی برای یادگیری یک زبان خارجی بهره میگیرد، به شما مدال میدهد و این امکان را فراهم میکند که وضعیت آموزشی خود را با سایر زبانآموزان مقایسه کنید. این App رایگان است و هیچ تبلیغاتی نیز در حین کار با برنامه نمایش داده نمیشود. زبانهایی که با این نرمافزار قادر به یادگیری آنها هستید، عبارتند از: دانمارکی، هلندی، انگلیسی، فرانسه، آلمانی، ایرلندی، ایتالیایی، پرتقالی، اسپانیایی و سوئدی.
Memrise – اندروید – iOS
این App نسبت به Duolingo زبانهای بیشتری را برای یادگیری در اختیار کاربران قرار میدهد. بیش از دویست زبان خارجی. پلتفرم Community-Based یا مبتنی بر اجتماع کاربران آن، از همه زبانآموزان دعوت میکند که محتوای آموزشی خود را برای استفاده کسانی که خواهان یادگیری آن زبان هستند به اشتراک بگذارند؛ البته به این معناست که کیفیت آموزشی تا حدی پایین است. اما قطعا این ابزار یکی از بهترین ابزارهای آموزش زبان خارجی است، به ویژه برای افرادی که خواهان یادگیری زبانی هستند که چندان شناخته نیست و شاید کلاسهای آموزشی آن در ایران موجود نباشد. این ابزار کاملا رایگان است، ولی اگر خواهان امکانات بیشتری باشید، ماهیانه ۵ و سالیانه ۳۰ دلار هزینه در بر دارد.
Busuu – اندروید - iOS
این نرمافزار درک مطلب شما را در یک زبان خارجی با روشهای متفاوت از جمله تشخیص صدا، سؤالات چند گزینهای، جای خالی، تشخیص تصویر صحیح و ترکیبی از روشهای متفاوت دیگر مورد آزمون قرار میدهد. پس از آن نوبت به مهارت Reading و Listening میرسد؛ این دو مهارت با دو مهارت اصلی دیگر یعنی Speaking و Writing تکمیل میشود. همان گونه که میتوان حدس زد، این نرمافزار نیز Community-Based است و کاربران میتوانند در آن محتوای آموزشی خود را برای استفاده سایرین به اشتراک گذارند. شروع کار با این نرمافزار رایگان است، ولی اگر خواهان ادامه باشید، ۱۲ دلار و سالیانه ۶۶ دلار هزینه در بر دارد. زبانهایی که این نرمافزار از آنها پشتیبانی میکند، عبارتند از: چینی، انگلیسی، فرانسه، المانی، ایتالیایی، ژاپنی، لهستانی، ترکی، پرتقالی، اسپانیایی و روسی
شما چه نرمافزارهای کمک آموزشی برای یادگیری زبانهای خارجی میشناسید؟ تجربیات خود را با ما و دیگر کاربران در بخش نظرات به اشتراک بگذارید. 2013
۰۸/۱۱/۱۳۹۳ - ۱۲:۰۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]