تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):اداى امانت و راستگويى روزى را زياد مى‏كند و خيانت و دروغگويى باعث فقر و نفاق...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870210046




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مدیرعامل بانک صادرات: اقتصاد مقاومتی سرلوحه کار‌مان است


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: مدیرعامل بانک صادرات: اقتصاد مقاومتی سرلوحه کار‌مان است
مدیرعامل بانک صادرات ایران گفت: در برنامه‌های بانکی سال 94، اقتصاد مقاومتی را سرلوحه کار خود قرار می‌دهیم.
آفتاب: محمدرضا پیشرو که در همایش سراسری مدیران شبکه این بانک صحبت می‌کرد، اضافه کرد: در اجرای برنامه‌های اقتصادی دولت درنگ نخواهیم کرد.


مدیرعامل بانک صادرات ایران ادامه داد: مدیران عالی اقتصادی کشور بر اولویت پرداخت تسهیلات سرمایه در گردش تاکید دارند.


وی خاطر‌نشان کرد: نرخ تورم در یک سال منتهی به مردادماه 1393 نه تنها از متوسط سال گذشته، بلکه از متوسط ماهانه 24 سال گذشته نیز کمتر بوده که این امر مسلماً ناشی از انضباط و عملکرد اقتصادی دولت تدبیر و امید و انتظار مردم برای کاهش قیمت‌ها بوده است.


پیشرو به بحث عدم خدمات‌دهی به موسسات اعتباری بدون مجوز و بازار غیر‌متشکله پولی اشاره و بر رعایت سقف نرخ 22 درصد و سایر نرخ‌های پلکانی کمتر از یک سال تاکید کرد.


وی با اشاره به اهمیت تقویت کنترل‌های داخلی گفت: هیات مدیره بانک صادرات مصوبه‌ای را برای تشکیل کمیته کنترل‌های داخلی در سطح هر استان و منطقه تصویب کرده و مسئولیت کنترل‌های داخلی را بر عهده مدیران استان‌ها و مناطق گذاشته است.


مدیرعامل بانک صادرات ایران اضافه کرد: برای جلوگیری از بروز تخلف در بخش گشایش اعتبارات اسنادی، نباید فرم‌های ضمانت‌نامه‌ها در دسترس قرار گیرد و از طریق سامانه اعتبارات اسنادی و ضمانت‌نامه‌ها صادر شود. همچنین موضوع کنترل آن‌ها از طریق سامانه سپام را به مراجع دیگر اطلاع‌رسانی کنید تا سوءاستفاده‌ای صورت نگیرد.


وی با اشاره به وضعیت خدمات‌دهی و سرعت دستگاه‌های POS گفت: با مشارکت و هماهنگی شرکت‌های PSP و امور انفورماتیک، این خدمات ارتقا یافته و در حال حاضر از لحاظ فنی و سرعت نسبت به سایر بانک‌ها در وضعیت بهتری قرار داریم.


پیشرو خاطر نشان کرد: در حال حاضر درخواست نصب دستگاه‌های POS جدید بین یک تا دو هفته انجام می‌شود.


وی ادامه داد: لازم است برای افزایش تراکنش‌های دستگاه‌ها و ترغیب پذیرندگان با برنامه‌ریزی در استان‌ها و مناطق، مزیت‌ها و مشوق‌هایی تعریف و با شناسایی دستگاه‌های فعال امتیاز‌های خاصی برای آن ها در نظر گرفته شود.


مدیرعامل بانک صادرات ایران خاطر نشان کرد: نرم‌افزاری تهیه و در دو شعبه به صورت آزمایشی اجرا شده که منجر به شناسایی حدود 107 میلیارد ریال سود پنهان شده است. استفاده از این نرم‌افزار باید در اولویت کاری امور شعب و فناوری اطلاعات قرار گیرد و به شکل فوری در سطح شعب شبکه اجرایی شود.


وی توضیح داد: در شرایط دشوار امروز، مدیریت باید هوشمندانه باشد؛ مدیریت هوشمندانه یعنی بین کسب سود، کنترل نقدینگی، کنترل‌های داخلی، تعامل با استانداری و مدیران عالی استان، تسهیلات تکلیفی و سایر موضوعات متنوع، تعادل ایجاد شود تا بانک در نهایت به سودآوری برسد.


پیشرو ادامه داد: در ایام پایانی سال باید به موضوع سودآوری و کنترل نقدینگی توجه بیشتری داشته باشیم تا بتوانیم سال مالی 93 را با وضعیت بهتری نست به سال‌های گذشته، پشت سر بگذاریم و سربلند باشیم.


وی همچنین خطاب به مدیران شبکه این بانک گفت: انتصابات یکی از دغدغه‌های همکاران شبکه است که باید سازوکارهای دقیق، علمی و شاخص‌های کمی برای آن تعریف و ضمن اطلاع‌رسانی به همکاران، باعث افزایش احساس رضایت‌مندی آنان شود.






تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۲:۱۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن