واضح آرشیو وب فارسی:فارس: فارس گزارش میدهد
برنامهریزی راهی برای پیمودن مسیر موفقیت
با توجه به شرایط امروزی جامعه برنامهریزی مهمترین اصل برای پیمودن مسیر موفقیت در تمام زمینهها محسوب میشود.
به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد امروز بانک مهر اقتصاد در استان چهارمحال و بختیاری دوره تخصصی برنامهریزی راهبردی را با حضور استاد برنامهریزی کشور با رویکرد تجزیه و تحلیل جدول برنامهریزی شناسایی فرصتها، تهدیدها و شناسایی نقاط قوت و ضعف و همچنین اصول برنامهریزی و استراتژیهای کوتاهمدت، میان مدت را در دستور کار خود قرار داد. *برنامهریزی راهی برای رسیدن به موفقیت مدیرکل بانک مهر اقتصاد استان چهارمحال و بختیاری در این نشست اظهار کرد: برنامهریزی راهی برای فراهم کردن زمینه دستیابی به اهداف مورد نظر است. شهاب زارعی گفت: بسته به فعالیت مورد نظر برنامهریزی میتواند کوتاه مدت، میانمدت و بلند مدت باشد و در راستای فعالیتهای مستمر نیاز است تا هر سه شاخصه برنامهریزی یعنی کوتاه مدت، میانمدت و بلند مدت در دستور کار سازمان، اداره، بانک و ... قرار گیرد.
وی با بیان اینکه برنامهریزی به آینده مینگرد و پلی بین اینجا که هستیم و مقصد مورد نظر واقع میکند، بیان داشت: در زمینه بانکداری مهمترین اصل برنامهریزی و داشتن استراتژی مناسب است تا بتوان زمینه جلی اعتماد مردم و راه دستیابی به موفقیت را هموار کرد. مدیرکل بانک مهر اقتصاد استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به مزایای برنامهریزی و داشتن استراتژی مناسب اظهار داشت: فراهم کردن مسیر دستیابی به اهداف مورد نظر، ایجاد فرصت انجام منظم تصمیمها، استفاده درست از منابع موجود، امکان ارزیابی میزان پیشرفت در مسیر دستیابی به اهداف مورد نظر، تقویت کار گروهی، بالا بردن روحیه اعتماد بهنفس و ... از جمله مزایای برنامهریزی است. *شناسایی فرصتها و تهدیدها در سیستم بانکی ضروری است این مسئول تاکید کرد: در زمینه بانکداری و سیستم پولی و بانکی کشور بعد از برنامهریزی و مشخص کردن هدف باید ابتدا فرصتها و تهیدها را بررسی و تلاش کنیم زمینه استفاده حداکثری از فرصتها و تبدیل تهدیدها به فرصتها تلاش کنیم. زارعی ادامه داد: همواره و در تمامی مقاطع مختلف باید تلاش کنیم نقاط ضعف خود را پوشش دهیم و از نقاط قوت بهترین استفاده را ببریم تا بتوانیم زمینه رسیدن به موفقیت را هموار کنیم. *شناسایی نقاط قوت و ضعف برای سبقت از رقبا ضروری است یکی از اساتید برجسته برنامهریزی کشور در ادامه این نشست اظهار داشت: در هر کاری برنامهریزی(کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت) لازمه فراهم کردن مسیر دستیابی به موفقیت است و بدون داشتن برنامه صحبت کردن از موفقیت در بسیاری زمینهها کاری بیهوده است. رضا سیفالهی اظهار داشت: در زمینه بانکداری و سیستم پولی و بانکی کشور برنامهریزی و داشتن استراتژی شرط اول موفقیت است و باید بتوانیم جایگاه فعلی و مقصد ایدهآل مورد نظرمان را مشخص کنیم و سپس شرایط مورد نیاز برای دستیابی به اهداف مورد نظر را فراهم کنیم.
وی ادامه داد: در مناطق مختلف کشور ابتدا باید در زمینه بانکداری شناخت درستی از بازار پولی و مالی منطقه بدست بیاوریم و متناسب با آن شرایط استراتژی را تنظیم و زمینه دستیابی به اهداف مورد نظر را فراهم کنیم. سیفالهی تاکید کرد: با توجه به افزایش تعداد بانکها و موسسات مالی و اعتبار و عدم افزایش چشمگیر سرمایه افراد در بسیاری از مناطق، باید تلاش کردن از راههای گوناگون زمینه جذب اعتبارات بیشتر را فراهم کرد. استاد برنامهریزی کشور اظهار داشت: باید ابتدا راههای رسیدن به هدف مورد نظر (جذب حداکثری منابع مردمی) در مناطق مختلف را شناسایی و سپس به دنبال اجرایی کردن این اهداف باشیم. وی شناسایی نقاط قوت و ضعف را ضروری دانست و خاطرنشان کرد: در سیتم بانکی ابتدا باید نقاط قوت و ضعف خودمان در راستای جذب حداکثری منابع مردمی را مشخص کنیم تا با برطرف کردن نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت بتوان از دیگر رقبا در این زمینه جلو زد. انتهای پیام/68001/ع
93/11/02 - 17:03
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]