تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 27 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اگر پنج خصلت نبود، همه مردم جزوِ صالحان مى شدند: قانع بودن به نادانى، حرص به دنيا، بخ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

خرید نهال سیب سبز

خرید اقساطی خودرو

امداد خودرو ارومیه

ایمپلنت دندان سعادت آباد

موسسه خیریه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1806841866




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تکذیب پيشنهاد قانونی شدن تنبيه بدنی


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



تکذیب پيشنهاد قانونی شدن تنبيه بدنی
چند مورد تنبيه بدني در مدارس كشور و رسانه‌اي شدن آنها طي چند ماه گذشته، آموزش و پرورش را وادار كرد به موضع‌گيري در مورد تنبيه بدني در مدارس بپردازد. نخستين موضع‌گيري اين وزارتخانه با اين برداشت روبه‌رو شد كه آموزش و پرورش سعي در «قانوني كردن» تنبيه بدني در مدارس دارد.
روز نو : چند مورد تنبيه بدني در مدارس كشور و رسانه‌اي شدن آنها طي چند ماه گذشته، آموزش و پرورش را وادار كرد به موضع‌گيري در مورد تنبيه بدني در مدارس بپردازد. نخستين موضع‌گيري اين وزارتخانه با اين برداشت روبه‌رو شد كه آموزش و پرورش سعي در «قانوني كردن» تنبيه بدني در مدارس دارد.
به گزارش روز نو، اين برداشت از موضع وزارتخانه‌اي كه اين روزها درگير مسائل متعدد ديگري همچون كسري بودجه، استخدام و فروش و واگذاري مدارس دولتي به بخش خصوصي است، مسوولان آموزش و پرورش را بر آن داشت تا با صدور اطلاعيه‌اي به حاشيه‌ها در اين زمينه پايان دهند و موضع رسمي اين وزارتخانه در مورد تنبيه بدني را مشخص كنند. در اين اطلاعيه پيشنهاد قانوني شدن تنبيه بدني در مدارس از سوي اين وزارتخانه تكذيب و موضع آموزش و پرورش در مورد تنبيه بدني در مدارس «ممنوع» و «جرم» اعلام شد.

آموزش و پرورش تاكيد كرد تنبيه بدني از نظر مقررات و قوانين آموزش و پرورش ممنوع و انجام آن جرم است و با مرتكبين تنبيه بدني براساس قوانين و آيين‌نامه‌هاي مصوب برخورد جدي شده و مي‌شود. وزارت آموزش و پرورش در اين اطلاعيه توضيح داد: «منظور از تنبيه، مجموعه روش‌هاي بازدارنده به استثناي تنبيه بدني است كه در ماده ٧٦ آيين‌نامه اجرايي مدارس به طور كامل تصريح و تشريح شده است و وزارت آموزش و پرورش همواره به همكاران آموزشي و تربيتي توصيه كرده از موارد احصاء شده در ماده فوق‌الذكر براي راهنمايي و تربيت دانش‌آموزان استفاده كنند.»

آنچه گذشت

افزايش شمار تنبيه‌هاي بدني در مدارس كشور در بازه زماني كوتاه كه در مواردي به علت شدت آسيب‌هاي وارده كار دانش‌آموزان را به بيمارستان و بستري كشانده بود، «خانه ملت» را برآن داشت تا گزارشي مبني بر انتقاد از بروز رفتار تنبيهي در مدارس منتشر كند. در واكنش به اين گزارش و ديگر گزارش‌هاي منتشر شده در رسانه‌ها مركز اطلاع‌رساني و روابط عمومي وزارت آموزش‌وپرورش جوابيه‌اي منتشر كرد.

در بخشي از اين جوابيه اشاره شده بود يكي از مسائل بسيار مهم تربيتي در آموزش‌وپرورش كودكان و نوجوانان، مساله تشويق و تنبيه است و اين موضوع از ديرباز توجه متخصصان تعليم و تربيت و روانشناسان، اوليا و مربيان را به خود جلب كرده است.

در اين جوابيه همچنين آمده بود: «درست است كه تنبيه توصيه نمي‌شود و مدرسه و معلم بايد تا مي‌تواند از روش‌هاي تقويت مثبت استفاده از اصل سرمشق يا نمونه خوب، اصل اشباع و حذف پاداش‌ها در تعليم و تربيت استفاده كند، اما اين اصل هم بايد مورد قبول مدرسه، خانواده، قانون (پيشنهاد مي‌شود در تدوين قوانين تنبيهي توسط نمايندگان محترم خانه ملت طرفين موضوع به يك اندازه مدنظر باشند) و محققان قرار گيرد كه با اينكه هيچ يك از روش‌هاي تنبيهي توصيه نمي‌شود، اما به هر حال براي جلوگيري از بعضي رفتارهاي پرخطر و بسيار ناشايست، مي‌توان از اصل تنبيه در تعليم و تربيت استفاده كرد زيرا ممكن است تنبيه تنها راهي باشد كه كودك يا نوجوان را وادار به انجام دادن رفتار ديگري غير از رفتار نامطلوب كند، امكان دارد كه رفتار نامطلوبي در طول زمان آنقدر تحكيم يافته باشد كه جز با تنبيه كردن نتوان نوجوان يا جوان را به انجام دادن رفتار ديگري وادار كرد.»

اين جوابيه و پاسخ آموزش و پرورش در رسانه‌ها با عنوان «پيشنهاد قانوني شدن آموزش» منعكس شد و آموزش و پرورش را وادار به دومين واكنش كرد. حميدرضا كفاش، معاون پرورشي و فرهنگي آموزش و پرورش در تشريح موضع اين وزارتخانه توضيح داد: آنچه از سوي آموزش و پرورش اعلام شده موضع رسمي اين وزارتخانه نبوده و به هيچ‌وجه قانوني شدن تنبيه بدني مدنظر ما نيست، بلكه تجديد نظر در روش‌هاي تنبيه يا روش‌هاي بازدارنده از رفتارهاي پرخطر و حركاتي است كه دانش‌آموزان نبايد در مدرسه انجام دهند. در ادامه موضع آموزش و پرورش در مورد تنبيه بدني و نظرات كارشناسان در اين زمينه مرور مي‌شود.




منبع: اعتماد


تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۸:۱۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 89]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن