واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲ بهمن ۱۳۹۳ (۲۱:۲۱ب.ظ)
رئيس ستاد مرکزي مبارزه با قاچاق کالا و ارز: ايجاد 600 هزار شغل با حجم مالي قاچاق کالا رئيس ستاد مرکزي مبارزه با قاچاق کالا و ارز حجم مالي قاچاق کالا و ارز در سال 92 را 20 ميليارد دلار اعلام کرد و گفت: روحانيت و مراجع با توجه به ظرفيتهاي خود ميتوانند در کاهش قاچاق کالا تاثيرگذار باشند.
به گزارش خبرگزاري موج از قم،رئيس ستاد مرکزي مبارزه در ديدار با آيتالله حسين نوري همداني که در دفتر اين مرجع تقليد انجام شد، با اشاره به اينکه اين ستاد در سال 81 با فرمان رهبر انقلاب اسلامي تشکيل شده است، ابراز کرد: در اين ستاد جمعي از نمايندگان سه قوه و نيروهاي نظامي و انتظامي حضور دارند.
وي با اشاره به همکاري 9 وزارتخانه در ستاد مذکور اضافه کرد: در اين ستاد به علت حضور پر شور نمايندگان بخشهاي مختلف حکومتي اقدامات گستردهاي انجام ميشود و امروزه 24 دستگاه در اين ستاد همکاري دارند.
رئيس ستاد مرکزي مبارزه با کالا و ارز سياستگذاري، نظارت، برنامهريزي و هماهنگي ميان دستگاههايي که عهدهدار مبارزه با قاچاق کالا و ارز هستند را از وظايف اين ستاد برشمرد و تصريح کرد: قاچاق در زمينههاي مختلف آفتي براي نظام است.
وي با تاکيد بر اينکه اگر نتوانيم اين معضل را کنترل کنيم به مشکلات بسياري در زمينه اقتصاد خواهيم رسيد، اظهار کرد: اگر براي موضوع قاچاق اقدامي انجام نشود، حرکت نظام در حوزههاي مختلف کند خواهد شد.
حبيبالله حقيقي حجم مالي قاچاق کالا و ارز در سال 92 را 20 ميليارد دلار اعلام و تاکيد کرد: هزينههاي عمراني يک سال کشور 30 هزار ميليارد تومان است و حجم هزينههاي قاچاق کالا و ارز معادل دوسال بودجه پروژههاي عمراني کشور است.
وي با بيان اينکه با استفاده از هزينه مذکور ميتوانيم 600 هزار شغل در سال در کشور ايجاد کنيم، مطرح کرد: مشکلاتي که قاچاق به وجود ميآورد به خوبي در حوزههاي اشتغال و فرهنگ اجتماعي ديده ميشود.
حقيقي قاچاق را عاملي براي تعطيلي توليدات داخلي دانست و متذکر شد: اين موضوع شغل کاذب را در جامعه ترويج ميدهد و توليد واقعي را دچار خدشه ميکند.
رئيس ستاد مرکزي مبارزه با کالا و ارز يادآور شد: داروها، لوازم بهداشتي و بسياري از کالاها که از راه قاچاق وارد کشور ميشود، استانداردي ندارد به همين علت سلامت جامعه نيز مورد تهديد قرار داده خواهد شد.
وي با اشاره به اينکه قاچاق کالا و ارز مشکلاتي در زمينه مسائل امنيتي به وجود آورده است، عنوان کرد: اين موضوع تاثيري در نوع سبک زندگي دارد زيرا اين سبک اسلامي را به سمت مدگرايي و مصرفگرايي هدايت ميکند.
حقيقي نقش مردم در ارتباط با قاچاق را تعيين کننده دانست و مطرح کرد: اگر مردم ميان اجناس داخلي و خارجي جنس توليد ايران را ميپذيرفتند و به اثرات لقمه حرام توجه داشتند گرايش و رغبت به جنس خارجي کاهش پيدا ميکرد.
وي ترويج آموزههاي فرهنگي را راهکاري براي مقابله با مشکلات مذکور برشمرد و گفت: اگر تقاضا کم شود ميتوانيم در راستاي جلوگيري از مصرف کالاي قاچاق اقدام موثري انجام دهيم و روحانيت و مراجع با توجه به ظرفيتهاي خود ميتوانند در اين امر تاثيرگذار باشند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]