واضح آرشیو وب فارسی:فارس: فارس گزارش میدهد
لزوم فعالیت بیشتر ستاد تسهیل سرمایهگذاری در کهگیلویه و بویراحمد
استان کهگیلویه و بویراحمد اکنون بیش از همیشه نیاز به امر سرمایهگذاری برای تولید و اشتغال دارد که لازم است ستاد تسهیل در سرمایهگذاری فعالیت بیشتری داشته باشد.
به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، سرمایهگذاری از راهکارهای رشد و توسعه اقتصادی هر منطقه است که نظریهپردازان اقتصادی بر آن همواره تاکید دارند. اصل 44 قانون اساسی یکی از پایههای نظام اقتصادی جمهوری اسلامی ایران را بخش خصوصی معرفی میکند.
در این میان استان کهگیلویه و بویراحمد از ظرفیتها و پتانسیلهای گوناگون جهت سرمایهگذاری در حوزه آب، کشاورزی، دامداری، گردشگری، معادن و نفت برخوردار است و بهدلیل کمبود منابع مالی، سرمایهگذاری و ورود بخش خصوصی جهت تحریک رشد اقتصادی لازم است. در سالهای گذشته مسئولان کهگیلویه و بویراحمد به امر سرمایهگذاری بخش خصوصی در این استان توجه چندانی نکردند و در واقع به نقش سرمایهگذاری در فرآیند رشد و توسعه اقتصادی استان کهگیلویه و بویراحمد بر اساس شواهد و آمارهایی که وجود دارد جایگاهی نداشته است. *سرمایهگذاری که یازده سال میدود برای نمونه سرمایهگذار طرح آب معدنی سپیدار بویراحمد که بعد از یازده سال طرح او همچنان راکد مانده است در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در یاسوج، اظهار کرد: کلیه مراحل قانونی و موافقتنامههای طرح آب معدنی سپیدار بویراحمد انجام گرفت و با هماهنگی ادارهکل منابع طبیعی استان کهگیلویه و بویراحمد برای دریافت تسهیلات به بانک ملی معرفی شد.
سهراب جاودانمطلق گفت: طرح تولیدی و اشتغالزایی آب معدنی سپیدار بویراحمد برای افتتاح و راهاندازی آماده شد و مانع از جایی آغاز شد که ساختمان متعلق به ادارهکل منابع طبیعی جلوی این طرح اشتغالزایی باید جابجا شود.
این سرمایهگذار بویراحمدی افزود: ساختمان منابع طبیعی جلوی طرح آب معدنی سپیدار سبب شد تا بعد از 11 سال هنوز از این طرح بهرهبرداری نشود و مسئولان گذشته در ادارهکل منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد نیز در این زمینه همکاریهای لازم را نداشتند.
جاودانمطلق بیان کرد: از مسئولان منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد در گذشته تقاضای معاوضه این ساختمان با ملک دیگری و یا خریداری آن ملک مطرح شد و در هیئت دولت نیز موافقت صورت گرفت که متأسفانه همکاری لازم در استان کهگیلویه و بویراحمد انجام نگرفت.
این سرمایهگذار از مکاتبه 200 متر نامه و هزینه 17 میلیون تومان برای رفت و برگشت به تهران جهت رفع موانع طرح آب معدنی سپیدار بویراحمد خبر داد و افزود: 10 میلیون تومان برای باز کردن گره مشکلات این طرح از طریق هزینههای تماس برقرار شد.
جاوادن ضمن ابراز گلایه از کمکاری مسئولان گذشته کهگیلویه و بویراحمد در خصوص راهاندازی این طرح سرمایهگذاری، اظهار کرد: استاندار کهگیلویه و بویراحمد و مدیرکل فعلی منابع طبیعی استان برای برطرف کردن مشکلات این طرح تلاشهایی کردند که از آنها قدردانی میشود.
موسی خادمی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در گفتوگو با فارس اظهار کرد: دستورات لازم برای رفع مشکلات طرح آب معدنی سپیدار بویراحمد صادر شده است.
به گزارش فارس، جوانان استان کهگیلویه و بویراحمد بهدلیل نبود صنایع بزرگ با معضل بیکاری مواجه هستند و همچنان به جهت اینکه صنایع بزرگ و متناسب با شرایط طبیعی در این استان راهاندازی نشده است بر جمیعت بیکاران استان کهگیلویه و بویراحمد افزوده میشود.
*دستگاههای اجرایی از ایجاد موانع برای سرمایهگذاران خودداری کنند
خادمی در ادامه اظهارات خود به اهمیت سرمایهگذاری اشاره کرد و گفت: استان کهگیلویه و بویراحمد ظرفیتهای متعدد سرمایهگذاری در حوزههای مختلف را دارد و دستگاههای اجرایی با رعایت شاخصهای لازم در فرصتهای سرمایهگذاری بهدنبال شناسایی طرحها و توانمندیهای بالقوه در بخشهای گوناگون باشد.
وی تاکید کرد: دستگاههای اجرایی از سختگیرها و ایجاد موانع برای سرمایهگذاران خودداری کنند. به گزارش فارس، کمیته یا ستاد تسهیل سرمایهگذاری در استان کهگیلویه و بویراحمد برای اینکه اینگونه مشکلات همانند گذشته بر سر راه سرمایهگذاران ایجاد نشود با ارائه راهکارهای بهتر بر جذب سرمایهگذار کوشش بیشتری کنند تا همواره شاهد افزایش آمار جوانان بیکار در استان نباشیم. انتهای پیام/82020/ک40
93/10/27 - 10:06
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]