تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):رسول خدا صلى‏الله‏عليه‏و‏آله هرگز با مردم به اندازه عقل خود سخن نگفتند و فرمودند:...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870200159




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مذاکرات هسته‌ای با ایران، در راس توجه سیاست خارجی اوباما


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: کریستین ساینس مانیتور
مذاکرات هسته‌ای با ایران، در راس توجه سیاست خارجی اوباما
روزنامه کریستین ساینس مانیتور نوشت: رسیدگی به پنج موضوع مهم جهانی دو سال پایانی ریاست جمهوری باراک اوباما را به خود اختصاص خواهند داد.


به گزارش سرويس بين‌‌الملل باشگاه خبرنگاران، این روزنامه آمریکایی در پایگاه اینترنتی خود و در گزارشی به قلم "هوارد لافرانچی" افزود: باراک اوباما در سخنرانی سالانه خود به صراحت تاکید کرد در تعامل با موضوعات مهمی از مقابله با داعش گرفته تا برنامه هسته ای ایران به همکاری با شرکایش ادامه خواهد داد. 


وی در سخنرانی سه شنبه خود از ملت آمریکا خواست برای شکست دادن داعش صبوری پیشه کنند و این حکایت از آن داشت که حتی پس از پایان دو سال باقی مانده ریاست جمهوری وی آمریکا همچنان به این جنگ ادامه خواهد داد. 


اما این تعبیری جدید از سیاست خارجی بود که اوباما از زمان آغاز فعالیت خود به عنوان رئیس جمهور آمریکا در پیش گرفته بود. وی تاکید کرد تلاشش به منظور ایجاد یک ائتلاف برای کمک به نابود کردن داعش مانع از کشیده شدن پای آمریکا به یک جنگ زمینی جدید در منطقه خواهد شد. 


باراک اوباما در سخنان سه شنبه خود ادعا کرد آمریکا در جنگ با داعش نقش رهبری ائتلاف را برعهده دارد، اما حقیقت این است که از آغاز حملات هوایی برضد مواضع داعش در ماه اوت، آمریکا به تنهایی حدود چهار پنجم حملات هوایی به سوریه و عراق را انجام داده است. علاوه بر آن که  بیشترین هزینه این مبارزه را نیز آمریکا تقبل کرده و بر اساس گزارش های پنتاگون تا کنون بیش از یک میلیارد دلار هزینه کرده است. 


اوباما اجازه دو برابر کردن نیروهای آمریکایی در عراق را صادر کرده است اما اصرار دارد آنها تنها به کار آموزش و مشاوره اشتغال خواهند داشت و به میدان نبرد نخواهند رفت. 


اما مسئله ایران و نتیجه مذاکرات هسته ای بین المللی که قرار است تا پایان ماه ژوئن به امضای توافقنامه نهایی منجر شود، در راس توجه سیاست خارجی اوباما قرار دارد. احتمالا ایران در ماه های آتی نقش مهمی در سیاست خارجی آمریکا ایفا خواهد کرد. کنگره در آستانه تصویب یک لایحه جدید در زمینه افزایش تحریم های ایران است، قانونی که رئیس جمهور در سخنرانی سه شنبه خود بار دیگر تاکید کرد که اگر روی میزش قرار بگیرد، آن را وتو خواهد کرد. 


بسیاری از سناتورهای جمهوریخواه و برخی از دموکرات ها این تفکر را مضحک می خوانند که درصورت تصویب تحریم های جدید برضد ایران به دنبال شکست مذاکرات هسته ای، ایران میز مذاکره را ترک می کند. بلکه حامیان این طرح معتقدند، تصویب قانون افزایش تحریم های ایران در کنگره تضمینی است برای نگاه داشتن این کشور پای میز مذاکره. 


اوباما معتقد است براساس توافقنامه موقتی که با ایران به امضا رسیده است، تصویب هرگونه تحریم جدید بر ضد این کشور آن هم در حالی که مذاکرات ادامه دارد، غیرقانونی است. علاوه بر آن اوباما تاکید کرده است هرگونه اقدام یک جانبه در شرایط کنونی که به شکست مذاکرات منجر شود، باعث انزوای آمریکا خواهد شد. 








انتهای پیام./.







کد خبر: ۵۱۰۹۴۰۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 77]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن