واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران تاکید کرد
ضرورت بهرهگیری از توان علمی اساتید جهان برای تولید علم در کشور
رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران بر ضرورت بهرهگیری از توان علمی اساتید مختلف جهان برای تولید علم در کشور تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، نصرتالله ضرغام ظهر امروز در نشست مشترک و جلسه پرسش و پاسخ اعضای هیئت علمی دانشگاههای علوم پایه، علوم پزشکی و دانشگاه زنجان اظهار داشت: صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران از همه ظرفیت خود برای حمایت از طرحها و پژوهش استفاده میکند.
وی با اشاره به اینکه انسانهایی که نگاه کوتاهی داشته باشند نمیتوانند تحولی بهوجود آورند، گفت: باید دانشگاههای کشورمان به سوی ارتقای کیفیت حرکت کنند.
رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران با اشاره به اینکه 4 میلیون و 500 هزار نفر جمعیت دانشجو در کشورمان وجود دارد، گفت: امروز بخشی از فارغالتحصیلان دانشگاهها بیکار هستند که این تعداد انتظار شغل مناسب دارند.
این مسئول با اشاره به اینکه مراکز علمی باید به سمت کیفیت و کمیت هدایت شوند، افزود: باید آموختههای فرزندان این آب و خاک در حدی باشد که خریدار داشته باشند. * مراکز علمی کشور باید دغدغه کیفیت داشته باشند
ضرغام با تاکید بر اینکه مراکز علمی کشورمان باید دغدغه کیفیت داشته باشند، افزود: همچنین مراکز علمی موجود در کشورمان باید جایگاه و پایگاه مردمی داشته باشند و اگر جایگاه مردمی پیدا کنند امکان توسعه کمی و کیفی با کمکهایی که به این مراکز میشود وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه پیدا کردن این جایگاه مهم به دست مسئولان و مردم است، گفت: مسئولان این حوزه تلاش میکنند تا دانشگاهها جایگاه خود را در بین مردم پیدا کنند.
رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران ادامه داد: با تحقق این مسئله مهم قطعا بودجههای اختصاصیافته به آموزش عالی افزایش مییابد.
این مسئول با اشاره به اینکه در حال حاضر مراکز بودجه خود را از محل بودجه دولتی و ملی تامین میکنند، افزود: تامین استانداردهای علمی نیز با راهکارهای مختلفی صورت میگیرد.
ضرغام با اشاره به اینکه ما باید درباره ایجاد تنوع، درآمد و ایدههای خوب فکر کنیم، گفت: در این زمینه باید امکانات و تجهیزات مختلفی وجود داشته باشد تا اهداف مدیریت را با برنامههای راهبردی محقق کنیم.
وی در ادامه با اشاره به اینکه شورای پژوهشهای علمی در سال 68 راهاندازی شده است، گفت: هدف از این امر سیاستگذاری و برنامهریزی در حوزههای مختلف علمی و برنامهریزی مناسب برای تحقیقات علمی بوده است.
رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران ادامه داد: این شورا در زمان تشکیل، نقص نداشتن منابع مالی و عدم برخورداری از ساختار سازمانی را دارا بود.
این مسئول به تاکید مقام معظم رهبری بر ضرورت گسترش پژوهش و حمایت از پژوهشگران اشاره کرد و گفت: با تاکید مقام معظم رهبری مجموعهای برای حمایت از این بخش تشکیل شده است. * ارتباط میان مراکز علمی کشور با جهان افزایش یابد
ضرغام بر ضرورت بهرهگیری از توان علمی اساتید مختلف جهان برای تولید علم در کشور تاکید کرد و اظهار داشت: باید ارتباط میان مراکز علمی کشورمان با جهان افزایش یابد.
وی با اشاره به اینکه از پژوهشگران کشورمان به طرق مختلفی حمایت میشود، افزود: در حال حاضر 32 هزار هیئت علمی با صندوق ارتباط موثر دارند.
رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران خاطرنشان کرد: در شش ماهه نخست سال جاری 62 پروژه مصوب از سوی دانشگاه تهران در این صندوق برای ارائه حمایتها مورد تصویب قرار گرفته است.
ضرغام در پایان یکی از اهداف بنیاد نخبگان را شناسایی و ارتقای استعدادهای موجود در کشور دانست و بیان داشت: پرورش و شکوفایی این استعدادها و ایجاد اشتغال از دیگر اهداف بنیاد است.
انتهای پیام/73008/ک40
93/10/28 - 15:23
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 89]