واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۶ بهمن ۱۳۹۳ (۹:۴۵ق.ظ)
حمايت از سرمايه گذاران شيلاتي در مجلس شوراي اسلامي نشست مشترك نماينده مردم شريف بابل در مجلس با مديران و كارشناسان اداره شيلات شهرستان بابل براي بازديد از طرح هاي آبزي پروري و به منظور آشنايي بيشتر با فعاليت هاي شيلاتي و بررسي مسائل و مشكلات برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري موج، درابتداي اين نشست صميمانه رئيس اداره توسعه ماهيان آب شيرين به عنوان نماينده اداره كل شيلات مازندران توضيحاتي درخصوص ظرفيت هاي آبزي پروري استان و جايگاه مازندران در توليد آبزيان پرورشي كشور ارائه دادند.
وي در ادامه افزود: در برنامه هاي شيلات، اساس توسعه و بهره گيري از تكنولوژي به منظور ارتقا، بهره وري و افزايش توليد در واحد سطح و تنوع گونه پرورشي با هدف توليد محصول با كيفيت پايه ريزي شده است.
به گزارش روابط عمومي سازمان شيلات ايران، رئيس اداره شيلات بابل نيز در ادامه اين نشست گزارش مبسوطي از عملكرد اداره ارائه و اساسي ترين موضوعات اولويت دار شيلات كه نياز به عنايت و اهتمام ويژه از سوي نماينده بابل به عنوان محور هماهنگي با مديران ادارات و نهادهاي دولتي مرتبط دارد را اعلام كرد.
نماينده مردم شريف بابل در مجلس شوراي اسلامي نيز ضمن بازديد از طرح هاي آبزي پروري و بررسي مسائل و مشكلات، در ادامه با تقدير و تشكر از خدمات صادقانه و عملكرد دلسوزانه شيلات در احياي پتانسيل هاي بالقوه و ايجاد ظرفيت هاي بالفعل كه نشان از عزم ملي و مديريت جهادي دارد و ابراز خرسندي از برگزاري چنين نشست هايي بر اهميت و فوايد استفاده از گوشت سفيد (آبزيان) به دليل علمي و پزشكي تاكيد و خاطر نشان كرد: ضمن ضرورت تداوم مسير كوشش جهادي در قالب پروژه هاي خرد موجود، اجراي پروژه هاي بزرگ در مقياس استاني و حتي ملي با توجه به وجود پتانسيل هاي سرمايه گذاري و آماده بودن زيرساخت هاي لازم جزو مطالبه مردم بابل است.
وي تصريح كرد: از فرصت عضويت اينجانب در كميسيون كشاورزي مجلس شوراي اسلامي براي انجام حمايت هاي لازم در امر سرمايه گذاري استفاده خواهيم كرد و در همين راستا خواستار احياي پتانسيل بالقوه، اما؛ معطل مانده منطقه و اراضي گاودشت جهت پيگيري و برنامه ريزي در امور شيلات هستيم.
نيازآذري با مهم برشمردن بحث كيفيت افزود: به موازات توجه به كميت توليد بايستي به كيفيت توليد؛ بهداشت محصولات توليدي و تامين امنيت غذايي جامعه و غذاي سالم با حساسيت فراوان توجه جدي داشت.
وي يادآور شد: استفاده از ظرفيت هاي قانوني موجود در تبصره 11 قانون بودجه سال 93 بويژه سال 94 در بخش كشاورزي در ابعاد مختلفي نظير مكانيزاسيون، برقرار كردن چاه هاي كشاورزي و... براي دريافت سهم شهرستاني به مظور توسعه بخش آبزي پروري از مطالبات جدي خادم مردم شريف بابل در خانه ملت است.
اين عضو كميسيون كشاورزي، آب و منابع طبيعي مجلس شوراي اسلامي با تأكيد بر استفاده از ظرفيت هاي بانكي و ساماندهي بازار صادرات آبزيان، بر ضرورت ارائه يك برنامه مدون براي توسعه آبزي پروري در سطح شهرستان در سال 94 در ابعاد مختلف (گرمابي، سردآبي، خاوياري، زينتي و غيره) با هدف پيگيري مسائل و رفع موانع موجود در راه پيشرفت و توسعه امور شيلاتي سخناني مطرح كرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]