واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۹ دي ۱۳۹۳ (۸:۲۹ق.ظ)
آيت الله علوي بروجردي: معارف اهلبيت(ع) با لطافت و زيبايي به جامعه عرضه شود آيت الله علوي بروجردي گفت: بزرگترين وظيفه روحانيت تبليغ آموزه هاي دنيي به زبان زيبا و فصيح مي باشد، تبليغ به هياهو نياز ندارد، بلکه نيازمند اين است که حقيقت تشيع به درستي و زيبايي عرضه شود.
به گزارش خبرگزاري موج ازقم، آيت الله علوي بروجردي در ديدار طلاب مدرسه علميه اهل بيت(ع) مشهد که در قم برگزار شد اظهارداشت: طلبگي فرصت منحصر به فرد است که به شما روي آورده است، بايد از اين فرصت براي تهذيب نفس و تحصيل آموزه هاي دين بهره گرفت.
وي با بيان اين که علوم حوزوي و ديني بهترين علوم مي باشد افزود: بايد اسلام اصيل و مباني ناب شيعه از طريق مبلغان و روحانيت به جامعه و به دنيا عرضه شود.
آيت الله علوي بروجردي اظهار داشت: بايد مبلغان داراي توان علمي و بيان زيبا باشند تا بتوانند انديشه شيعه ناب را به دنيا معرفي کنند و اين امر نيازمند تسلي و ممارست و کوشش علمي فراوان مي باشد.
استاد حوزه علميه قم افزود: علم آن قدر وسيع است ومي توان با ابزار علم به درستي مباني اسلام را به دنيا عرضه کرد و اگر ازاين فضاي علمي اساس مکتب شيعه را نشر ندهيم خيلي سستي و بي کفايتي کردهايم.
حقيقت تشيع به درستي و زيبايي عرضه شود
آيت الله علوي بروجردي خاطر نشان ساخت: بزرگترين وظيفه روحانيت تبليغ آموزه هاي ديني به زبان زيبا و فصيح مي باشد، تبليغ نيازمند به داد و فرياد کردن و هياهو ندارد، بلکه نيازمند اين است که حقيقت تشيع به درستي و زيبايي عرضه شود.
وي اظهار داشت: اگر مردم شيريني کلام اسلام ناب محمدي(ص) را بشنوند جذب خواهند شد و جامعه نيز ظرفيت پذيرش مباني اسلام را دارد، اما بايد افرادي اين لطافت را به جامعه انتقال دهد.
اين استاد خارج فقه حوزه خاطر نشان ساخت: تبليغ روش هايي دارد، يکي از روش هاي آن استفاده از مباني ديني، رجالي و روايي است. شيعه مباني غني روايي دارد، که در هيچ مکتب و مذهبي وجود ندارد؛ اين مباني نيازمند فهم و درک عميق مي باشد.
آيت الله علوي بروجردي ابراز داشت: طلبه بايد ادبيات و علوم پايه را خوب ياد بگيرد درک کند و اشکال درسي به استاد وارد کند. بنابراين درسي که بدون اشکال به استاد و فهم پيش برود براي طلبه پخته نخواهد شد وبسياري از بزرگان دين که داراي عناويني از لحاظ علمي مي باشند از همين طريق به درجات عالي علمي رسيدند.
*طلبه نبايد تنها به ادبيات بسنده کند
وي اظهار داشت: طلبه نبايد تنها به ادبيات عرب بسنده کند، اگر چه پايه علوم ديني مي باشد بايد الطاف کلام عرب را به خوبي مسلط شود کسي که به الطاف زبان عرب خوب مسلط نباشد نمي تواند مفسر خوبي باشد و روايات را نيز استخراج کند.
استاد خارج فقه حوزه گفت: علوم الهي قداستي دارد لازم است که در ظرف پاکي قرار بگيرد و اين پاکي نيازمند تهذيب و پاکي روح مي باشد، زماني که پاکي روح حاصل شود و اين علوم الهي در آن ريخته شود موجب نورانيت قلب و رشد فکري مي شود.
آيت الله علوي بروجردي در پايان افزود: فقه علوم آل محمد (ص) يک علم نوراني است اين علم نوراني نيازمند ظرف پاک است و بايد در جايگاه نوراني قرار بگيرد: بنابراين بايد با تزکيه و تمرين که از ضروريات طلبگي مي باشد استفاده برد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]