واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۶ دي ۱۳۹۳ (۰:۲۶ق.ظ)
رييس اتاق بازرگاني مشترک ايران و روسيه: دولت يازدهم زمينه توسعه تجارت ايران و روسيه را فراهم کرد رييس اتاق بازرگاني مشترک ايران و روسيه گفت: دولت يازدهم با تعامل و ارتباط دوسويه، زمينه هاي لازم براي توسعه تجارت و صادرات بين اين دو کشور را فراهم کرد.
به گزارش خبرگزاري موج از قم، رييس اتاق بازرگاني مشترک ايران و روسيه در همايش توسعه صادرات به کشور روسيه در سالن همايش هاي اتاق بازرگاني قم، اظهار کرد: اراده دولت يازدهم بر گشايش گره هاي اقتصادي و تقويت همکاري با کشور روسيه است که بايد بخش خصوصي نيز در اين مسير قدم بردارد و براي توسعه تجارت تلاش کند.
وي افزود: در هشت سال گذشته تحريم ها بر پيکره اقتصاد ما ضربات سختي فرود آورد و امروز نفت ما را تحريم کرده اند و قيمت آن از بشکه اي 90 دلار به 40 دلار رسيده، و در مقابل ملت و دولت تمام تلاش خود را به کار بسته اند تا با اقتصاد مقاومتي و مذاکرات در اين عرصه پيروز شوند.
اسدالله عسکر اولادي با بيان اينکه روسيه جايگاه ويژه اي در بين 15 همسايه ايران دارد، گفت: 70 درصد مبادلات ما با شش کشور همسايه از جمله عراق، ترکيه ، روسيه و افغانستان است که سهم صادرات ما به کشور روسيه 600 ميليون دلار است.
وي افزود: اين رقم نشانگر آن است که مبادلات ما با روسيه در سال هاي اخير با کاهش روبه رو شده ضمن اينکه روسيه يک ميليارد دلار واردات به کشور ما داشته است.
رييس اتاق بازرگاني مشترک ايران و روسيه، گفت: بايد با شناسايي موانع صادراتي و نگاهي به تغيير ساختار اقتصادي و تجاري بين ايران و روسيه، روابط و تعاملات را افزايش دهيم و با شناخت نيازهاي طرفين در جهت تقويت صادرات و واردات تلاش کنيم.
وي با اشاره به اينکه در صادرات کالا با پنج مشکل اساسي روبرو هستيم گفت: مسائل بانکي، مالي و تغيير پولها به پول رايج کشور مقابل، مشکل حمل و نقل، نبود پروازهاي مستقيم و روزانه به کشور روسيه و عدم صدور ويزاهاي بلندمدت يکساله براي تاجران و صادر کنندگان از جمله اين موانع است.
وي افزود: پروازها از کشور ايران تنها به مسکو و سن پترزبورگ صورت مي گيرد که ما نيازمند سفرهاي روزانه نه تنها به اين دو شهر، بلکه به ساير شهرهاي اين کشور هستيم تا بتوانيم با تعامل بيشتر کالاهاي ايراني را معرفي کرده و زمينه صادرات آنها را فراهم سازيم.
عسکر اولادي با بيان اينکه ايران داراي ظرفيت هايي است که مي تواند بخش عظيمي از نيازهاي کشور روسيه را فراهم کند، گفت: عمده اين نيازها در بخش مواد غذايي و لبني، محصولات کشاورزي و صنايع چوب است.
وي افزود: بازرگانان قم نيز مي توانند با هماهنگي اتاق بازرگاني مشترک ايران و روسيه به نقاط مختلف کشور روسيه سفر کرده و هياتهاي تجاري نيز از کشورهاي ديگر در اين استان حضور پيدا کنند تا با برنامه ريزي صحيح در اين عرصه فعاليت کنيم.
همايش توسعه صادرات به کشور روسيه با حضور "لوگانسکي" و "سرگي مرکولوف" از روساي نمايندگي بازرگاني فدراتيو روسيه در تهران، "الميرا تولي اوبايوا" دبير دوم سفارت قزاقستان در ايران و رييس سازمان صنعت و معدن و تجارت استان قم برگزار شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]