واضح آرشیو وب فارسی:فارس: در دیدار استاندار با مردم تأکید شد
گاز و جاده مهمترین خواسته مردم سیلاب کلوار از مسئولان کهگیلویه و بویراحمد
مردم سیلاب کلوار مهمترین خواسته خود از مسئولان را گاز و جاده بیان کردند.
به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، جمعی از مسئولان کهگیلویه و بویراحمد روز جمعه سوم دی ماه از منطقه سیلابکلوار شهرستان بویراحمد بازدید کردند.
در این بازدید یکروزه استاندار کهگیلویه و بویراحمد، نماینده مردم بویراحمد و دنا در مجلس، معاونین استاندار، مدیران دستگاههای اجرایی استان کهگیلویه و بویراحمد و روسای ادارات شهرستان بویراحمد نیز حضور داشتند. *محور مارگون - امامزاده شاهغالب
مسئولان کهگیلویه و بویراحمد از پروژههای مناطق مختلف مارگون، محور مارگون - امامزاده شاهغالب و روستاهای منطقه سیلابکلوار دیدن کردند.
مردم روستاهای مختلف مسیر مارگون تا سیلابکلوار عمدهترین مشکلات خود را کمبود آب آشامیدنی، جاده و گاز عنوان کردند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با همراهی مدیران دستگاههای مختلف اجرائی از جاده در حال ساخت روستای چشمهدره جوکار بازدید کردند.
ممتاز جهانگیری مدیرکل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد در خصوص این جاده گفت: طول این جاده 200 متر است که 120 میلیون تومان برای آن برآورد شد و یکی از آنتنهای محور مارگون ـ شاهغالب است.
جهانگیری اظهار کرد: با افتتاح این جاده 25 خانوار منطقه جوکار به جاده اصلی دسترسی پیدا میکنند و عبور و مرور برای ساکنین روستای چشمهدره آسان خواهد شد. *روستای بونهپن
در ادامه مسئولان از روستای بونهپن بازدید به عمل آوردند، مردم این روستا از مشکل لولهکشی آب و نبود گاز گلایه داشتند و آنها خواستار اصلاح شبکههای آب روستایی و گاز کشی به روستای بونهپن شدند.
یکی از اهالی روستا در بازدید مسئولان از روستای بونهپن اظهار کرد: پوشش گیاهی این منطقه به دلیل نبود گاز در حال از بین رفتن است.
هوشنگ صیدالی مدیرعامل شرکت گاز کهگیلویه و بویراحمد در این خصوص اظهار کرد: سیاست شرکت گاز کشور در گازرسانی به مناطق نسبت به سال گذشته فرق کرده و قرار است برای روستاهای همانند روستای بونهپن به شکل CNG عمل کنند.
صیدالی تصریح کرد: شرکت گاز برای نصب هر علمک گاز 6 میلیون تومان در نظر گرفته شده است و مکانهای که هزینه نصب علمک در آنجا بیشتر از 6 میلیون تومان است به شکل CNG عمل میشود.
وی با بیان اینکه شرایط قلعهرئیسی و دیشموک برای گازرسانی حادتر از سایر نقاط استان است، افزود: مطالعات اولیه روستاهایی که شرایط استفاده از طرح CNG را دارند در حال بررسی و ارسال به مرکز است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در این بازدید بیان کرد: گازرسانی به روستاهای مارگون از جمله بونهپن با مشکل فنی مواجهه است که در جلسهای آن را مورد بررسی قرار میدهیم و در نهایت بر شکل گازرسانی به این مناطق به نظر واحد خواهیم رسید.
غلاممحمد زارعی نماینده بویراحمد و دنا نیز اظهار کرد: مسئولان شرکت گاز کشور باید به اعتبارات گازرسانی به مناطق محروم توجه بیشتری نمایند.
زارعی اضافه کرد: روستاهای مناطق جوکار و سیلابکلوار 6 هزار و 800 نفر جمعیت دارند و مردم این روستاها به دلیل کمبود امکانات با مشکلات زیادی مواجهه هستند که از طریق مسئولان به دنبال رفع این مشکلات هستیم.
مردم روستاهای مارگون در مناطق جوکار و سیلابکلوار کهگیلویه و بویراحمد در دیدار مسئولان برق، گاز، آب، جاده و بیکاری را مهمترین مشکلات خود عنوان میکردند. روستای کلاغخرده
زنان روستای کلاغخرده در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کردند: آب را بر روی دوش خود به منازلمان در روستاها انتقال میدهیم که نمیدانیم این آبها را برای خوردن یا شستوشو استفاده کنیم. *سد بتنی دالون
در ادامه سفر مسئولان کهگیلویه و بویراحمد به منطقه سیلابکلوار آنها از سد بتنی دالون بازدید کردند.
جعفر گوهرگانی رئیس جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد در این بازدید گفت: سد بتنی دالون با ظرفیت 2.5 میلیون مترمکعب در حال ساخت است که با بهرهبرداری این سد 500 هکتار از اراضی منطقه جوکار به زیر کشت میروند.
گوهرگانی با بیان اینکه این سد از سال 90 شروع به کار کرده است پیشرفت فیزیکی خوبی دارد، اظهار کرد: امسال از محل اعتبارات استانی 200 میلیون تومان به آن اختصاص دادیم و تاکنون یک میلیارد و 300 میلیون در این سد هزینه شده و با یک میلیارد و 500 میلیون تومان دیگر سد به اتمام میرسد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: هفت میلیارد و 500 میلیون تومان برای آبرسانی به زمینهای تحت کشت این سد لازم است. *روستای خرمراه
سفر به روستای خرمراه ادامه پیدا کرد و اهالی این روستا ضمن گلایه از کمبود آب و نبود جاده مناسب، اظهار کردند: این روستا به درمانگاه و ایستگاه پمپاژ آب برای آبیاری زمینهای کشاورزی خود نیاز دارند.
آنها درخواست ارتقاء منطقه سیلابکلوار به دهستان را هم با مسئولان ارشد کهگیلویه و بویراحمد مطرح کردند.
اهالی این روستا همچنین از وضعیت طرح هادی در روستای خرمراه گلایه کردند که ابراهیم فرزانه مدیرکل بنیاد مسکن کهگیلویه و بویراحمد خطاب به اهالی روستا گفت: هر چقدر وام بخواهند در اختیار آنها قرار میدهیم.
عیسی رخشا دهیار روستای خرمراه همچنین از عدم پوشش شبکههای دیجیتالی در این روستا از صدا و سیمای مرکز کهگیلویه و بویراحمد گلایه کرد.
رخشا همچنین به مشکلات دیگر این روستا اشاره کرد و گفت: از مسئولان سازمان جهادکشاورزی در شهرستان بویراحمد و استان کهگیلویه و بویراحمد به دلیل حمایت از کشاورزی این منطقه قدردانی کرد و خواستار رفع جداول آبهای کشاورزی روستاهای خسروابی و خرمراه شد.
به گزارش فارس، مسئولان کهگیلویه و بویراحمد روستا به روستا منطقه سیلابکلوار را بازدید و با اهالی این روستاها دیدار کردند.
همچنین مسئولان کهگیلویه و بویراحمد در مسیر راه با اهالی روستاها سخن میگفتند و مشکلات آنها را میشنیدند.
انتهای پیام/82020/
93/11/04 - 06:47
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]