تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 17 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اجابت دعایت را دیر مپندار، در حالی که خودت با گناه راه اجابت آن را بسته ای.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805317572




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پای آلودگی روی گلوی کابل/ تهدیدی بدتر از سلاح در راه است


واضح آرشیو وب فارسی:فارس:
پای آلودگی روی گلوی کابل/ تهدیدی بدتر از سلاح در راه است
افغانستان از جمله کشورهایی است که میزان آلودگی هوا و محیط زیست در آن به شدت رو به افزایش است و برای بر طرف کردن آن تاکنون اقدامات موثری چه از طرف دولت و چه از طرف مؤسسات بین‌المللی صورت نگرفته است.

خبرگزاری فارس: پای آلودگی روی گلوی کابل/ تهدیدی بدتر از سلاح در راه است



به گزارش خبرنگار دفتر منطقه‌ای فارس، افغانستان از جمله کشورهایی است که میزان آلودگی هوا و محیط زیست در آن به شدت رو به افزایش است و برای بر طرف کردن آن تاکنون اقدامات موثری چه از طرف دولت افغانستان و چه از طرف موسسات بین‌المللی صورت نگرفته است. قطع و نابودی بی رویه جنگل، نابودی سیستم آبیاری، کشت مواد مخدر، انباشته شدن فاضلاب، زمین‌های مین گذاری شده، تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی به مسکونی، شکار و قاچاق حیوانات و حفر چاه‌های غیر مجاز، تردد بیش از حد مجاز اتومبیل در خیابان‌های این کشور، از عمده مشکلات زیست محیطی در افغانستان است. در حال حاضر، شهروندان کابل پایتخت افغانستان بیشتر از هر جای دیگری از این کشور از مشکلات زیست محیطی رنج می‌برند.آلودگی هوا، ترافیگ سنگین و افزایش جمعیت شهری، زندگی را برای بیش از 4 ملیون نفر از ساکنان این شهر بسیارسخت و طاقت فرسا کرده است. شهر کابل که گنجایش فقط 40 هزار اتومبیل را دارد، اکنون روزانه 300 هزار اتومبیل در آن تردد دارند و شهروندان این شهر برای رسیدن به مقصد باید ساعت‌ها در ترافیک سنگین این شهر سرگردان باشند. مشکلات زیست محیطی فقط در کابل نیست و ولایت‌های دیگر افغانستان هم به گونه‌ای دیگر با مشکلات محیط زیست خود مواجه هستند. همه ساله بر اثر جاری شدن سیل در شمال و غرب افغانستان، خسارات مالی زیادی نیز به زمین‌های کشاورزی و منازل مسکونی وارد می‌شود و بسیاری نیز جان خود را از دست می‌دهند. کارشناسان محیط زیست یکی از علت‌های جاری شدن سیل را در افغانستان قطع درختان و نابودی جنگل‌ها می‌دانند که در طول 30 سال گذشته به صورت بی رویه‌ای این کار در افغانستان ادامه داشته است. تا قبل از تجاوز شوروی به افغانستان، جنگل‌ها و حیات وحش این کشور بسیار معروف بود. و درختانی که بیش از 300 سال عمر داشتند، سرتاسر جنگل کوهستانی شرق و شمال افغانستان را پوشانده بودند و درختان زنجیره‌ای پسته، سرتاسر شمال این کشور بخصوص درختان پسته در بادغیس را پوشش می‌داد. جنگل و درختان علاوه بر زیبایی و اهمیت اقتصادی که دارند باعث تصفیه هوا و باعث جلوگیری از سرازیر شدن  سیلاب‌ها و محیط مناسب برای پرورش حیوانات و پرندگان وحشی می شود که این موضوع در افغانستان از اهمیت بسیار بالای بر خوردار است. اما به تدریج جنگل‌ها و درختان در افغانستان نه تنها باعث زیبایی و سر سبزی نمی‌شود، بلکه قطع بی رویه درختان باعث جاری شدن سیلاب‌های فراوان در این کشور شده است. «حسن گران» کارشناس محیط زیست افغانستان، بر این باور است که طی سال‌های گذشته تجارت غیر قانونی اشجار توسط اشخاص محلی و دلالان خارجی بگونه‌ای روز افزون از بین برده شده و بخش مهمی از جنگل‌های پکتیا و کنر، نورستان و لغمان در حالت بدی قرار دارد. این کارشناس محیط زیست آتش سوزی در جنگل‌ها را نیز از حوادث مهم در سال‌های گذشته می‌داند که مهم‌ترین آن آتش سوزی در جنگل‌های ولایت کنر بوده است.









انتهای پیام/

93/11/02 - 14:44





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن