تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع): فضاى هر ظرفى در اثر محتواى خود تنگ‏تر مى‏شود مگر ظرف دانش كه با تحصيل علوم، فضاى آن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830198045




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اسرائیل گستاخ در انتظار «پاسخ قاطع»


واضح آرشیو وب فارسی:فارس:
اسرائیل گستاخ در انتظار «پاسخ قاطع»
اگر قرار باشد مقاومت، گروه‌های معارض را از کمربند امنیتی دمشق دور نگاه دارد و خطوط مواصلاتی خود به خط مقدم جبهه جنوب را آزاد کند می‌بایست پاسخ بازدارنده‌ای به اسرائیل بدهد.

خبرگزاری فارس: اسرائیل گستاخ در انتظار «پاسخ قاطع»



سایت پایگاه خبری انصارحزب الله نوشت: 1- روز 28 دی ماه 1393 حزب الله لبنان ، اعلام کرد یک تیم از نیروهای منتسب به این سازمان در شهرک «مزرعه الامل» واقع در بخش «قُنَیطَره» از استان اشغالی جولان، بواسطه 2 موشک هوا به زمین شلیک شده از سوی بالگردهای نیروی هوایی اسرائیل به شهادت رسیده اند. حزب الله در بیانیه تکمیلی تعداد شهدای این حمله را شش تن اعلام کرد. روز29دیماه ، روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز با صدور بیانیه ای خبر از شهادت سردار «محمد علی‌الله دادی» ، فرمانده سپاه الغدیر استان یزد در این حمله داد. در عین حال وزارت دفاع اسرائیل در ارزیابی خود اعلام کرد که تعداد تلفات 11 نفر بوده است که 6 نفر از آنان منتسب به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و 5 نفر دیگر از نیروهای حزب الله بوده اند.

* حمله به دیماس و فرودگاه دمشق
2- روز یکشنبه هفتم دسامبر2014 (16 آذر1393) منابع امنیتی اسرائیل در شاخه خاورمیانه مدعی شدند ، 2 حمله هوایی به مواضعی در نزدیکی فرودگاه بین المللی دمشق و منطقه «دیماس» در نزدیکی بزرگراه بین المللی بیروت دمشق که با هدف نابودی سامانه ضد هوایی روسی «اس – آ – 25» انجام یافته که قرار بوده است تحویل واحد پدافند هوایی سوریه و حزب الله لبنان شود.
اسرائیل مدعی بود که طی چند روز پیش از حمله از انتقال این تسلیحات توسط هواپیماهای باربری روسی به فرودگاه دمشق اطلاع یافته بوده است. این حمله 24 ساعت پس از ملاقات «میخائیل بوگدانف» معاون وزیر امورخارجه روسیه و مسئول پرونده جنگ سوریه در کرملین با سید حسن نصرالله در بیروت اتفاق افتاد. اسرائیل درحالی تاکید داشت که این عملیات برای نابودی تسلیحات ضد هوایی روسی انجام شده که در عین حال مدعی بود روسها یک پایگاه اطلاعاتی قدرتمند در «تل الحارة» در نزدیکی «قنیطره» و نیز یک پایگاه قدرتمند اطلاعاتی دیگر در حدود مرزی اردن و سوریه مستقر دارند که اطلاعات شورشیان را به دولت سوریه منتقل می کند.
منابع اسرائیل درباره جزئیات این حملات مدعی بودند که مشخصا ، تیپ 103 از لشکر چهارم ارتش سوریه که در واقع گارد ریاست جمهوری محسوب می شود را در نزدیکی بزرگراه بین الملی دمشق- بیروت هدف قرار داده اند. اسرائیل در حالی مدعی بود این حمله بر نابودی 10 هدف لجستیک تیپ در منطقه «دیماس» متمرکز بوده است. که در عین حال ادعا داشت در این حمله فرمانده لجستیک حزب الله نیز که مسئولیت تحویل تسلیحات از تیپ 103 را برعهده داشته است به شهادت رسیده است.

استخراج روند از موارد 1و2:
- اسرائیل به فاصله 40 روز 2 عملیات موفق هوایی بر ضد نیروهای مقاومت در «جبهه جنوب» انجام داده است.
- انجام این عملیات ها حکایت از تمرکز نیروهای مقاومت برای انجام اقدامات مرتبط با یک عملیات یا انجام مقدمات آن در جبهه جنوب دارد. فواصل نزدیک حملات اسرائیل حکایت از تعجیل نیروهای مقاومت در انجام این اقدامات دارد که ممکن است اتخاذ تدابیر امنیتی را تحت تاثیر خود قرار داده باشد.
- اقدامات مقاومت به طور حتم مرتبط با آزاد سازی مناطقی است که در دو منطقه قنیطره و غوطه شرقی از آگوست تا اکتبر 2014 از کنترل ارتش سوریه خارج شده و احتمال قطع لجستیک با نیروهای خط مقدم در جبهه جنوب و نیز تهدید کمربند امنیتی دمشق را تحت تاثیر قرار داده است. که این نکته اطلاعات انحرافی منتشر شده از سوی منابع آمریکایی و اسرائیل مبنی بر قصد سوریه برای مقابله با ایجاد منطقه پرواز ممنوع در شمال را منتفی می کند. (در این رابطه گزارش تکمیلی و مفصل در پیوست ارائه خواهد شد)
- سابقه حمله اسرائیل به مرکز مطالعات علمی و مواضع تیپ 105 از گارد ریاست جمهوری سوریه در روز5 می 2013 (15 اردیبهشت 1392) در نزدیکی دمشق می‌تواند سند مدعای ما بر این مبنا باشد که مقاومت در حال تدارک سراسیمه انجام عملیات برای آزادی مناطق از کنترل خارج شده در جبهه جنوب است. برخی منابع در آن مقطع معتقد بودند مناطق مورد حمله ، شامل دپوی تسلیحات برای آغاز عملیات آزادی القصیر بوده که اسرائیل از آن مطلع شده بوده و با هدف قرار دادن آن تقریبا یک ماه این عملیات را به تاخیر انداخت.

سناریوهای محتمل:
1- «این امکان وجود دارد که حزب الله به عنوان یکی از اعضای محور مقاومت به بمباران‌های اسرائیل در سوریه پاسخ دهد. کسی قول نداده است که این حملات بی‌پاسخ بماند.» این گزاره در واقع بخشی از سخنان «سید حسن نصرالله» دبیرکل حزب الله لبنان است که در مصاحبه با شبکه المیادین و 3 روز پیش از حمله اسرائیل به گروه حزب الله و سپاه پاسداران در قنیطره ادا شده است. لذا بر اساس این سخنان و نیز شدت ضربه وارده از یک سو و نیز اصرار مقاومت برای انجام عملیات آزاد سازی مناطق اشغالی می توان انتظار داشت که حزب الله دست به یک عملیات پاسخ برای ایجاد بازدارندگی بزند.
2- سناریوی محتمل بعدی این است که حزب الله لبنان با توجه به جمیع شرایط دست به اقدام متقابل نزند. البته اسرائیل با انجام یک عملیات شبیه سازی شده در30 دسامبر 2014 به چنین نتیجه ای دست یافته بود. این شبیه سازی که توسط «موسسه مطالعات امنیت ملی اسرائیل» انجام شد نشان داد در صورت یک درگیری محدود مرزی بین ارتش اسرائیل و نیروهای حزب الله لبنان ، طرف مقابل تمایلی برای ورود به یک جنگ بلند دامنه را ندارد. کنش گران این شبیه سازی ، اسرائیل ، حزب الله ، حماس ، ایران ، روسیه و حماس انتخاب شدند.
«گابی سیبونی» ، رئیس برنامه نظامی و امور استراتژیک ، این موسسه ، دلیل محوری عدم اراده بازیگران مقابل اسرائیل برای کشاندن درگیری به یک جنگ شدید را تحلیل نیروی آنان در مواجهه با داعش اعلام کرده بود. شبیه سازی انجام شده ساخت یک درگیری در مناطق «هاردو» و «جولان» بود.!
یعنی دقیقا همان منطقه ای که اسرائیل برای آخرین بار نیروهای حزب الله را هدف قرار داد. اسرائیل در این شبیه سازی دو استراتژی را در پیش می گرفت که عبارت بود از افزایش فشار بین المللی به حزب الله و نیز هدف قرار دادن بلند دامنه منافع حزب الله در لبنان. در این شبیه سازی حزب الله به جای پاسخ مستقیم بر روی اجرای عملیاتهایی نظیر ربایش سربازان تمرکز خواهد کرد. این شبیه سازی عکس العمل ایران را نیز در حد حمایت کلامی از حزب الله پیش بینی کرده و علت اتخاذ چنین موضعی را نیز درگیری در جبهه داعش و پرونده هسته ای اعلام کرده است. کنش گرانی چون حماس و روسیه نیز به دلیل روبرو بودن با بحران از ورود به مناقشه پرهیز خواهند کرد.

تحلیل :
به نظر می رسد اسرائیل با اطمینان نسبی از عدم پاسخگویی مقاومت، به مواضع حزب الله در سوریه حمله می کند و عملیات های احتمالی مقاومت در آینده را خنثی می کند. بنابراین اگر قرار باشد مقاومت ، گروههای معارض را از کمربند امنیتی دمشق دور نگاه دارد و خطوط مواصلاتی خود به خط مقدم جبهه جنوب را آزاد کند می بایست پاسخ بازدارنده ای به اسرائیل بدهد زیرا در غیر این صورت اسرائیل با آزمون ترتیبات عملیات های شبیه سازی شده خود در میدان نبرد واقعی ، به یافته های مجازی خود اطمینان حاصل خواهد کرد که نتیجه آن تداوم و افزایش دامنه حملات آینده این رژیم به مواضع محور مقاومت خواهد بود.

* چه باید کرد؟
همانطور که پیش از این بارها در گزارش‌های قبلی تاکید شد تهاجم سیستماتیک موجود به مواضع مقاومت، با اتکاء به اجرایی سازی دکترین «هرج و مرج سازنده»* درحال هدایت است. اگرچه این نظریه ریاضی پایه ، تنها با ورود متغیرهای مزاحم وغیرقابل پیش بینی دچار اخلال خواهد شد.
در همین راستا و با درنظر گرفتن جمیع شرایط، اعتقاد بر این است که سازمان و نظم هرج و مرج جاری، صرفا با خروج نیروهای مقاومت از مرحله بازدارندگی به قصد ورود به فاز آفندی از کنترل دشمن خارج خواهد شد. این معنا شامل طیف گسترده ای از عمل برای تسری آشوب به دامن ذینفعان تداوم آن است تا بازیگران عقلایی را وادار به خاموش کردن موتور محرک آن سازد.
البته با گذشت هر روز ، بحران شکل جدید تر و ابعاد پیچیده تری به خود می گیرد که بازگشت دادن آن به شرایط ماقبل را بسیار دشوار می نماید. با این وصف ، سوال پرتکرار پیشین ، مجددا براین اساس مطرح خواهد شد: آیا زمان به آتش کشیدن اسرائیل فرا نرسیده است؟ امید است پیام دو کلمه ای منتسب شده به سید حسن نصر الله که از سوی شبکه المنار خطاب به اسرائیل منتشر شد راهگشای تصلب فعلی باشد: «پناهگاههای خود را آماده کنید»
    مطلب فوق مربوط به سایر رسانه‌ها می‌باشد و خبرگزاری فارس صرفا آن را بازنشر کرده است. بازگشت به صفحه نخست گروه فضای مجازی انتهای پیام/

93/11/05 - 15:46





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن