تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):حد توکل چیست؟ حضرت فرمودند: اینکه با وجود خدا از هیچ کس نترسی
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829900558




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- اداره ها برای حفاظت از منابع آب بویراحمد همت جدی کنند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: اداره ها برای حفاظت از منابع آب بویراحمد همت جدی کنند یاسوج - ایرنا - فرماندار بویراحمد گفت: دستگاه های مختلف اجرایی کهگیلویه و بویراحمد برای حفاظت هر چه بیشتر و مطلوبتر از منابع آب سطحی و زیرزمینی شهرستان بویراحمد همت جدی کرده و عزم همگانی داشته باشند.


به گزارش خبرنگار ایرنا، هوشنگ یاری پور روز سه شنبه در نشست شورای حفاظت از منابع آب بویراحمد افزود: هر چند که تاکنون اقدامات ارزنده ای در زمینه حفاظت از منابع آب این شهرستان و برخورد با تخلفات در این عرصه انجام شده ولی ناکافی است.
وی بر لزوم بهره برداری مطلوب و استفاده بهینه از روان آب ها و منابع آب سطحی و زیرزمینی موجود در شهرستان بویراحمد از طریق احداث سد تاکید کرد.
یاری پور بیان کرد: تحقق چنین امور مهمی علاوه بر کمک به رونق هر چه بیشتر بخش کشاورزی بویراحمد موجب معتدل شدن آب و هوای این شهرستان نیز می شود.
وی اظهار کرد: هرگونه استفاده غیرمجاز از منابع آب شهرستان بویراحمد باید بدون اغماض از سوی متولیان امر رسیدگی و با متخلفان برخورد قانونی شود.
یاری پور با اشاره به بارش سالانه 700 میلیمتر نزولات جوی به طور میانگین در بویراحمد، عنوان کرد: برای جلوگیری از بروز بحران آب در این شهرستان بهره برداری مطلوبتر از نزولات جوی، مدیریت منابع آب و تعدیل و بهینه سازی مصرف آب در هر سه بخش کشاورزی، آشامیدنی و صنعت ضروری است.
وی ابراز داشت: در نشست های بعدی شورای حفاظت از منابع آب شهرستان بویراحمد دستور کارهای مهم و کاربردی تر بررسی شود به گونه ای که رفع سریعتر و مطلوبتر مسایل و مشکلات را به دنبال داشته باشد.
یاری پور افزود: برگزاری نشست های شورای حفاظت از منابع آب شهرستان بویراحمد ماهانه باشد و در صورت لزوم نیز جلسات اضطراری برگزار شود.
سرپرست اداره منابع آب بویراحمد نیز در این نشست، گفت: 29 مرداد 87 تشکیل شورای حفاظت از منابع آب در 31 استان کشور به تصویب هیات وزیران رسید و چهارم دی 87 نیز وزیر نیرو در قالب بخشنامه ای دستور تشکیل این شورا را به استانداران ابلاغ کرد.
اسلام یاری جو افزود: مهمترین اهداف تشکیل شورای حفاظت از منابع آب شامل نظام مند کردن خفاظت و بهره برداری از منابع اب در راستای توسعه پایدار و به تعادل رساندن منابع و مصارف آب، ایجاد هماهنگی بین دستگاه های اجرایی به منظور استفاده بهینه از منابع آب، بررسی شرایط و ایجاد هماهنگی لازم برای اجرای احکام قضایی، برنامه ریزی و زمینه سازی لازم برای کاهش جرایم در حوزه منابع آب و بررسی شرایط منابع آب و پیش بینی تمهیدات لازم بر پایه مدیریت بحران است.
وی بیان کرد: اعضای شورای حفاظت از منابع آب کهگیلویه و بویراحمد شامل استاندار، معاونان سیاسی امنیتی و برنامه ریزی استاندار، رییس کل دادگستری، فرمانده نیروی انتظامی، مدیرعامل شرکت بهره برداری از شبکه های آبیاری، رییس سازمان جهاد کشاورزی، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری، مدیرعامل شرکت آب منطقه ای، مدیرکل حفاظت محیط زیست و مدیرعامل شرکت پخش فرآورده های نفتی است.
یاری جو عمده ترین وظایف شورای حفاظت از منابع آب شهرستان بویراحمد را شامل اولویت بندی و تعیین زمان اجرای احکام قضایی دریافت شده مطابق برنامه زمان بندی اعلامی از سوی شورای حفاظت از منابع آب کهگیلویه و بویراحمد، ایجاد هماهنگی لازم برای اجرای احکام قضایی صادره بین دستگاه های اجرایی، قضایی و انتظامی شهرستان، ایجاد تعادل بین منابع و مصارف آب و به تعادل رساندن بیلان آب زیرزمینی در دشت های ممنوعه و بحرانی، انسداد چاه های غیرمجاز، جلوگیری از اضافه برداشت چاه های مجاز، تدوین برنامه های اطلاع رسانی به مسوولان و مردم و برگزاری نشست با بهره برداران و مشترکان اعلام کرد.
وی اظهار کرد: تخلفات مهم در حوزه منابع آب زیرزمینی شامل حفاری و بهره برداری از چاه های غیرمجاز، فعالیت غیرمجاز دستگاه حفاری، اضافه برداشت چاه های مجاز، تغییر غیرمجاز نوع مصرف آب چاه های غیرمجاز، تغییر محل غیرمجاز چاه ها، کف شکنی غیرمجاز چاه ها، توسعه غیرمجاز چشمه ها، لایروبی غیرمجاز قنات ها و ایجاد آلودگی در منابع آب است.
یاری جو عنوان کرد: مهمترین تخلفات در حوزه منابع آب سطحی و شبکه های آبیاری نیز شامل کشت محصولات خارج از الگوی کشت مصوب در شبکه های آبیاری، تجاوز به حریم های کمی و کیفی مخازن سدهای مخزنی، پرورش آبزیان در مخازن سدها بدون دریافت مجوز، ساخت و ساز در حریم مخازن سدها و رودخانه ها و استفاده غیرمجاز از تاسیسات و تجهیزات سدها است.
وی ابراز داشت: حجم نزولات جوی سالانه کهگیلویه و بویراحمد 10/5 میلیارد مترمکعب، حجم روان آب سالانه این استان 8/5 میلیارد مترمکعب و حجم آب زیرزمینی استان نیز 700 میلیون مترمکعب است.
یاری جو افزود: سدهای بزرگ کهگیلویه و بویراحمد دو مورد با حجم ذخیره آب 589 میلیون مترمکعب، تعداد شبکه های آبیاری هفت مورد با سطح زیر پوشش 11 هزار هکتار، تعداد چشمه ها چهار هزار و 400 فقره با حجم تخلیه آب 625 میلیون مترمکعب، تعداد قنات ها 60 رشته با حجم آب 90 میلیون مترمکعب، تعداد چاه های مجاز دو هزار و 387 حلقه با حجم برداشت آب 280 میلیون مترمکعب، تعداد چاه های غیرمجاز 382 حلقه با حجم برداشت آب 12/5 میلیون مترمکعب، تعداد چاه های دارای اضافه برداشت 439 حلقه با حجم 16/5 میلیون مترمکعب، تعداد چاه های پر شده غیرمجاز 83 حلقه، تعداد کنتورهای نصب شده 453 دستگاه، تعداد طرح های تغذیه مصنوعی در سال 92 شش مورد با حجم آبگیری 6/25 میلیون مترمکعب، طول رودخانه های دایمی یک هزار و 400 کیلومتر، طول رودخانه های تعیین حریم شده 540 کیلومتر حریم کمی و 123 کیلومتر حریم کیفی، طول رودخانه های رپرگذاری شده 10 کیلومتر و طول سازه های اجرا شده برای ساماندهی رودخانه ها نیز 13 کیلومتر است.
وی گفت: در شهرستان بویراحمد 346 حلقه چاه مجاز، 135 حلقه چاه مجاز عمیق، 65 حلقه چاه مجاز آشامیدنی، 10 حلقه چاه مجاز پر شده به دلیل تغییر کاربری، 56 حلقه چاه مجاز آهکی، 63 حلقه چاه مجاز آبرفتی، 213 حلقه چاه آبرفتی نیمه عمیق، 197 حلقه چاه غیرمجاز، 28 حلقه چاه غیرمجاز پر و مسلوب المنفعه، 211 حلقه چاه نیمه عمیق، 41 حلقه چاه صنعتی و 234 حلقه چاه کشاورزی وجود دارد.
یاری جو بیان کرد: تاکنون یک هزار و 100 فقره پروانه بهره برداری از آب های سطحی در بخش های کشاورزی، صنعت و آشامیدنی در کهگیلویه و بویراحمد صادر شده که از این تعداد 146 فقره مربوط به مزارع پرورش ماهی است.
در این نشست مقرر شد در بازدیدی از حاشیه رودخانه بشار یاسوج تخلفات مربوط به استفاده غیرمجاز از آب این رودخانه بررسی و با متخلفان برخورد جدی شود.
7535/671


07/11/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن