محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832417981
مردم در انتخابات سال آینده افراطیون را حذف و منزوی میکنند
واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: مردم در انتخابات سال آینده افراطیون را حذف و منزوی میکنند
قنبری با بیان اینکه "در این مجلس حتی فراکسیونی که غیر از نام اصولگرا در آن باشد وجود ندارد."، گفت: آنهایی هم که اعلام استقلال میکنند، اگر گرایش به اصلاحطلبی داشتند، جرات نکردند به صراحت اعلام کنند که اصلاحطلب هستند. این نشان میدهد که فضای مجلس نهم سنگین بوده و افرادی که گرایش غیراصولگرایی داشتند ترسیدند تا گرایش خود را ابراز کنند. این فعال اصلاحطلب معتقد است که "مردم در انتخابات سال آینده با حذف و منزوی کردن این گروههای تندرو جواب آنها را خواهند داد."
آفتاب- سرویس سیاسی: داریوش قنبری، نماینده دور هفتم و هشتم مجلس شورای اسلامی درباره وضعیت مجلس نهم به «آفتاب» میگوید: مجلس نهم را ماهیتا متفاوت از مجلس گذشته میدانم؛ حداقل از دو دوره قبل که خود حضور داشتم. در مجالس هفتم و هشتم درست است که بیشتر نمایندگان اصولگرا بودند اما تفاوتهایی وجود داشت.
این فعال اصلاحطلب افزود: طیف مقابل یعنی اصلاحطلبها هم تقریبا اقلیت وزینی را تشکیل میدادند؛ و تعداد هم بهاندازهای بود که فراکسیونی به نام اصلاحطلبان در مجالس هفتم و هشتم داشته باشند.
قنبری در ادامه با بیان اینکه "در این مجلس حتی فراکسیونی که غیر از نام اصولگرا در آن باشد وجود ندارد."، گفت: آنهایی هم که اعلام استقلال میکنند، اگر گرایش به اصلاحطلبی داشتند، جرات نکردند به صراحت اعلام کنند که اصلاحطلب هستند. این نشان میدهد که فضای مجلس نهم سنگین بوده و افرادی که گرایش غیراصولگرایی داشتند ترسیدند تا گرایش خود را ابراز کنند.
این نماینده سابق مجلس ادامه میدهد: این مساله در مجموع با پیشبردن وظایف نمایندگی آنچنان سازگاری ندارد. نمایندگانی از ایندست در پیشبرد خواستههای مردم و دفاع از حقوق آنها هم قاطعیت ندارند. در چنین وضعیتی کارها بهخوبی انجام نمیشود و فضا به سمت ریاکاری پیش میرود. این از مشکلاتی است که در این مجلس وجود دارد. سایه سنگینی که افراطیون ایجاد کردهاند باعث شده تا غیراصولگراها نتوانند اهداف، دیدگاهها و خواستههایشان را با جدیت مطرح کنند.
او درباره وضعیت حاکم بر مجلس تاکید میکند: سیاسیون سرشناس و هویتدار به نسبت مجالس گذشته تعداد کمتری را تشکیل میدهند. در این مجلس افرادی هستند که به دلایل مختلف به دنبال اهداف شخصی و فردی خود هستند.
قنبری در دستهبندی که برای نمایندگان مجلس ایجاد میکند، توضیح میدهد: اگر بخواهیم نمایندگان را دستهبندی کنیم به این شکل است که عدهای کاری به مسائل کشور و مردم ندارند و به دنبال منافع شخصی خود هستند. عدهای دیگر در کنار منافع شخصی درصدد هستند که کارهایی برای حوزههای انتخابیه خود انجام دهند تا در دور بعد هم رای بیاورند.
این فعال اصلاحطلب افزود: افرادی هم دلسوزان منافع ملی هستند و هدفشان این است که گرهای از گرههای ملت کشور را بگشایند. تعداد اینها متاسفانه کم است البته با توجه به تعداد کم آنچنان بیتاثیر هم نبودهاند.
او ادامه میدهد: اما عدهای نمایندگانی هستند که کارشان مسائل سیاسی است. این جمع در دوران آقای احمدینژاد ثناگویان وی بودهاند و به تعریف و تمجید از او پرداختند. در حال حاضر هم دولت در اختیار گرایشی قرار گرفته که هم سوی آنها نیست؛ بنابراین کارشان تخریب و چوب لای چرخ دولت گذاشتن است.
قنبری میافزاید: اینها هدفشان این است که با این کارها اقتدار از دست رفته خود را احیا کنند. نگران هستند که وضعیتی که در انتخابات ریاستجمهوری سال گذشته پیش آمد بار دیگر تکرار شود. بنابراین تصمیم دارند به هر شکلی که شده اهداف سیاسی خود را پیش ببرند. این افراد نقطههای مثبت دولت را زیر سوال میبرند روزی به عنوان دلواپسی و روز دیگر به عناوین دیگر. در مجموع به تقابل با دولت پرداختهاند.
نماینده پیشین مجلس میگوید: این گروه نمیتوانند گرایشهای فکری رقبای خود را تحمل کنند. در رابطه با اصلاحطلبان که تکلیفشان مشخص است؛ اما حتی این گروه در رابطه با اصولگرایان و افرادی که همفکر خود آنها هستند هم مسائلی را تاب نمیآورند. این موضوع در برخوردهایی که با افرادی مانند لاریجانی و مطهری داشتهاند نشاندهنده این است که این گروه افراطی و تندور آستانه تحمل زیادی ندارند.
نماینده دور هفتم و هشتم مجلس شورای اسلامی در مقایسه مجلس حاضر نسبت به مجالس گذشته توضیح میدهد: اگر بخواهیم مقایسه کنیم با وجود اینکه این ترکیبها در مجالس گذشته نیز وجود داشته است. اما وضعیتی را که افراطیون در این مجلس بهوجود آوردهاند و شیوه برخوردی که با دولت دارند، مختص این مجلس است؛ به این گستردگی که برخی در این مجلس به دنبال منافع ملی خود هستند هم در مجالس گذشته وجود نداشته است.
قنبری ضمن اشاره به دخالت بیش از اندازه نمایندگان مجلس نهم در امور دولت میگوید: مسئله دیگری که این مجلس را از مجالس هفتم و هشتم متمایز میکند، مداخله بیش از حد نمایندگان در امورات اجرایی و قوه مجریه است که اصل تفکیک قوا را خدشهدار کرده است.
او تاکید میکند: در مجلس هفتم و هشتم که من حضور داشتم نمایندگان زیاد به امور اجرایی ورود پیدا نمیکردند. اما نمایندگان این دوره بیشتر تمایل دارند که در عزل و نصبها دخیل باشند و نیروهای متعلق به خودشان را در دستگاههای اجرایی داشته باشند. بخش اصلی تقابل نمایندگان با دولت هم به همین دخالت در امور اجرایی بازمیگردد.
قنبری ادامه میدهد: البته این مختص این دوره نیست اما سطح این مداخلهجویی در این دوره بیشتر شده است. تااندازهای هم در این کار موفق بودهاند به نظر من بسیاری از وزرا مرعوب نمایندگان مجلس هستند و به خواستههای آنها تن دادهاند.
این فعال سیاسی اصلاحطلب حرکات نمایندگان محافظهکار مجلس نهم را از سر عصبانیت و بهمنظور انتقامجویی میداند و درباره آن به خبرنگار آفتاب میگوید: پر سروصدابودن مجلس بیشتر به این باز میگردد که طیفی در مجلس به عنوان افراطیون حضور دارند که یک طیف تمامیتخواه هستند. از زمانی که آقای روحانی رای آورده صدای بلندتری دارند و عصبانیت آنها از رایی است که مردم سال گذشته به صندوق ریختند. به دنبال انتقامجویی از رای مردم در قالب انتقامگرفتن از دولت منتقد مردم هستند؛ عصانیت آنها را به تقابل کشانده است.
قنبری درباره انتخابات سال آینده مجلس شورای اسلامی تصریح میکند: به اعتقاد من این تقابلی که طیف افراطی با دولت یازدهم و در واقع با رای مردم داشتند، مردم را با ماهیت این طیف بیشتر آشنا کرده است. فکر میکنم این باعث شده که مردم آگاهی بیشتری نسبت به انتخابات سال آینده پیدا کنند و میتوان گفت که این وضعیت باعث حذف طیف تمامیت خواه در انتخابات آینده خواهد شد.
او تندروی برخی نمایندگان مجلس را نشاتگرفته از این میداند که فکر میکنند با این کار میتوانند پایگاه اجتماعی به دست آورند و تاکید میکند: شاید این طیف فکر میکنند که با تقابل با دولت برای خود پایگاه اجتماعی بهوجود میآورند. اما با توجه به اینکه اکثریت مردم به این دولت رای دادهاند و به دنبال موفقیت آن هستند؛ این وضعیت پیش نخواهد آمد.
این فعال اصلاحطلب معتقد است که "مردم در انتخابات سال آینده با حذف و منزوی کردن این گروههای تندرو جواب آنها را خواهند داد."
قنبری تاکید میکند: مردم متوجه شدهاند که گیر کار کجاست و چه کسانی به دنبال این هستند که از تحقق اراده ملت جلوگیری کنند. اگر در انتخابات سال گذشته طیف تندرو 4 میلیون رای داشت به نظر من سال آینده این مقدار باز هم کاهش مییابد.
او عنوان میکند: مردم از افراطگری خسته شدهاند و دوست ندارند که عدهای با افراطگری کشور را به سمت بحران پیش ببرند.
مطالب مرتبط
عارف: از داخل کشور یک صدا شنیده شود
درخواست منتجبنیا از دولت
سید هادی خامنهای: هیچکس حق ندارد فردی را از نظام خارج کند
رهامی: غربالگریها را باید به مردم سپرد
موسوی لاری: اصلاحات خرجش را از آنهایی که سوء استفاده میکنند جدا خواهد کرد
بیانیه پایانی همایش سراسری جبهه اصلاحات
عارف: برخورد فیزیکی در شان مجلس نیست
نامه صادق زیباکلام به علمالهدی
پیام آیتالله هاشمی به همایش سراسری اصلاحطلبان
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 276]
صفحات پیشنهادی
آیتالله هاشمی رفسنجانی: دو انتخابات سال آینده برای کشور مهم است/ برخی مسئولین از کسانی احساس نگرانی میکنند ک
آیتالله هاشمی رفسنجانی دو انتخابات سال آینده برای کشور مهم است برخی مسئولین از کسانی احساس نگرانی میکنند که هیچ یک از ابزار قدرت و تبلیغات به جز رأی مردم را ندارند رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با مهم توصیف کردن دو انتخابات سال آینده برای کشور گفت باید تلاشهای انتخاباتی در چمردم برای انتخابات سال آینده آگاه باشند
مردم برای انتخابات سال آینده آگاه باشند رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور گفت فتنه سال 88 اختلاف بین دو نفر نبود بلکه اختلاف بین دو جریان فکری و دو نگاه فکری بود که برای جمع کردن سفره نظام آمده بودند به گزارش نامه نیوز حجتالاسلام و المسلمین تقوی در سخنرانی پیش از خطبههایکامرون از مردم انگلیس خواست در انتخابات سال جاری به محافظه کاران رأی دهند
کامرون از مردم انگلیس خواست در انتخابات سال جاری به محافظه کاران رأی دهندنخست وزیر انگلیس از مردم این کشور دعوت کرد در انتخابات سال جاری به محافظهکاران رأی دهند تا اقتصاد این کشور دچار بحران نشود به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس با آغاز سال نو میلادی «دیوید کاکواکبیان در جمع خبرنگاران: راهبردهای اساسی انتخابات مجلس در کنگره حزب مردمسالاری مشخص میشود
کواکبیان در جمع خبرنگاران راهبردهای اساسی انتخابات مجلس در کنگره حزب مردمسالاری مشخص میشوددبیرکل حزب مردمسالاری از تعیین راهبردهای اساسی انتخابات مجلس دهم در کنگره حزب متبوعش خبر داد به گزارش خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس مصطفی کواکبیان دبیرکل حزب مردمسالاری در حاشیهنماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس: 36 درصد بودجه کشور در سال آینده به صورت متفرقه و شناور پیشبینی شده است
نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس 36 درصد بودجه کشور در سال آینده به صورت متفرقه و شناور پیشبینی شده استنماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی گفت مدیران استان لرستان باید تلاش زیادی برای بهرهمندی و استفاده از 36 درصد از بودجه شناور سال 94 انجام دهند به گزارش خبرگزامطهرینژاد به فارس خبر داد آغاز فعالیت انتخاباتی حزب مردم سالاری از بهمنماه
مطهرینژاد به فارس خبر دادآغاز فعالیت انتخاباتی حزب مردم سالاری از بهمنماهرئیس کمیته انتخابات حزب مردم سالاری از آغاز رسمی فعالیت حزب متبوع خود برای رقابتهای دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از 9 بهمن ماه امسال خبر داد میرزا بابا مطهرینژاد عضو شورای مرکز ی حزب مردمهاشمی رفسنجانی در دیدار شورای هماهنگی اصلاحات: دو انتخابات سال آینده برای کشور مهم است/ واکنش هاشمی به انتخابا
هاشمی رفسنجانی در دیدار شورای هماهنگی اصلاحات دو انتخابات سال آینده برای کشور مهم است واکنش هاشمی به انتخابات خبرگان آیندهرئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با مهم توصیف کردن دو انتخابات سال آینده برای کشور گفت باید تلاشهای انتخاباتی در چارچوب قوانین کشور باشد و نباید پا را از دایرهافزایش تعداد روزهای پاک سال جاری نسبت به سال گذشته/حذف وانتپیکان از ابتدای سال آینده ازچرخه تولید کشور
درحال تکمیل متصدی در نشست خبری اعلام کرد افزایش تعداد روزهای پاک سال جاری نسبت به سال گذشته حذف وانتپیکان از ابتدای سال آینده ازچرخه تولید کشور معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست گفت تعداد روزهای پاک سال جاری نسبت به سال گذشته افزایش چشمگیری داشته است به گزارش خبرننماینده مردم اسدآباد در مجلس خبر داد بهرهبرداری از کارخانه رب گوجهفرنگی در اردیبهشت سال آینده در اسدآباد
نماینده مردم اسدآباد در مجلس خبر دادبهرهبرداری از کارخانه رب گوجهفرنگی در اردیبهشت سال آینده در اسدآبادنماینده مردم اسدآباد در مجلس با بیان اینکه یکی از دغدغههای تولیدکنندگان محصول گوجهفرنگی نبود کارخانه رب است گفت با جذب یک سرمایهگذار تا سال آینده کارخانه رب گوجهفرنگی راستارت انتخابات محلس را از کنگره حزب مردم سالاری خواهیم زد
کواکبیان در جمع خبرنگاران استارت انتخابات محلس را از کنگره حزب مردم سالاری خواهیم زد دبیرکل حزب مردم سالاری گفت سیزدهمین کنگره حزب مردم سالاری 9 بهمن برگزارخواهد شد و در این کنگره استارت انتخابات مجلس را خواهیم زد به گزارش خبرنگار احزاب باشگاه خبرنگاران مصطفی کواکبیان دبیر کلمعاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست خبر داد توقف خط تولید وانت پیکان از ابتدای سال آینده/ مازوت از چ
معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست خبر دادتوقف خط تولید وانت پیکان از ابتدای سال آینده مازوت از چرخه سوخت نیروگاهها حذف میشودمعاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه از سال آینده استفاده از سوخت مازوت در نیروگاههای کشور حذف میشود گفت از ابتدامردم در انتخات مجلس آینده تکلیف خود را با گروه تندرو روشن میکنند
مردم در انتخات مجلس آینده تکلیف خود را با گروه تندرو روشن میکنند سخنگوی سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی با اشاره به وقایع یکشنبه گذشته مجلس گفت علیرغم اینکه بنا بر اصول مصرح قانون اساسی و منطق دموکراسی نمایندگان مردم باید در ابراز نظریات خود آزاد باشند اما متاسفیم که عده ایدولت حق ارائه لیست انتخاباتی ندارد/همایش انتخاباتی مردم سالاری؛ 9بهمن -
کواکبیان در جمع خبرنگاران دولت حق ارائه لیست انتخاباتی ندارد همایش انتخاباتی مردم سالاری 9بهمن شناسهٔ خبر 2465809 پنجشنبه ۲۵ دی ۱۳۹۳ - ۱۸ ۱۷ سیاست > احزاب و تشکلها دبیر کل حزب مردم سالاری با اشاره به برگزاری کنگره 9 بهمن ماه این حزب تاکید کرد در این کنگره راهبردهای اساسی حاز اردیبهشت ماه سال آینده صورت میگیرد تلاش ماهان تندیس قم برای دومین قهرمانی در جام حذفی فوتسال
از اردیبهشت ماه سال آینده صورت میگیردتلاش ماهان تندیس قم برای دومین قهرمانی در جام حذفی فوتسالتیم فوتسال ماهان تندیس قم برای کسب دومین قهرمانی متوالی در مسابقات جام حذفی فوتسال باشگاههای کشور به مصاف حریفان میرود به گزارش خبرگزاری فارس از قم بعد از تجربه موفق کمیته فوتسال فدفرماندار گچساران مطرح کرد حذف کامل آرد یارانهای نانواییهای گچساران تا 6 ماهه نخست سال آینده
فرماندار گچساران مطرح کردحذف کامل آرد یارانهای نانواییهای گچساران تا 6 ماهه نخست سال آیندهفرماندار گچساران با بیان اینکه 9 امتیاز نانوایی آن هم برای یک نفر پذیرفتنی نیست گفت آرد سهمیهای و یارانهای نانواییهای گچساران تا 6 ماهه نخست سال 94 به صورت کامل قطع میشود عبدراهبردهای اساسی انتخابات مجلس در کنگره حزب مردمسالاری مشخص میشود
راهبردهای اساسی انتخابات مجلس در کنگره حزب مردمسالاری مشخص میشود دبیرکل حزب مردمسالاری از تعیین راهبردهای اساسی انتخابات مجلس دهم در کنگره حزب متبوعش خبر داد به گزارش نامه نیوز مصطفی کواکبیان دبیرکل حزب مردمسالاری در حاشیه همایش اصلاحطلبان در جمع خبرنگاران با اشاره به عدم دآغاز فعالیت انتخاباتی حزب مردمسالاری
آغاز فعالیت انتخاباتی حزب مردمسالاری رئیس کمیته انتخابات حزب مردم سالاری از آغاز رسمی فعالیت حزب متبوع خود برای رقابتهای دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از 9 بهمن ماه امسال خبر داد به گزارش نامه نیوز میرزا بابا مطهرینژاد عضو شورای مرکزی حزب مردم سالاری که در اردوی تابس-
گوناگون
پربازدیدترینها